Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Új i30 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

KÉSZEN ÁLL ÖNRE!

Az új i30 minden területen többet nyújt, mint eddig: merész, új formaterv, kategóriaelső biztonsági szolgáltatások, zökkenőmentes kapcsolódási technológiák, különösen takarékos 48 voltos mild hibrid hajtáslánc-opciók. Ön felkészült rá?

Szeretteinknek mindannyian a legjobbat akarjuk, éppen ezért fontos számunkra, hogy biztonságban érezhessék magukat. Ez a szándék vezérelte az új i30 fejlesztését is: olyan autót kívántunk alkotni, amely gondoskodik utasairól. Mindezt a legmodernebb technológiáknak köszönhetően.

DESIGN

Az i30 régóta az időtlen magabiztosság szinonimájának számít. Módosított orr- és farkialakítására, valamint belső terére öröm ránézni: modern, kecses és merész.

Hyundai Új i30

Hyundai Új i30

"Az új i30 széles karosszéria- és hajtáslánc-választékának, valamint biztonsági és kapcsolódási funkcióinak köszönhetően mindenkinek elnyeri a tetszését."
- Richard Haleš, termékmarketing specialista –

Egy új autó megalkotásának első fázisa a dizájn tervezése. Számos kihívást jelent ez a feladat, de elsődlegesen az, hogy olyan autót tervezzünk, ami nem csak most, hanem a jövőben is szerethető lesz. A Hyundai tanulmányozza a helyi sajátosságokat és fogyasztói életstílusokat a világban, hogy eredeti képeket és koncepciókat hozzon létre.

Hyundai Új i30

A díjnyertes i30 mindig is kiemelkedett a mezőnyből külső formatervével; a modell most kecses, friss stíluselemekkel újult meg. Az orr kihangsúlyozza az i30 modernebb kiállását. A far kifinomult képet mutat. A három új karosszériaszín pedig az önkifejezés terén nyit új távlatokat.

Lenyűgöző, új fényszóró-kialakítás

Lenyűgöző, új fényszóró-kialakítás

A tetszetős új lámpatestek opcióként integrált, V alakú nappali világítással is felszerelhetők; Elérhető azonban a legmodernebb LED technológiával ellátott keskenyebb fényszórók is.
 
Hátsó lámpatestek

Hátsó lámpatestek

A LED-es kombinált hátsó lámpatestek V alakja elegáns párhuzamot teremt az orr kialakításával.
 
Diamond Cut könnyűfém keréktárcsák

Diamond Cut könnyűfém keréktárcsák

Az új i30 oldalnézetét módosított rajzolatú, Diamond Cut kialakítású 16” és 17” colos méretben kapható könnyűfém keréktárcsák egészítik ki.
 
Kifejező lökhárító és hűtőmaszk

Kifejező lökhárító és hűtőmaszk

Az i30 szélesebb, modernebb kiállása még erőteljesebbé teszi a modell megjelenését. A hűtőmaszkot kihangsúlyozó, térbeli mintázat megbízhatóságot és dinamizmust sugall.
 

Panoráma napfénytető

Hyundai Új i30
 

A széles, eltolható és billenthető panoráma üveg napfénytető még szellősebbé és világosabbá teszi a belteret, ugyanakkor hozzájárul az autó külső megjelenéséhez is.

Divatosabb rajzolatú lökhárító

Divatosabb rajzolatú lökhárító

A lökhárító alsó felét teljesen átrajzoltuk: markáns, kettős krómkeret teremt exkluzív megjelenést.
 
Erőteljes karaktervonal

Erőteljes karaktervonal

Az autó letisztult profilját az a folytonos, kecses karaktervonal uralja, amely a fényszóróktól kezdődően egészen a hátsó lámpatestekig terjed.
 

BELSŐ

Az új Hyundai i30 egyedülálló formai filozófiája a beltérben is érvényesül. A megújult utastérben látványos részletek és kiváló minőségű felületek köszöntik az utasokat. Új színek, választható kárpitok és a legmodernebb multimédiás technológia: dőljön hátra, és élvezze a biztonságos, kényelmes utazást.

Hyundai Új i30

Ragyogó 7 ”-os digitális kijelző

A tökéletes megjelenés érdekében a ragyogó új, 7”-os digitális kijelző alapvető vezetési információkat jelenít meg. A képernyőt preferenciák szerint módosíthatja: mutathatja az energiaáramlást (csak 48 V hibrid esetén), a navigációs információkat vagy az aktív SmartSense szolgáltatásokat.
 

Három különböző színű vezetési mód

Módosítsa az üzemmódot a hangulatának megfelelően. A választott üzemmódtól függően a digitális kijelző színe és grafikája megváltozik. Kék, ahogyan a képen látható a Normál, zöld az Eco és a narancs a Sport módhoz. Próbálja ki mind a hármat és tapasztalja meg az érezhető különbséget.
 
Hyundai Új i30
 
Nagyobb érintőképernyő

Nagyobb érintőképernyő

A 10,25 colos érintőképernyőn keresztül könnyen hozzáférhet a fedélzeti funkciókhoz, a szórakoztató rendszerekhez, a navigációs berendezéshez és az okostelefonos alkalmazásokhoz.
 
Kifinomult légbeömlők

Kifinomult légbeömlők

A módosított befúvók tovább erősítik az elegáns utastér tágas, szellős hatását. A kényelmes kartámasz igény szerint előre-hátra mozgatható. Felhajtható fedele alatt egy tárolórekeszt is találunk.
 
Hyundai Új i30

Üléskárpitok: új színek, új anyagok

A belső dekorlehetőségek választéka három új színnel (Pewter Gray, Ebony Brown és Moss Gray) bővült. Az üléskárpit lehet szövet, bőr, vagy a kettő kombinációja.

Pewter Gray

Pewter Gray

Ebony Brown

Ebony Brown

Moss Gray

Moss Gray

TELJESÍTMÉNY

Az új i30 a legmodernebb intelligens technológiákkal állít új mércét a méretosztályban, az akár 48 voltos mild hibrid technológiával szerelt, rendkívül takarékos hajtáslánctól kezdve az első osztályú biztonsági és vezetőtámogató funkciókon át az élvonalbeli kapcsolódásig.

Takarékosság és haladás: hajtáslánc-választék

Az új i30 minden eddiginél szélesebb hajtáslánc-választékot kínál. A villamosított 48V-os mild hibrid opciók még takarékosabbak, ezáltal még kevesebb CO2-t bocsátanak ki. Az intelligens manuális sebességváltó tovább csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Az automata sebességváltó kedvelői számára a 48 voltos mild hibrid rendszer hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval is elérhető.

A kettős befecskendezésű szívó 1.5 DPi benzinmotor

A kettős befecskendezésű szívó 1.5 DPi benzinmotor

Az új i30 fedélzetén mutatkozik be az új fejlesztésű, 110 lóerős, 1,5 literes benzinmotor. A kettős befecskendezésű szívómotor (DPi) erőforráshoz hatfokozatú kézi sebességváltó csatlakozik. Max. teljesítmény: 110 LE, Max. forgatónyomaték: 144,2 Nm
 
1.0 T-GDi benzinmotor

1.0 T-GDi benzinmotor

Az 1,0 literes, 120 lóerős T-GDi erőforrás hatfokozatú kézi vagy (opcióként) hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) társítható. A motor 48 voltos mild hibrid változata még takarékosabb. Újdonságként jelenik meg a kínálatban a hatfokozatú intelligens manuális sebességváltó (iMT). Max. teljesítmény: 120 LE, Max. forgatónyomaték: 172 Nm
 
1.5 T-GDi 48V benzinmotor

1.5 T-GDi 48V benzinmotor

A kínálat csúcsát az új, 160 lóerős, 1,5 literes T-GDI benzinmotor testesíti meg, alapkivitelben 48 voltos mild hibrid technológiával társítva. A motorhoz hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltót választhatunk. Max. teljesítmény: 160 LE, Max. forgatónyomaték: 253 Nm.
 
1.6 CRDi dízelmotor

1.6 CRDi dízelmotor

Az 1,6 literes CRDi dízelmotor 115 és 136 lóerős kivitelben választható. A 115 lóerős variáns hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltóval társítható. A 136 lóerős motor 48 voltos mild hibrid rendszert kapott. Hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltóval rendelhető. Max. teljesítmény: 136 LE, Max. forgatónyomaték 320 Nm (DCT váltó esetén).
 

A 48 voltos mild hibrid rendszer

A 48V-os mild hibrid rendszer támogatja a belső égésű motort, extra elektromos teljesítményt biztosítva a használat különböző fázisaiban. Ismerje meg részletesen az innovatív fogyasztáscsökkentő rendszer működését.

Kényelmes indulás

Kényelmes indulás

A mild hibrid rendszer különösen hasznos városi forgalomban, ahol a mild hibrid indítómotor/generátor (MHSG) a megállásokat követően újraindítja a belső égésű motort. A többlet forgatónyomatéknak köszönhetően a belső égésű motor gyorsabban és finomabban indul be, a 48V-os akkumulátor energiájára támaszkodva.
 
Gyorsítás

Gyorsítás

Gyorsítás során az indítómotor/generátor 4-10 kW többlet energiával támogatja a belső égésű motort. A pontos érték az akkumulátor rendszer töltöttségi szintjétől, valamint a gyorsítás (gázadás) mértékétől függ. Amint a jármű elérte a kívánt sebességet, a rendszer üresjáratba vált, és nem ad le teljesítményt. Ezzel csökkenthető a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás.
 
Töltés menet közben

Töltés menet közben

Ha állandó sebességgel haladunk, a rendszer - az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően - vagy nem dolgozik, vagy generátor üzemmódban tölti a 48V-os akkumulátort.
 
Fékenergia-visszanyerés

Fékenergia-visszanyerés

Aktív fékezés és gázelvétel esetén a forgó főtengely meghajtja az indítómotor/generátort, amely legfeljebb 10-12 kW teljesítménnyel nyeri vissza az energiát. A generátor a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, amit a 48V-os akkumulátorba táplál.
 
Megnövelt idejű start-stop funkció

Megnövelt idejű start-stop funkció

Csekély sebességű haladás esetén a start-stop funkció már 30 km/óra sebességnél aktiválódik. 30 és 0 km/óra közötti lassítás esetén, illetve ha a tengelykapcsoló oldva van, a belső égésű motor teljesen lekapcsol.
 

TECHNOLÓGIA

Kapcsolatot teremt a telefon, az autó és Ön között.

Az új i30 intelligens, új technológiák széles körével (az új érintőképernyőtől az ötéves, ingyenes előfizetéssel kínált Bluelink® Connected Car szolgáltatásokig) minden utazáson kapcsolatban tartja Önt. A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódást kínál: online hangfelismerés és okostelefonos alkalmazással vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalmi adatokkal, parkolási frissítésekkel, időjárás-információkkal, valamint érdekes úti célokra (POI) vonatkozó tudnivalókkal szolgálnak.

  • Apple CarPlay™ és Android Auto™
  • Parkolás az utcán és parkolóházban
  • Időjárás előrejelzés
  • Traffipax figyelmeztetés
  • Online útvonaltervezés

 

  • Bluelink® Connected Car szolgáltatások
  • Valós idejű üzemanyagár-információ
  • Forgalom-információk
  • Érdekes helyekre vonatkozó, valós idejű tájékoztatás
  • Útbaigazítás az utolsó szakaszon

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A Hyundai élvonalbeli vezetőtámogató rendszereit tömörítő, továbbfejlesztett Hyundai SmartSense csomagot teljes mértékben integráltuk az új i30-ba, így Ön még nagyobb biztonságban és nyugalomban utazhat szeretteivel.

Sávkövető segédlet (LFA)

A vadonatúj i20 most először kapott sávkövető segédlet (LFA) funkciót. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.
 

Elülső ütközés-elkerülő támogatás (FCA)

Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.
 

Holttéri ütközés-elkerülő támogatás (BCA)

Ez a rendszer figyelmezteti, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.
 

Hátrameneti ütközés-elkerülő támogatás (RCCA)

Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.
 
Gépjármű előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA)

Gépjármű előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA)

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.
 
Intelligens távolsági fényszóróasszisztens (HBA)

Intelligens távolsági fényszóróasszisztens (HBA)

Minimális stressz, maximális látómező. A HBA nem csak a szemből érkező, de az Ön előtt haladó járműveket is észleli, és szükség esetén tompított világításra vált.
 
Sávelhagyást megelőző rendszer (LKA)

Sávelhagyást megelőző rendszer (LKA)

Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba.
 

Csábuljon el az i30 egyediségének hatásától!

Csábuljon el az i30 egyediségének hatásától!
További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!