Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Új SANTA FE Plug-in Hybrid
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

DESIGN

"Az új SANTA FE ár-érték arányát prémium jellemzők és vonzó megjelenés teszi még erőteljesebbé. A modell oldalait, illetve orrát és farát összekötő, határozott vonalak olyan robusztus, mégis kifinomult megjelenést kölcsönöznek a Santa Fének, amely tökéletesen igazodik a szabadidőjármű-vásárlók ízléséhez. Ezen túlmenően számos olyan funkciót és szolgáltatást vezettünk be, amelyek egy határozottan családcentrikus, ugyanakkor élvezetes vezethető szabadidőjárművet eredményeztek."

Mondta a modellről SangYup Lee, a Hyundai formatervezési központ nemzetközi igazgatója, a vállalat ügyvezető alelnöke.

Nagyobb, merészebb, karakteresebb. Megújult formavilágával a szabadidőjárművek robosztus megjelenését egyfajta kecses kifinomultsággal vegyíti. Egy egyedülálló vonalvezetéssel létrejött, karakteres családi autó.
Hyundai Új SANTA FE Plug-in Hybrid
Összetéveszthetetlenül ragyogó

Összetéveszthetetlenül ragyogó

Az alapfelszereltség részét képzi a teljes LED-es fényszóró, amelyben azonnal feltűnik a különleges, T alakú LED-es nappali világítás.
Arcátlanul magabiztos

Arcátlanul magabiztos

A karosszériát optikailag szélesíti az új, vízszintesen elnyújtott rajzolatú lámpatest, mely piros fényvisszaverő sávval lett összekötve.

BELSŐ TÉR

Hyundai Új SANTA FE Plug-in Hybrid

Prémium anyagok. Rendkívüli tágasság. A legmodernebb technológiák.
Foglaljon helyet a Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid tágas belső terében, és azonnal érezni fogja!

Az elődeinél tábasabb, kényelmesebb, praktikusabb. Az alkatrészek puha tapintása és prémium kidolgozása luxusautó érzését kelteti. A hangulat fokozásáért plusz opció, a Luxury csomag is rendelhető.
Digitális műszeregység

Digitális műszeregység

Az utastér új, prémium részleteit a 12,3 colos, teljes egészében digitális, széles körűen testre szabható műszeregység koronázza meg.
Új 10,25 colos érintőképernyő

Új 10,25 colos érintőképernyő

A hatalmas képernyőn mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Az optimálisan elhelyezett, 10,25 colos, széles formátumú érintőképernyő kristálytiszta képet ad, könnyen használható, és az okostelefonos tartalmak is megjeleníthetők rajta.
Elektronikus váltóvezérlés

Elektronikus váltóvezérlés

A lebegő középkonzolon elhelyezett gombokkal válthat az előre- és hátramenet, az üres és a parkolófokozat között.
Pohártartó fedél

Pohártartó fedél

A kecses, új középkonzolon ötletes, eltolható fedéllel takarhatja el a második pohártartót és az USB csatlakozót, így rendezettebb lesz a belső tér.
Középkonzoli tárolótálca

Középkonzoli tárolótálca

A lebegő középkonzol alatti, könnyen hozzáférhető tárolófelületen kényelmesen elférnek a személyes tárgyak.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA)

A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett radarokkal, illetve elülső kamerával dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA)

Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA)

Az FCA rendszer automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

Sávkövető rendszer (LFA)

Az új SANTA FE Plug-in Hybrid sávkövető rendszer (LFA) funkcióval is rendelkezik. Ez 0-200 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

A Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid vigyáz Önre és családjára!

6 beszerelt légzsák (két-két elülső, oldal- és függűlégzsák) segítségével támogatja az egész család biztonságát.

Beépítésre került egy fejlett ütközésvédelmi járműplatform, mely hatékonyabban képes elnyelni az ütközés energiáját.
Hyundai Új SANTA FE Plug-in Hybrid

TECHNOLÓGIA, TELJESÍTMÉNY

Mi az a Plug-in Hybrid?
 
A vadonatúj Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid 265 lóerős összteljesítményt nyújt, és gombnyomásra képes tisztán elektromos üzemben tovább haladni. Miután kihasználta a tisztán elektromos hatótávolságot, a párhuzamos full hibrid hajtásláncnak köszönhetően a jármű üzemelhet benzinmotorral, villanymotorral vagy mindkettővel egyszerre. Menjen olyan messze, amennyire csak szeretne! Célba érve csatlakozzon egy töltőpontra, és töltse fel akkumulátorát!
 
Innovatív hibrid hajtáslánc, 180 lóerős, 1,6 literes T-GDi benzinmotoros és 66,9 kW villanymotoros teljesítmény. Ezekkel összesen 265 lóerőssé válik a Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid.
 
Mindenből a legjobbat

Mindenből a legjobbat

Elektromos és benzines meghajtású autóként a Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid autó igazán remek autója lehet a családnak. Ha lemerült az akkumulátor, a takarékos benzinmotorral haladhat tovább. Tökéletes rugalmas hatótávolság. 
 
Elektromos rugalmasság

Elektromos rugalmasság

A plug-in hibrid jelenti a tökéletes kompromisszumot. Elektromos hatótávolsága jellemzően elegendő a mindennapok használatára, ám ha hosszabb utat tervez, számíthat a benzinmotorra.
Zéró károsanyag

Zéró károsanyag

Villanyautó gombnyomásra. Ezt követően a jármű automatikusan hibrid üzemben halad tovább.
Kevesebb üzemanyag

Kevesebb üzemanyag

Hibrid üzemben az akkumulátorról hajtott villanymotor a benzinmotorral párban működve nyújt kedvező üzemanyag-fogyasztást és csekély károsanyag-kibocsátást.
Tölthető takarékosság

Tölthető takarékosság

Az innovatív plug-in hibrid hajtáslánc lenyűgöző takarékosságot és a tisztán elektromos közlekedés lehetőségét kínálja.
Továbbfejlesztett kapcsolódás

Továbbfejlesztett kapcsolódás

Élje át a legújabb generációs fedélzeti kapcsolódási technológiákat és töltéstámogatást!
Hyundai Új SANTA FE Plug-in Hybrid
Elindulás / kissebességű haladás

Elindulás / kissebességű haladás

Elinduláskor, illetve kissebességű haladás esetén az akkumulátorban tárolt elektromos energia gyorsítja az új Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid géprárművet.
Gyorsítás / emelkedő

Gyorsítás / emelkedő

Intenzív gyorsításkor vagy emelkedőn haladva a villanymotor és a benzinmotor egyaránt működik, támogatva a maximális gyorsulást, minimális üzemanyag-fogyasztás mellett.
Állandó sebesség

Állandó sebesség

Állandó sebességű haladáskor a benzinmotor vagy a villanymotor mozgatja a járművet, attól függően, hogy az adott pillanatban melyiknek kedvezőbb a hatásfoka.
Lassítás / lejtmenet

Lassítás / lejtmenet

Ha fékezéskor vagy lefjtmenetben lassul az autó, a villanymotor generátorként működve visszanyeri a mozgásból felszabadult energiát, amit elektromos energiává alakít át, amit később az akkumulátorban tárol.


 
Regeneratív fékezés

Regeneratív fékezés

A villanymotor segítségével a regeneratív fékrendszer lassítja az autót, miközben tölti az akkumulátort.
Hyundai Új SANTA FE Plug-in Hybrid

Az új Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid az egész család kedvencévé válhat

Keresse értékesítő kollégáinkat a Duna Autó Hyundai szalonjában!

Az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztására és CO2-kibocsátására vonatkozó, hivatalos adatokról további tájékoztatást talál az összes értékesítési ponton, illetve a DAT-ból ingyenesen beszerezhető "Új gépkocsik üzemanyag-fogyasztására, CO2-kibocsátására és elektromosenergia-fogyasztására vonatkozó útmutató" című kiadványban.  

Vannak olyan helyzetek, amikor a benzinmotor akkor is automatikusan bekapcsol, ha elektromos üzemmódot választottunk. például, ha az akkumulátor töltöttsége egy adott szintre csökken, ha jelentős gyorsításra van szükség, vagy ha bekapcsoljuk az utastér fűtését.

A Hyundai garanciája csak a hivatalos Hyundai márkakereskedő által a végfelhasználónak értékesített Hyundai járművekre vonatkozik, ahogy ezt a garanciafüzet ÁSZF fejezete is tartalmazza. A jármű nagyfeszültségű akkumulátor-csomagjára 8 éves vagy 160 000 kilométeres garancia vonatkozik. Helyi feltételektől függően. További részletekről érdeklődjön Duna Autó Hyundai szalonjában.

Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Székely György - értékesítési vezető

Székely György

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!