AZ ÚJ SANTA FE HYBRID

Lenyűgözőnek született

DESIGN

A Santa Fe Hybrid impozáns, merész és szépséges megjelenésének lehetetlen ellenállni. Magabiztosan halad, és mindenütt tekintélyt parancsol. Széles kiállásával és teljesen újraalkotott formatervével azonnal a figyelem középpontjába kerül. Az alapoktól kezdve újratervezett Santa Fe Hybrid nagyobb, merészebb és karakteresebb lett. A kívül és belül egyaránt megújult formavilág a szabadidőjárművek robusztus megjelenését kecses kifinomultsággal kombinálja, egyedülállóan karakteres jelenséget hozva létre a méretosztályban.

Összetéveszthetetlen

Alapfelszereltség a teljes LED-es fényszóró, amelyben azonnal feltűnik a különleges, T alakú LED-es nappali világítás.

A Hybrid embléma

A látványos, új külső stílusjegyei az összes hajtáslánc-verziónál azonosak, ám a hibrid verzió, a hátulján egyedi típusjelzéssel hirdeti takarékos technológiáját.

Magabiztos

Az új, vízszintesen elnyújtott rajzolatú lámpatesteket piros fényvisszaverő sáv köti össze, így szélesítve optikailag a karosszériát.

BELSŐ TÉR

Foglaljon helyet a  Santa Fe Hybrid tágas belső terében, és azonnal megérzi: az új modell tágasabb, kényelmesebb és praktikusabb az elődjénél. Minden alkatrész puha tapintású, prémium kidolgozást kapott, ami a fényűzés új szintjére emeli az autót. Ráadásul az az autó az első olyan Hyundai modell, amelyhez a kifinomult hangulatot még tovább fokozó, opciós Luxury csomag rendelhető.

Digitális műszeregység

A hatalmas képernyőn mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Az optimálisan elhelyezett, 10,25" széles formátumú érintőképernyő kristálytiszta képet ad, melyen az okostelefonos tartalmak is megjeleníthetők.

Lebegő középkonzol

A modernizált belső tér egyik leginkább figyelemre méltó részlete a "lebegő" középkonzol, amely elegáns, lendületes ívvel csatlakozik a bőrborítású műszerfalhoz, kihangsúlyozva a belső tér prémium hangulatát.

Új 10,25" érintőképernyő

Az utastér új, prémium részleteit a 12,3 colos, teljes egészében digitális, széles körűen testre szabható műszeregység koronázza meg.

BIZTONSÁG

A Santa Fe Hybrid mindig vigyáz Önre és családjára! 
Az élvonalbeli Hyundai SmartSense biztonsági funkcióknak és az olyan fejlett vezetőtámogató rendszereknek köszönhetően, mint az autópálya menettámogató funkció vagy a hátrameneti ütközéselkerülő támogatás, a Santa Fe a prémium kategóriás szabadidőjárművekkel is felveszi a versenyt. Még automatikus parkolást segítő, távvezérelt rendszer is rendelhető, amely leparkolja Ön helyett az autót.

Autópálya asszisztens (HDA)

A modell elsőként kapta meg az autópálya menettámogató funkciót. A sávkövető asszisztens funkcionalitást az intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján automatikusan szabályozza a jármű sebességét.

Távirányításos intelligens parkolást segítő rendszer (RSPA)

A parkolás még sosem volt ennyire egyszerű. A Santa Fe Hybrid távvezérléssel leparkolható, illetve előhívható a parkolóhelyéről. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.

Tolatás során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R)

Ez az új funkció a hátsó és oldalsó radarok együttes alkalmazásával észleli, ha tolatás során akadályba ütköznénk. Ilyenkor figyelmeztető jelzést ad le, valamint szükség esetén működésbe hozza a fékeket, ezzel megelőzve az esetleges ütközést.

TECHNOLÓGIA

A kategóriája élvonalába tartozó Santa Fe Hybrid különösen nagy hangsúlyt helyez a kényelemre és a funkcionalitásra, amit olyan prémium, intelligens technológiák kibővített tárházával támogat, mint az új Smartstream hibrid hajtáslánc, vagy az élvonalbeli biztonsági és kapcsolódási szolgáltatások.

Új hibrid hajtáslánc: erő és takarékosság!
 

A Santa Fe Hybrid közvetlen benzinbefecskendezéses turbómotorjához akkumulátorról táplált, nagyteljesítményű villanymotor társul; ennek a dinamikus párosításnak köszönhető az üzemanyag-takarékosság új szintje. Használatához pedig sem akkumulátort nem kell töltenie, sem vezetési szokásain nem kell változtatnia. Az új Hyundai Santa Fe Hybrid hajtáslánca a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között. A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba.

Állandó sebesség

Állandó sebességű haladás esetén a benzinmotor vagy a villanymotor mozgatja a járművet, attól függően, hogy az adott pillanatban melyiknek kedvezőbb a hatásfoka.

Gyorsítás / emelkedő

Intenzív gyorsítás során vagy emelkedőn haladva a villanymotor és a benzinmotor egyaránt működik, maximális gyorsulást biztosítva, minimális üzemanyag-fogyasztás mellett.

Lassítás / lejtmenet

A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Lassításkor vagy lejtőn haladva a rendszer áramot termel és tölti az akkumulátort.

Többféle üzemmód az igazi vezetési élményért!

Hó vagy homok? Sportos vagy takarékos? A döntés az Ön kezében van. Válasszon az időjárási körülményekhez vagy hangulatához illő üzemmódot. A Sport üzemmód fokozott menetdinamikát kínál módosított kormányrásegítéssel, váltási pontokkal. Az Öko üzemmód kiemelkedő takarékosságot biztosít: módosítja a gyorsítóképességet, a váltási pontokat és a klímaberendezés teljesítményét. A Komfort üzemmód normál teljesítményt, kedvező üzemanyag-fogyasztást nyújt.

Hó üzemmód

Az optimális vezethetőség érdekében úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a kerekek csúszós, behavazott úton minél kisebb mértékben pörögjenek ki.

Sár üzemmód

Úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a jármű puha, nagy ellenállású útfelületen minél finomabban tudjon elindulni, és optimálisan tudjon haladni.

Homok üzemmód

Úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a jármű csúszós, nagy ellenállású útfelületen optimálisan tudjon teljesíteni.

Komfort üzemmód

A Komfort üzemmód fokozott stabilitást nyújt. Csúszós útfelületen a teljesítmény automatikusan mind a négy kerék között oszlik meg.

Öko üzemmód

Az Öko üzemmód kizárólag az első kerekeket hajtja, így csökkentve az üzemanyag-fogyasztást. Csúszós útfelületen a teljesítmény automatikusan mind a négy kerék között oszlik meg.

Sport üzemmód

A Sport üzemmód a dinamikusabb gyorsulás érdekében a hajtóerő akár 50%-át a hátsó kerekekre juttatja. Csúszós útfelületen a teljesítmény automatikusan mind a négy kerék között oszlik meg.

Intelligens üzemmód

Az intelligens üzemmód valós időben alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához és az útviszonyokhoz, az optimális teljesítmény érdekében automatikusan váltogatva az Öko, Sport és Komfort üzemmódok között.

HYUNDAI SZAKÉRTŐINK

Az új Santa Fe Hybrid garantáltan a család kedvence lesz!

Kérjen ajánlatot már ma vagy kérdés esetén keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Hyundai SANTA FE Hybrid modelljeink

    Hyundai

    SANTA FE 1.6 T-GDi Hybrid Executive 4WD (Automata) [7 személy] PONTOS SZÍNEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN! 2024-es modell! ELŐRENDELT

    24 699 000 Ft
    Megnézem