DESIGN

Az új i30 minden területen többet nyújt, mint eddig: merész, új formaterv, kategóriaelső biztonsági szolgáltatások, zökkenőmentes kapcsolódási technológiák, különösen takarékos 48 voltos mild hibrid hajtáslánc-opciók. Ön felkészült rá? Szeretteinknek mindannyian a legjobbat akarjuk, éppen ezért fontos számunkra, hogy biztonságban érezhessék magukat. Ez a szándék vezérelte az új i30 fejlesztését is: olyan autót kívántunk alkotni, amely gondoskodik utasairól. Mindezt a legmodernebb technológiáknak köszönhetően.
Az i30 régóta az időtlen magabiztosság szinonimájának számít. Módosított orr- és farkialakítására, valamint belső terére öröm ránézni: modern, kecses és merész.

BELSŐ TÉR

Az új Hyundai i30 egyedülálló formai filozófiája a beltérben is érvényesül. A megújult utastérben látványos részletek és kiváló minőségű felületek köszöntik az utasokat. Új színek, választható kárpitok és a legmodernebb multimédiás technológia: dőljön hátra, és élvezze a biztonságos, kényelmes utazást.
 
    

Ragyogó 7”-os digitális kijelző

A tökéletes megjelenés érdekében a ragyogó új, 7”-os digitális kijelző alapvető vezetési információkat jelenít meg. A képernyőt preferenciák szerint módosíthatja: mutathatja az energiaáramlást (csak 48 V hibrid esetén), a navigációs információkat vagy az aktív SmartSense szolgáltatásokat.

Három különböző színű vezetési mód

Módosítsa az üzemmódot a hangulatának megfelelően. A választott üzemmódtól függően a digitális kijelző színe és grafikája megváltozik. Kék, ahogyan a képen látható a Normál, zöld az Eco és a narancs a Sport módhoz. Próbálja ki mind a hármat és tapasztalja meg az érezhető különbséget.

Ragyogó 7”-os digitális kijelző

A tökéletes megjelenés érdekében a ragyogó új, 7”-os digitális kijelző alapvető vezetési információkat jelenít meg. A képernyőt preferenciák szerint módosíthatja: mutathatja az energiaáramlást (csak 48 V hibrid esetén), a navigációs információkat vagy az aktív SmartSense szolgáltatásokat.

Kifinomult légbeömlők

A módosított befúvók tovább erősítik az elegáns utastér tágas, szellős hatását. A kényelmes kartámasz igény szerint előre-hátra mozgatható. Felhajtható fedele alatt egy tárolórekeszt is találunk.

Az autó letisztult profilját az a folytonos, kecses karaktervonal uralja, amely a fényszóróktól kiindulva egészen a hátsó lámpatestekig húzódik.

A tetszetős új lámpatestek opcióként integrált, V alakú nappali világítással is felszerelhetők. 

Az autó modernebb, szélesebb kiállása még erőteljesebbé teszi a modell megjelenését. A hűtőmaszkot kihangsúlyozó, térbeli mintázat megbízhatóságot és dinamizmust sugall.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A Hyundai élvonalbeli vezetőtámogató rendszereit tömörítő, továbbfejlesztett Hyundai SmartSense csomagot teljes mértékben integráltuk az i30-ba, így Ön még nagyobb biztonságban és nyugalomban utazhat szeretteivel.

Gépjármű előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA)

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű

Intelligens távolsági fényszóróasszisztens (HBA)

Minimális stressz, maximális látómező. A HBA nem csak a szemből érkező, de az Ön előtt haladó járműveket is észleli, és szükség esetén tompított világításra vált.

Sávelhagyást megelőző rendszer (LKA)

Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba.

MŰSZAKI ADATOK

A Hyundai i30 a legmodernebb intelligens technológiákkal állít új mércét a méretosztályban, az akár 48 voltos mild hibrid technológiával szerelt, rendkívül takarékos hajtáslánctól kezdve az első osztályú biztonsági és vezetőtámogató funkciókon át az élvonalbeli kapcsolódásig. Az i30 minden eddiginél szélesebb hajtáslánc-választékot kínál. A villamosított 48V-os mild hibrid opciók még takarékosabbak, ezáltal még kevesebb CO2-t bocsájtanak ki. Az intelligens manuális sebességváltó tovább csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Az automata sebességváltó kedvelői számára a 48 voltos mild hibrid rendszer hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval is elérhető.

A kettős befecskendezésű szívó 1.5 DPi benzinmotor

Az i30 fedélzetén mutatkozik be az új fejlesztésű, 110 lóerős, 1,5 literes benzinmotor. A kettős befecskendezésű szívómotor (DPi) erőforráshoz hatfokozatú kézi sebességváltó csatlakozik. Max. teljesítmény: 110 LE, Max. forgatónyomaték: 144,2 Nm.

1.0 T-GDi benzinmotor

Az 1,0 literes, 120 lóerős T-GDi erőforrás hatfokozatú kézi vagy (opcióként) hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) társítható. A motor 48 voltos mild hibrid változata még takarékosabb. Újdonságként jelenik meg a kínálatban a hatfokozatú intelligens manuális sebességváltó (iMT). Max. teljesítmény: 120 LE, Max. forgatónyomaték: 172 Nm.

1.5 T-GDi 48V benzinmotor

A kínálat csúcsát az új, 160 lóerős, 1,5 literes T-GDI benzinmotor testesíti meg, alapkivitelben 48 voltos mild hibrid technológiával társítva. A motorhoz hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltót választhatunk. Max. teljesítmény: 160 LE, Max. forgatónyomaték: 253 Nm.

1.6 CRDi dízelmotor

115 lóerős variáns hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltóval társítható. A 136 lóerős motor 48 voltos mild hibrid rendszert kapott. Hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltóval rendelhető. Max. teljesítmény: 136 LE, Max. forgatónyomaték 320 Nm (DCT váltó esetén).

A 48 voltos mild hibrid rendszer

A 48V-os mild hibrid rendszer támogatja a belső égésű motort, extra elektromos teljesítményt biztosítva a használat különböző fázisaiban. Ismerje meg részletesen az innovatív fogyasztáscsökkentő rendszer működését.

Kényelmes indulás

A mild hibrid rendszer különösen hasznos városi forgalomban, ahol a mild hibrid indítómotor a megállásokat követően újraindítja a belső égésű motort. A többlet forgatónyomatéknak köszönhetően a belső égésű motor gyorsabban és finomabban indul be.

Gyorsítás

Gyorsítás során az indítómotor többlet energiával támogatja a belső égésű motort. Amint a jármű elérte a kívánt sebességet, a rendszer üresjáratba vált, és nem ad le teljesítményt. Ezzel csökkenthető a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás.

Töltés menet közben

Ha állandó sebességgel haladunk, a rendszer - az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően - vagy nem dolgozik, vagy generátor üzemmódban tölti a 48V-os akkumulátort.

Fékenergia-visszanyerés

Aktív fékezés és gázelvétel esetén a forgó főtengely meghajtja az indítómotort, visszanyeri az energiát. A generátor a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, amit a 48V-os akkumulátorba táplál.

TECHNOLÓGIA

Az i30 intelligens, új technológiák széles körével (az új érintőképernyőtől az ötéves, ingyenes előfizetéssel kínált Bluelink® Connected Car szolgáltatásokig) minden utazáson kapcsolatban tartja Önt. A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódást kínál: online hangfelismerés és okostelefonos alkalmazással vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalmi adatokkal, parkolási frissítésekkel, időjárás-információkkal, valamint érdekes úti célokra (POI) vonatkozó tudnivalókkal szolgálnak.

Hyundai szakértőink

Csábuljon el az i30 egyediségének hatásától!
További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Hyundai i30 modelljeink

  Hyundai

  I30 i30 PE2 Prime 1.5 DPi

  Listaár: 9 174 000 Ft 8 874 000 Ft
  Megnézem
  Hyundai

  I30 kombi PE2 Prime 1.5 DPi MT

  Listaár: 9 574 000 Ft 9 274 000 Ft
  Megnézem
  Hyundai

  I30 kombi PE2 Prime 1.5 DPi MT

  Listaár: 9 574 000 Ft 9 274 000 Ft
  Megnézem
  Hyundai

  I30 Prime 1.5 DPi MT

  Listaár: 9 174 000 Ft 8 574 000 Ft
  Megnézem