Nagyobb és merészebb elektromos mobilitás

 

Futurisztikus, újszerű megjelenés, dinamikusabb kiállás, még tágasabb belső tér: az elődjénél nagyobb, merészebb tisztán elektromos szabadidőjármű minden kalandra készen áll; élvonalbeli, intelligens technológiák sora mellett a kategória egyik legjobb elektromos hatótávolságát kínálja. Autózzon elektromosan, stílusosan, és kompromisszumok nélkül!

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

Még több hely, még több lehetőség


A vadonatúj KONA fejlesztésekor a Hyundai szokatlan utat választott: először az akkumulátoros elektromos változatot készítettük el, és ennek az innovatív szemléletnek a szépsége minden szögből érvényesül. A kecsesen megformált KONA Electric letisztult, karakteres orrkialakítása és áramvonalas, lendületes vonalai kihangsúlyozzák a modell futurisztikus formatervét. A KONA nagyobb és merészebb lett: a vadonatúj szabadidőjármű megnövelt méretei még robusztusabbá teszik ikonikus formai karakterét.

Karakteres formaterv

A letisztult, jellegzetes orrkialakítást pixeles kialakítású Seamless Horizon világítás teszi még hangsúlyosabbá. A motorházfedél teljes szélességében húzódó fényív még dinamikusabb kiállást kölcsönöz az autónak.

Stílusos és tágas

A lehető legtágasabb belső tér érdekében a KONA Electric továbbfejlődött: szélesebb és hosszabb lett, a második üléssoron bőséges láb- és válltér várja az utasokat.

TECHNOLÓGIA

Fejlett, intelligens technológiák


A KONA Electric ultramodern, intelligens technológiák lenyűgöző portfolióját kínálja, új mércét állítva a városi szabadidőjárművek szegmensében. Élvezze a legmodernebb kapcsolódási és ötletes kényelmi funkciókat, amelyeket élvonalbeli biztonsági jellemzők, valamint fejlett vezetőtámogató rendszerek egészítenek ki. A KONA az első olyan Hyundai modell, amely megkapta az új online fedélzeti navigációs vezetői környezetet, amely új generációs vezeték nélküli szoftverfrissítést (OTA) kínál. A Hyundai digitális kulcsot a vadonatúj KONA modell vezeti be Európában.

Head-up display

A head-up display biztonságossá tesz minden utat: információkat - például navigációs irányokat vagy figyelmeztetéseket - vetít közvetlenül az Ön szeme elé.

Autonóm vezetés a fokozott biztonságért

Az autó autópálya asszisztens 2.0 funkciója 2. szintű autonóm vezetési képességet jelent: a technológia szabályozza a jármű sebességét és követési távolságát, valamint támogatja a sávváltást.

Növelje imázsát, csökkentse költségeit

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Székely György értékesítési vezető