Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Új KONA Electric
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új KONA Electric

Erre az autóra már nem kell várnia, hiszen már megérkezett!

A kecsesebb, kifinomultabb új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű átdolgozott megjelenést, a legmodernebb kapcsolódási és biztonsági funkciókat, valamint akár 484 km-es* hatótávolságot kínál. Ráadásul mostantól gyorsabb szállítási idővel kapható Európában, így Ön minden eddiginél egyszerűbben válthat elektromos közlekedésre.

DESIGN

Elegáns és kifinomult

Elegáns és kifinomult

Az új Kona Electric különlegesen magabiztos formaterve még áramvonalasabb, sportos megjelenést kapott, ugyanakkor megőrizte kalandkereső szabadidőjárműves hangulatát. 
Magával ragadó formaterv

Magával ragadó formaterv

A letisztult, lendületes orrkialakítás teljességgel egyedi jelenség. A különleges, zárt hűtőmaszk stílusát viszik tovább az optimális aerodinamikai teljesítményt nyújtó, kecses vonalak.
Megújult hátsó rész

Megújult hátsó rész

A kecses, áramvonalas formai tematika az új hátsó lökhárítóban és annak alsó betétjében is megjelenik, amit a dinamikus, új megjelenésű LED-es hátsó lámpatestek is kihangsúlyoznak.
Új LED-es fényszórók

Új LED-es fényszórók

Eltéveszthetetlen megjelenését karakteres új LED-es fényszórók és azok fölé helyezett, keskenyebb nappali fények határozzák meg.
Új lökhárító

Új lökhárító

A lökhárítót teljesen átdolgozták, rajta két metálfényezésű karaktervonal indul kifelé, a külső sarkoknál kialakított, elegáns légbeömlők irányába.
Új 17

Új 17" könnyűfém keréktárcsák

A különleges, exkluzív új 17 colos könnyűfém keréktárcsák kifejezetten aerodinamikus kialakításúak.

BELSŐ TÉR

Ultramodern vezetői környezet kettős digitális kijelzővel

Az ultramodern kapcsolódás elegáns dizájnnal találkozik az új Kona Electric kettős nagyméretű kijelzőjén. A 10,25 " műszeregység és a 10,25" osztott képernyő funkcióval felvértezett központi érintőképernyő a vezetői környezetnek modern megjelenést ad. Mindeközben Önt kiváló kilátással és irányítással látja el. Az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciók segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és a nagy érintőképernyőn keresztül kezelheti zeneszámait, telefonhívásait, valamint számos alkalmazást.

Hyundai Új KONA Electric
Hyundai Új KONA Electric

Az új 10,25" teljesen digitális műszeregység fölött, a műszerfalon helyezkedik el a head-up kijelző, amely közvetlenül a vezető látómezejébe vetíti a fontos információkat.
Hyundai Új KONA Electric

Az új Kona kialakításnál minden utasra gondoltunk. Nem csupán a vezetői élményt tartottuk szem előtt, hanem a hátsó ülésen lévőkét is.  A hátul utazók imádni fogják a fűthető hátsó üléseket.

TECHNOLÓGIA

Nagy teljesítmény / Kiemelkedő hatótávolság / Lenyűgöző gyorsulás

Elképesztő hatótávolság

Elképesztő hatótávolság

Nincs többé miért aggódnia. Egyetlen töltéssel lenyűgöző 484 kilométert (64 kWh akkumulátor) vagy megnyugtató 305 kilométert (39,2 kWh akkumulátor) tehet meg.
Gyors töltési idő

Gyors töltési idő

Mindkét verzió akkumulátora mindössze kb. 47 perc alatt 10%-ról 80 százalékos szintre tölthető fel 100 kilowattos, egyenáramú gyorstöltő berendezésről.
Lenyűgöző gyorsulás

Lenyűgöző gyorsulás

Feledhetetlen élményt kínál a villámgyors elektromos gyorsulás. 0-ról 100 km/órára mindössze 7,9 másodperc alatt!

Ki mondta, hogy az elektromos mobilitás unalmas? Az autó rendkívül fürgén gyorsít, köszönhetően a késlekedés nélkül rendelkezésre álló, 395 Nm forgatónyomatékának: az élvezetesen vezethető, sportos szabadidőjármű álló helyzetből mindössze 7,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. A kétféle hajtáslánc-változat közül válassza az igényeinek megfelelő teljesítményt és hatótávolságot. A 39,2 kWh akkumulátorral szerelt változat végsebessége 155 km/óra, hatótávolsága akár 305 km. A 64 kWh-os változat ezzel szemben 167 km/óra sebességre képes, hatótávolsága pedig eléri a 484 km-t.*

BIZTONSÁG

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA)

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA)

Az autó előtti útszakaszt kamerával pásztázó FCA figyelmezteti a vezetőt, ha gyalogost vagy hirtelen fékező autót észlel, majd automatikusan lassítani kezd. Opcióként, a kamerát radarral kiegészítve kerékpáros észlelésére is alkalmas.
Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA)

Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA)

A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett, két radarral dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Ebben a rendszer hangjelzéssel figyelmezteti a veszélyre, valamint szükség esetén a fékek szelektív működtetésével segít elkerülni az ütközést.
Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA)

Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA)


Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.
Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA)

Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA)

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

További elérhető funkciók:

  • Sávkövető rendszer (LFA)
  • Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval (SCC +S&G)
  • Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA)

Elektromos - Egyedi - Ellenállhatatlan! Új Hyundai Kona Electric!

Kérjen ajánlatot vagy további információért forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz!

Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!