Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Új KONA N
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A vadonatúj KONA N

Kitoljuk a teljesítmény határait.

 

Nem átlagos szabadidőjármű

Úgy véli, az élvezetes vezethetőség és a szabadidőjárművek nem egyeztethetők össze? Gondolja át újra! Íme, az N. A nagyteljesítményű, sokoldalú, vadonatúj Hyundai KONA N legalább annyira szól  a sportos vezetés szerelmeseihez, mint a természet barátaihoz. Bármilyen kalandra vágyik – a KONA N biztosítja az izgalmakat.
Hyundai Új KONA N

Hamisítatlan sportos crossover
280 lóerős hajtásláncával és nyolcfokozatú duplakuplungos sebességváltójával (DCT) a KONA N ha akarná, sem tagadhatná le génjeit. Bizony, ez egy valódi N modell.
Hyundai Új KONA N

Nagyteljesítményű és sokoldalú szabadidőjármű
A sokoldalúság fogalmát kiterjesztő, új KONA N ugyanúgy helytáll a kalandokhoz vezető; kanyargós ösvényeken mint a mindennapi ingázások során. Vagy éppen - ha Ön úgy gondolja - a versenypályán.
Hyundai Új KONA N

Mint egy videojáték, csak a valóságban
Tegye még izgalmasabbá a mindennapokat a sportos vezetésre optimalizált head-up kijelzővel, a 10,25 colos digitális műszeregységgel, és persze az N Power Shift rendszerrel.
 
Hyundai Új KONA N
Hyundai Új KONA N

Külső

Kompromisszumok nélküli teljesítmény
A Hyundai Formatervezési Központ és a Hyundai N almárka munkatársai közötti együttműködés most először terjedt ki egy szabadidőjárműre. Az eredmény magárét beszél! Egy olyan alkotás, amely erőt sugároz. Az új KONA modern megjelenését az N sportrészleg által alkalmazott dinamikus és merész formanyelvvel kombinálja.Szemből

Az orr stílusát az ikonikus és megnövelt légbeömlő,  és a KONA-ra jellemző LED-es fényrajzolatok határozzák meg. A piros díszítőelemek és a mélyre húzott hűtőmaszk határozott motorsport-hangulatot kölcsönöznek az autónak.Oldalról

A díszítő elemek és a lökhárító sziluettje átnyúlnak az oldalfalra, egyszerre sugallva a sebességet és a takarékosságot. A 19" kovácsolt könnyűfém keréktárcsákra Pirelli P Zero abroncsokat helyeztek fel.Hátulról

Az N hangulatot karakteres féklámpával szerelt, dupla, nagyméretű tetőspoiler erősíti. A dupla kipufogó, pedig a KONA N sportos karakterét hangsúlyozza. 

Hyundai Új KONA N
Hyundai Új KONA N
Hyundai Új KONA N
Hyundai Új KONA N
Hyundai Új KONA N
 

Belső

Motorsport-ihletésű vezethetőség, mindennapi kényelem
Ha Ön is imád vezetni, nagyon szeretni fogja a KONA N-t, főleg amikor helyet foglal a versenyhangulatú kagylóülésben. Minden részlet a gondtalan autózást és a zavartalan irányíthatóságot szolgálja, a sebességváltó működésétől a kormányműn át a menetteljesítmények folyamatos nyomon követhetőségéig.
Hyundai Új KONA N

Sportos kagylóülések
Most Ön is autóversenyzőnek érezheti magát a határozott oldalsó párnázattal ellátott ülésekben. Ezen kívül, a sportos ülések kiváló oldaltartást nyújtanak, megjelenésüket kék öltések és bőr betétek teszik még különlegesebbé. Rendelhetők bőr, nyersbőr és szövet kárpitozással.
Hyundai Új KONA N

N kormánykerék
A tökéletes fogású N kormánykerék elengedése nélkül is elérhetőkek a sportos vezetést biztosító kezelőszervek: a sebességváltó fülektől kezdve a két, testre szabható tartalmú parancsgombig. Továbbá itt található a piros N Grin Shift nyomógomb is.
Hyundai Új KONA N

N DCT váltókar
A motorsport ihletésű megjelenésről olyan részletek gondoskodnak, mint a sportos fém dekorrészletek, az N logó, valamint a Performance Blue versenysáv és öltések. A bőrbetétek egyszerre biztosítanak dinamikus hangulatot és határozott fogást .
Hyundai Új KONA N

Digitális műszeregység és érintőképernyő
A 10,25 colos központi érintőképernyőn olyan menetadatok is megjeleníthetők, mint például a gyorsulási értékek. A digitális műszeregység grafikáját a videojátékok autószimulátorai ihlették, hogy egy tökéletes videojáték-élményt nyújtsanak, a valóságban.
 
Hyundai Új KONA N
Hyundai Új KONA N
 

Menetteljesítmények

Versenyteljesítmény a közúton. És az aszfalttól távol
Az  új KONA N modell elhozza az N márka élményét a szabadidőjárművek világába. Az N többről szól, mint a nyolcfokozatú, olajfürdős duplakuplungos sebességváltóról vagy a 280 lóerős motorról. Olyan dinamikus funkciókat hoz magával, mint az N corner carving differenciálmű, a rajtautomatika, vagy az öt különböző üzemmódot (köztük egy testre szabható beállítást) kínáló N Grin Control rendszer. Élje át mindegyiket, legyen szó bármilyen terepről vagy menetkörülményről. 
Hyundai Új KONA N

Turbómotor
A 2.0 T-GDi benzinmotor legnagyobb teljesítménye 280 lóerő. A motor már kis fordulatszámon jelentős forgatónyomatékot és teljesítményt ad le, ami élvezetes, robbanékony vezethetőséget, dinamikus gyorsítóképességet produkál.
Hyundai Új KONA N

N Corner Carving differenciálmű
Az elektronikus vezérlésű, részlegesen önzáró differenciálmű (E-LSD) szabályozza az első kerekekre jutó hajtóerő elosztását. A rendszer pontosabb kormányozhatóságot, valamint nagy sebességnél is fokozott ívmeneti stabilitást eredményez.
Hyundai Új KONA N

Duplakuplungos sebességváltó
A villámgyors kapcsolásokkal működő, olajfürdős, nyolcfokozatú duplakuplungos sebességváltó (N DCT) kézzel is kapcsolható, ezzel erősítve a versenyautós hangulatot.
Hyundai Új KONA N

N Power Sense Axle
A még könnyebbre, még merevebbre tervezett első tengely pontos és gyors visszajelzést kínál a vezetőnek, ami ösztönösebb vezetési élményben és jobb tapadásban nyilvánul meg.
Hyundai Új KONA N

Sportabroncsok
A modellen található, egyedi fejlesztésű Pirelli P Zero abroncsok ugyanazok, mint amelyekkel a Hyundai a rali világbajnokságban is versenyez.
Hyundai Új KONA N

Tapadásszabályozás
A KONA N tapadásszabályozó rendszere a legnehezebb helyzeteken is átsegíti az autót (majdnem úgy, mint az összkerékhajtás.) Négyféle üzemmód (mély hó, hó, sár és homok) közül választhat.
Elektronikusan szabályozott felfüggesztés

A KONA N elektronikusan szabályozott felfüggesztése még pontosabb, testre szabható működést biztosít. Ön döntheti el, hogy mennyire legyen feszes a futómű.
Rajtautomatika

Gyorsuljon fel magabiztosan, hiszen a rajtautomatika megakadályozza a hajtott kerekek megcsúszását, így álló helyzetből kigyorsítva is megfelelő tapadást biztosít. 

 

Biztonság

Térképezze fel a teljesítmény határait a legnagyobb biztonságban.
A vadonatúj KONA N a legszélsőségesebb körülmények között is stresszmentes vezetési élményt kínál. A Hyundai SmartSense a legmodernebb vezetőtámogató és biztonsági funkciókkal óvja Önt és utasait.
 

Kapcsolódás

Kitolja a csatlakoztatott autó határait.
A vadonatúj KONA N még több adattal szolgál (forgatónyomaték, motorteljesítmény, töltőnyomás és gyorsulási értékek, gyorsítási idő és köridő), így Ön még pontosabban vezetheti autóját, és élvezheti az élményt. A 10.25 colos AVN érintőképernyő exkluzív N tartalmat kínál. Okostelefonját Android Auto és Apple CarPlay rendszer segítségével csatlakoztathatja az autóhoz, és a Hyundai ultramodern Bluelink szolgáltatásait is használhatja.
Hyundai Új KONA N

10,25’’ digitális N műszeregység

A pilóta igényeit figyelembe véve kifejlesztett digitális műszeregységen keresztül, Ön szemmel tarthatja a menetadatokat, valós időben olvashatja le a forgatónyomatékot és a töltőnyomást.

Nagyfelbontású 10,25 colos érintőképernyő.

A sportos menetadatok mellett a navigációs és az audio-vizuális rendszer Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókkal is rendelkezik.

Hyundai Új KONA N
Hyundai Új KONA N

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódással és intelligens funkciók segítségével teszi még konfortosabbá az utazást.

 
 

Kényelem és praktikum


Erőteljes és kényelmes.
Az N középpontjában a menetdinamika és a teljesítmény áll.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy a  kalandok átélése során ne élvezhetnénk a praktikumot és a kimagasló kényelmet.
Hyundai Új KONA N

Head-up kijelző (HUD.)

A KONA N az első Hyundai sportmodell, amely head-up kijelzővel van felszerelve. Sport vagy N üzemmódban olyan információk jeleníthetők meg rajta, mint a sebesség, a fordulatszám, valamint a váltási esedékesség kijelző - mindez egyedi N grafikával.

Fűthető és szellőztethető ülések.

Nyáron hűvös, télen meleg. Mindkét első ülés rendelhető szellőztethető és fűthető kivitelben.

Hyundai Új KONA N
 

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia

Mint ahogy az összes Hyundai gépkocsi, úgy a vadonatúj KONA N is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti a vezetést, hogy gépjárműve miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.


Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!