Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Új i30 Kombi
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

KÉSZEN ÁLL ÖNRE

Az új i30 kombi készen áll mindarra, amit az Ön életvitele megkövetel: lenyűgözően néz ki, minden elfér benne, és minden kalandra biztonságban szállítja utasait.

Tágas elegancia és kényelmes sokoldalúság, ez az új i30 kombi.

DESIGN

Az i30 kombi soha nem sorolta a praktikum mögé a megjelenést. Az új i30 kombi pedig a stílus új szintjével gazdagítja kategóriáját. Külső megjelenése tökéletesen egyesíti magában a stílusosságot és az áramvonalas kialakítást.

Hyundai Új i30 Kombi
Hyundai Új i30 Kombi

Elegáns sokoldalúság

Az új i30 kombi karosszériája a precízen megformált felületek és a jellegzetes, új formai elemek látványos szimfóniája. És hogy a kalandok még színesebbek legyenek, három új fényezési opcióval bővítettük a palettát.

Hyundai Új i30 Kombi
Hyundai Új i30 Kombi

Kifejező lökhárító és hűtőmaszk

Az i30 kombi szélesebb, modernebb kiállása még erőteljesebbé teszi a modell megjelenését. A hűtőmaszkon lévő 3D mintázat a sokoldalú dinamizmust tükrözi.
 

Áramvonalas tetőspoiler

A sportos profilt kihangsúlyozó, színre fújt tetőspoilerben kapott helyet a harmadik féklámpa.                       
 

Lenyűgöző, új fényszóró-kialakítás

A tetszetős új lámpatestek opcióként integrált, V alakú nappali világítással is felszerelhetők; Elérhető azonban a legmodernebb LED technológiával ellátott keskenyebb fényszórók is.
 

Hátsó lámpatestek
                     

A LED-es kombinált hátsó lámpatestek V alakja elegáns párhuzamot teremt az orr kialakításával.
 
Hyundai Új i30 Kombi
Hyundai Új i30 Kombi

Diamond Cut keréktárcsák

Az új i30 kombi oldalnézetét módosított rajzolatú, Diamond Cut kialakítású 16” és 17” colos méretben kapható könnyűfém keréktárcsák egészítik ki.
 

Kecses karaktervonalak

Az elkeskenyedő tetővonalat kecses, ezüst tetősínek hangsúlyozzák ki, megteremtve az i30 kombi sportos sziluettjét.
 

Panoráma napfénytető

Hyundai Új i30 Kombi

A széles, eltolható és billenthető panoráma üveg napfénytető még szellősebbé és világosabbá teszi a belteret, ugyanakkor hozzájárul az autó külső megjelenéséhez is.

Hogy minden szempontból illeszkedjen a stílusához, most 9 különböző karosszéria szín közül választhat.

BELSŐ

Az új Hyundai i30 kombi minden részlete a tágasságról és sokoldalúságról szól. Az utastér megújult, ahol látványos részletek és kiváló minőségű felületek köszöntik az utasokat. Új színek, választható kárpitok és a legmodernebb multimédiás technológia: nincs más dolga, mint hátradőlni és élvezni a biztonságos, kényelmes utazást.

Hyundai Új i30 Kombi

Ragyogó 7 ”-os digitális kijelző

A tökéletes megjelenés érdekében a ragyogó új, 7”-os digitális kijelző alapvető vezetési információkat jelenít meg. A képernyőt preferenciák szerint módosíthatja: mutathatja az energiaáramlást (csak 48 V hibrid esetén), a navigációs információkat vagy az aktív SmartSense szolgáltatásokat
 

Három különböző színű vezetési mód

Módosítsa az üzemmódot a hangulatának megfelelően. A választott üzemmódtól függően a digitális kijelző színe és grafikája megváltozik. Kék, ahogyan a képen látható a Normál, zöld az Eco és a narancs a Sport módhoz. Próbálja ki mind a hármat és tapasztalja meg az érezhető különbséget.
 
Hyundai Új i30 Kombi
 
Nagyobb érintőképernyő

Nagyobb érintőképernyő

A 10,25 colos érintőképernyőn keresztül könnyen hozzáférhet a fedélzeti funkciókhoz, a szórakoztató rendszerekhez, a navigációs berendezéshez és az okostelefonos alkalmazásokhoz.
 
Üléskárpitok bőséges választéka

Üléskárpitok bőséges választéka

A belső színválaszték három új árnyalattal (Pewter Gray, Ebony Brown és Moss Gray) bővült. Az üléskárpit lehet szövet, bőr, vagy a kettő kombinációja.
 
Tágas csomagtartó

Tágas csomagtartó

Praktikus és kényelmes – a csomagtérajtó mögött tágas, 602 literes üreg tárul fel.
 
Rakományrögzítő sínrendszer

Rakományrögzítő sínrendszer

Még sokoldalúbb: a csomagok biztonságos rögzítéséről ötletes rakományrögzítő sínrendszer gondoskodik.
 
Hyundai Új i30 Kombi
Hyundai Új i30 Kombi

Központi kartámasz síalagúttal

A központi kartámasz mögötti nyílás megkönnyíti a sílécek és egyéb hosszú tárgyak szállítását, miközben négyen elférnek az autóban.
 

Csomagtér a maximumon

A hátsó ülések ledöntésével a csomagtartó maximális kapacitása bőséges 1650 literre nő. Másik lehetőség a 60/40 arányban osztva dönthető hátsó ülésnek köszönhető.                                  
 

TECHNOLGÓIA

Az új i30 kombi intelligens technológiákkal támogatja az aktív életmódot, az akár 48 voltos mild hibrid technológiával szerelt, takarékos hajtásláncoktól kezdve a vezetést még élvezetesebbé tevő, ötletes és praktikus megoldásokig.

Hyundai Új i30 Kombi
Hyundai Új i30 Kombi

Fűthető és szellőztethető ülések

Az első ülések három fokozatban állítható szellőzéssel és fűtéssel is rendelhetők, ami az időjárástól függetlenül kényelmes utazási élményt szavatol.                                                        
 

Automata vezérlésű klíma

A vezető és az első utas külön-külön állíthatja be a hőmérsékletet. Állítsa be a kívánt értéket, és a rendszer gondoskodik a többiről.                                                        
 

A 48 voltos mild hibrid rendszer

A 48V-os mild hibrid rendszer támogatja a belső égésű motort, extra elektromos teljesítményt biztosítva a használat különböző fázisaiban. Ismerje meg részletesen az innovatív fogyasztáscsökkentő rendszer működését. A villamosított 48V-os mild hibrid opciók még takarékosabbak, ezáltal még kevesebb CO2-t bocsátanak ki. Az intelligens manuális sebességváltó tovább csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Az automata sebességváltó kedvelői számára a 48 voltos mild hibrid rendszer hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval is elérhető.

 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A Hyundai élvonalbeli vezetőtámogató rendszereit tömörítő, továbbfejlesztett Hyundai SmartSense csomagot teljes mértékben integráltuk az új i30 kombi változatában, így Ön még nagyobb biztonságban és nyugalomban utazhat szeretteivel.

Sávkövető segédlet (LFA)

A vadonatúj i20 most először kapott sávkövető segédlet (LFA) funkciót. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.
 

Elülső ütközés-elkerülő támogatás (FCA)

Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.
 

Holttéri ütközés-elkerülő támogatás (BCA)

Ez a rendszer figyelmezteti, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.
 

Hátrameneti ütközés-elkerülő támogatás (RCCA)

Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.
 
Hyundai Új i30 Kombi
Hyundai Új i30 Kombi
Hyundai Új i30 Kombi

Gépjármű előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA)

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.
 

Intelligens távolsági fényszóróasszisztens (HBA)

Minimális stressz, maximális látómező. A HBA nem csak a szemből érkező, de az Ön előtt haladó járműveket is észleli, és szükség esetén tompított világításra vált.
 

Sávelhagyást megelőző rendszer (LKA)

Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba.
 
Hyundai Új i30 Kombi


Ez nem egy átlagos kombi. Ez az Ön kombija.
 

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!
 
Hyundai Új i30 Kombi

Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!