DESIGN

Az i30 Kombi tökéletesen illeszketik az Ön életviteléhez, hiszen a gyártás során, a praktikum is fontos szerepet kapott a megjelenés mellett. Az i30 Kombi stílus új szintjével gazdagítja a kategóriáját. Megjelenése kiválóan egyesíti magában az áramvonalas kialakítást és a stílusosságot.

Kifejező lökhárító és hűtőmaszk

Az i30 Kombi modernebb és szélesebb kiállása még erőteljesebbé teszi a modell megjelenését. A hűtőmaszkon lévő 3D mintázat a sokoldalú dinamizmust tükrözi.

Új fényszóró-kialakítás

A tetszetős lámpatestek opcióként integrált, V formájú nappali világítással is rendelhetők. Továbbá elérhető a legmodernebb LED technológiával ellátott keskenyebb fényszórók is.

Kecses vonalak

A kecses, ezüst tetősínek tovább fokozzák az elkeskenyedő tetővonal hangsúlyos stílusát, így megteremtve a modell sportos sziluettjét.

Áramvonalas tetőspoiler

A színre fújt, sportos stílust kihangsúlyozó tetőspoilerben kapott helyet a harmadik féklámpa.

BELSŐ TÉR

Garantáltan minden a sokoldalúságról és a tágasságról szól az i30-as modellben. A megújult utastérben kiváló minőségű felületek és gondosan kidolgozott részletek várják az utasokat. Választható kárpitok, új színek és a legmodernebb multimédiás technológiák garantálják az Ön kényelmét, így nincs más dolga, mint hátradőlni és élvezni a kényelmes utazást.

Üléskárpitok bőséges választéka

Három új árnyalattal (Pewter Gray, Ebony Brown és Moss Gray) bővül az i30 Kombi belső színválasztéka. Az üléskárpit lehet szövet, bőr, vagy a kettő kombinációja.

Központi kartámasz síalagúttal

Utazzanak az autóban kényelmesen többen is, hiszen a központi kartámasz mögött található nyílás megkönnyíti a sílécek és egyéb hosszú tárgyak szállítását.

Panoráma napfénytető

Az eltolható, billenthető és széles panoráma üveg napfénytető még szellősebbé és világosabbá teszi a belteret, ugyanakkor hozzájárul az autó megjelenéséhez is.

1650 l csomagtér-kapacsitás

A 60/40 arányban osztva dönthető hátsó ülések ledöntésével a csomagtartó maximális kapacitása akár 1650 literre növelhető.

Biztonsági funkciók

Az i30 Kombi modellben megtalálható továbbfejlesztett Hyundai SmartSense csomag, tartalmazza a márka minden élvonalbeli vezetőtámogató rendszerét. Így Ön és családja maximális biztonságban és nyugalomban utazhatnak.

Teljes biztonság

A már ismert vezetőtámogató rendszerek széles kínálata további új tételekkel bővült, a teljes nyugalom érdekében.

Parkolástámogató rendszer

Az első és hátsó lökhárítókba illesztett, ultrahangos érzékelők akadály esetén hang- és fényjelzéssel figyelmeztetnek.

Gépjármű előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

Intelligens távolsági fényszóróasszisztens (HBA)

Minimális stressz, maximális látómező. A HBA nem csak a szemből érkező, de az Ön előtt haladó járműveket is észleli, és szükség esetén tompított világításra vált.

Sávkövető rendszer (LFA).

A Hyundai i30 most először kapott sávkövető segédlet (LFA) funkciót. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA)

Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes

Holttérben történő ütközést megelőző aktív rendszer (BCA)

A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett, két radarral dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

TECHNOLÓGIA

Az i30 Kombi intelligens, új technológiák széles tárházával (az ötéves, ingyenes előfizetéssel kínált Bluelink® Connected Car szolgáltatásoktól az új érintőképernyőig) minden út során kapcsolatban tartja Önt és utastársait. A Bluelink problémamentes kapcsolódást kínál: online hangfelismeréssel és okostelefonos alkalmazással vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások pedig parkolási frissítésekkel, időjárás-információkkal, valós idejű forgalmi adatokkal, valamint érdekes úti célokra (POI) vonatkozó tudnivalókkal szolgálnak.

Parkolás az utcán és parkolóházban

Találjon gyorsan parkolóhelyet, parkoljon hatékonyabban és egyszerűbben. A funkció segít megtalálni és összehasonlítani a parkolási lehetőségeket a parkolóházakban, a felszíni parkolókban, valamint az utcán.

Valós idejű üzemanyagár-információ

Találja meg a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást, a legkedvezőbb üzemanyagárakat. A folyamatosan frissülő üzemanyag-információ ellátja Önt az aktuális árakra és töltőkutakra vonatkozó tájékoztatással: érintse meg a képernyőt, és állítsa be a kiválasztott helyszínt úti célként.

Apple CarPlay™ és Android Auto™

A Hyundai i30 kompatibilis az Apple CarPlay™ és Android Auto™ rendszerekkel: csak csatlakoztassa okostelefonját a rendszerhez, és tartalmát máris a nagyméretű érintőképernyőre tükrözheti.

Vezeték nélküli töltés

A vezeték nélküli töltőtálca praktikus helyen: a középkonzolon található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.

Automatikus vezérlésű klímaberendezés

A vezető és az első utas külön-külön állíthatja be a hőmérsékletet. Állítsa be a kívánt értéket, és a rendszer gondoskodik a többiről.

Hyundai szakértőink

Praktikus és megnyerő! Kérjen ajánlatot vagy további információért forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz!

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető

Nincs találat.