KONA Electric

A kecsesebb, kifinomultabb új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű átdolgozott megjelenést, a legmodernebb kapcsolódási és biztonsági funkciókat, valamint akár 484 km-es* hatótávolságot kínál. Ráadásul mostantól gyorsabb szállítási idővel kapható Európában, így Ön minden eddiginél egyszerűbben válthat elektromos közlekedésre.

DESIGN

Elegáns és kifinomult

Az új KONA Electric különlegesen magabiztos formaterve még áramvonalasabb, sportos megjelenést kapott, ugyanakkor megőrizte kalandkereső szabadidőjármű hangulatát.

Magával ragadó formaterv

A letisztult, lendületes orrkialakítás teljességgel egyedi jelenség. A különleges, zárt hűtőmaszk stílusát viszik tovább az optimális aerodinamikai teljesítményt nyújtó, kecses vonalak.

Megújult hátsó rész

A kecses, áramvonalas formai tematika az új hátsó lökhárítóban és annak alsó betétjében is megjelenik, amit a dinamikus, új megjelenésű LED-es hátsó lámpatestek is kihangsúlyoznak.

Új LED-es fényszórók

Eltéveszthetetlen megjelenését karakteres új LED-es fényszórók és azok fölé helyezett, keskenyebb nappali fények határozzák meg.

Új lökhárító

A lökhárítót teljesen átdolgozták, rajta két metálfényezésű karaktervonal indul kifelé, a külső sarkoknál kialakított, elegáns légbeömlők irányába.

Új 17" könnyűfém keréktárcsák

A különleges, exkluzív új 17 colos könnyűfém keréktárcsák kifejezetten aerodinamikus kialakításúak.

BELSŐ TÉR

Ultramodern vezetői környezet kettős digitális kijelzővel!

 
Az ultramodern kapcsolódás elegáns dizájnnal találkozik az új Kona Electric kettős nagyméretű kijelzőjén, mindeközben Önt kiváló kilátással és irányítással látja el. Az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciók segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és a nagy érintőképernyőn keresztül kezelheti zeneszámait, telefonhívásait, valamint számos alkalmazást.

Az új 10,25" teljesen digitális műszeregység fölött, a műszerfalon helyezkedik el a head-up kijelző, amely közvetlenül a vezető látómezejébe vetíti a fontos információkat.

Az új KONA kialakításnál minden utasra gondoltunk. Nem csupán a vezetői élményt tartottuk szem előtt, hanem a hátsó ülésen lévőkét is. A hátul utazók imádni fogják a fűthető hátsó üléseket.

A 10,25 " műszeregység és a 10,25" osztott képernyő funkcióval felvértezett központi érintőképernyő a vezetői környezetnek modern megjelenést ad.

TECHNOLÓGIA

Nagy teljesítmény, kiemelkedő hatótávolság és lenyűgöző gyorsulás!

Elképesztő hatótávolság

Nem kell többé aggódnia. Egyetlen töltéssel lenyűgöző 484 kilométert (64 kWh akkumulátor) vagy megnyugtató 305 kilométert (39,2 kWh akkumulátor) tehet meg.

Gyors töltési idő

Mindkét verzió akkumulátora mindössze kb. 47 perc alatt 10%-ról 80 százalékos szintre tölthető fel 100 kilowattos, egyenáramú gyorstöltő berendezésről.

Lenyűgöző gyorsulás

Feledhetetlen élményt kínál a villámgyors elektromos gyorsulás. 0-ról 100 km/órára mindössze 7,9 másodperc alatt!

Ki mondta, hogy az elektromos mobilitás unalmas? Az autó rendkívül fürgén gyorsít, köszönhetően a késlekedés nélkül rendelkezésre álló, 395 Nm forgatónyomatékának: az élvezetesen vezethető, sportos szabadidőjármű álló helyzetből mindössze 7,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. A kétféle hajtáslánc-változat közül válassza az igényeinek megfelelő teljesítményt és hatótávolságot. A 39,2 kWh akkumulátorral szerelt változat végsebessége 155 km/óra, hatótávolsága akár 305 km. A 64 kWh-os változat ezzel szemben 167 km/óra sebességre képes, hatótávolsága pedig eléri a 484 km-t.*

BIZTONSÁG

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA)

Az autó előtti útszakaszt kamerával pásztázó FCA figyelmezteti a vezetőt, ha gyalogost vagy hirtelen fékező autót észlel, majd automatikusan lassítani kezd. Opcióként, a kamerát radarral kiegészítve kerékpáros észlelésére is alkalmas.

Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA)

A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett, két radarral dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Ebben a rendszer hangjelzéssel figyelmezteti a veszélyre, valamint szükség esetén a fékek szelektív működtetésével segít elkerülni az ütközést.

Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA)

Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.

Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA)

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

TOVÁBBI ELÉRHETŐ FUNKCIÓK:

  • Sávkövető rendszer (LFA)
  • Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval (SCC +S&G)
  • Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA)

MUNKATÁRSAINK

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető