Hyundai Kona Electric
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A Te autód, Te töltöd meg energiával

Sokoldalú és élmény vezetni, a vadonatúj KONA Electric az első elektromos B-szegmens SUV Európában. Ez az úttörő jelentőségű újdonság a lenyűgöző elektromos hatótávolságot merész és tágas SUV stílussal ötvözi - kompromisszumok nélkül!

Kona Electric

Merész formaterv

Az igényesen formázott vonalak és az elegáns megjelenés ötvözésével a vadonatúj KONA Electric minden szögből kifejező.

Fedezd fel mindkét világ legjobbját!

A KONA Electric-et úgy tervezték, hogy megforduljanak utána, mindezt tágas belső térrel kombinálva. Kivételes, akár 482 km-es elektromos hatótávolsággal rendelkezik és megadja Neked mindkét világ legjobbját – kompromisszumok nélkül.

Komoly vezetési élmény

Soha senki nem mondta, hogy az elektromos mobilitásnak unalmasnak kell lennie. A teljesen elektromos meghajtáson keresztül azonnal rendelkezésre álló 395 Nm nyomatéknak köszönhetően villámcsapásszerűen gyors haladásra képes sportos SUV 64 kWh-os verziója 0-100 km/órára mindössze 7,6 másodperc alatt gyorsul. Az általad előnyben részesített meghajtást kétféle akkumulátor típus közüli választással határozhatod meg: 39,2 kWh-os változat WLTP menetciklus alapján akár 312 km-es hatótávolsággal (345 km NEDC-re átszámítva) és 64 kWh-os változat WLTP menetciklus alapján akár 482 km-s hatótávolsággal (546 km NEDC-re átszámítva), egyetlen töltéssel.

 

Próbálja ki most a Hyundai zöld hétvégéjén!

Kona Electric

* A számadatok a 64 kWh akkumulátor típusra vonatkoznak. Az összes adatot a WLTP(Kisteljesítményű Járművek Világszerte Egységesített Ellenőrzési Eljárása) szabályozza, amelyek keretén belül mérik az európai járművek üzemanyag és energia fogyasztását, hatótávolságát és károsanyag kibocsátását. Ennek célja, hogy a mért értékek közelebb legyenek a valós vezetési körülmények között mért adatokhoz. A NEDC (Új Európai Vezetési Ciklus) szerint a vezetési hatótávolság 546 km. A NEDC a jelenlegi tesztelési módszer, amelyet a WLTP vált fel.
** 80%-os töltöttségi szintig, amennyiben a töltés 100 kW DC töltőállomáson történik.

Flexibilis töltés

Töltsd fel otthon éjszaka vagy tölts rá útközben egy gyorstöltő állomáson. A KONA Electric számos flexibilis töltési lehetőséget kínál. A lítium-ionos akkumulátor telep alacsonyabb memória érzékenységet, kiváló töltési és kisütési hatékonyságot és kiemelkedő maximális kimenő teljesítményt nyújt.

Állítható fékenergia-visszanyerés

A rendszer visszatáplálja a plusz energiát oly módon, hogy a villanymotort használja a fékek helyett a gépjármű lelassítására. A fékenergia-visszanyerő rendszer által generált energiát az akkumulátor tárolja el, segítve a KONA Electric-et az egészséges töltöttségi állapot (SOC) fenntartásában. A vezető a kormánykerék mögötti váltófülekkel könnyedén szabályozhatja a fékenergia-visszanyerés szintjét.

Kona Electric
 

Váltson elektromosra stílusosan!

További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!


Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!