A MAGABIZTOSSÁG SZÉPSÉGE

A dinamikus és karakteres i20 új mércét állít a kisautók kategóriájában. A legkiválóbb biztonsági és kapcsolódási funkciói mellett, Európában elsőként kapta meg a Hyundai új formanyelvét, így tökéletesen illeszkedik az Ön személyiségéhez.

DESIGN

A lenyűgöző és kecses modell sportos és érzéki megjelenésével felborítja az erőviszonyokat a szegmensben. Az alacsonyabb, hosszabb és szélesebb i20 az 'érzéki sportosság' filozófiát alkalmazza, a stílus, a technológia és a dinamikus arányok harmonikus kombinációjával.

Dinamikus vonalak

A lendületes ívű, full LED fényszórók megjelenését tovább fokozza a divatos és hangsúlyos nappali világítás, ráadásul vonalai a különlegesen kialakított hátsó lámpatestekben is visszaköszön.

Sportos stílus

Garantáltan mély benyomást gyakorol mindenkire a merész kontúrú, rácsmintázatú egyedi hűtőmaszk és a karakteres első lökhárítót keretező, meghatározó légbeömlők.

Egyedülálló fények

A csomagtér alján folytatódó, LED lámpatestek dinamikus Z motívuma, egyértelműen egyedülálló megjelenést kölcsönöz a hátsó résznek.

Az Ön autója, az Ön stílusa

A Hyundai i20 modellt könnyen személyes stílusához igazíthatja. A 10 lenyűgöző árnyalatból álló karosszériaszín-választék kiválóan harmonizál az autó szemet gyönyörködtettő vonalaival. Az egyedi kéttónusú fényezés még divatosabb és karakteresebb megjelenést biztosít.

Egyedinek tervezve

Az autó szemmel láthatóan minden irányból a sportosságot sugározza. Ne kössön kompromisszumokat, utazzon stílusosan!

Keréktárcsák

A 17"-os, új rajzolatú könnyűfém keréktárcsák tökéletesen kihangsúlyozzák a modell meghatározó vonalait és kialakítását.

Egyedi C-oszlop

Az i20 dinamikus és jellegzetes megjelenését a merész stíluselemeknek köszönheti, úgy mint például a C-oszlop újszerű kialakításának.

Világítás

A nappali világítás biztonságos, sportos és lenyűgöző megjelenést ad a modellnek. Emellett a forgalomban résztvevők számára is jobb láthatóságot biztosít.

Belső tér

Energiával teli megjelenéséhez izgalmas új beltéri opciók bőséges választéka társul, így Ön tökéletesen személyiségéhez igazíthatja autóját. Az ajtók elegáns, érzéki módon fogják közre a műszerfalat, formavilágukat a természet ihlette. Kialakításuk tökéletesen igazodik a műszerfal idomaihoz, míg a LED-es hangulatvilágítás visszafogott, ugyanakkor kifinomult kék derengésbe borítja az utasteret.

Stílusos műszerfal

A vízszintes, kecses bordák divatos megjelenést kölcsönöznek a hangsúlyos műszerfalnak, illetve kihangsúlyozzák az orr széles, egyedi kialakítását.

Sportos, négyküllős kormánykerék

Maradjon kapcsolatban a külvilággal és irányítsa a fedélzeti rendszereket a sportos kormánykeréken elhelyezett kapcsolók segítségével.

Kényelemre született

Hyundai i20 modellünk ugyanolyan sportos mint amilyen komfortos. Utazzon minden alkalommal maximális kényelemben a kiváló minőségű szövetüléseknek köszönhetően.

Biztonsági funkciók

Az i20 modell a kategóriája legteljesebb aktív biztonsági csomagot kínálja, köszönhetően a fejlett, élvonalbeli vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszernek. Tegye még nyugodtabbá és biztonságosabbá az utazást, a jellemzően felsőbb kategóriákban megszokott funkciókkal.

Navigáció alapú adaptív sebességtartó automatika (NSCC)

A modern navigációs rendszer az információk alapján már előre tudja, hogy egyenes útszakasz vagy kanyar vár rá, és ennek megfelelően, szem előtt tartva a biztonságot szabályozza a jármű sebességét.

Tolatási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R)

A PCA-R rendszer segítségével magabiztosan tolathat be a szűk helyekre. Illetve, amint a rendszer ütközés kockázatát észleli automatikusan lefékezi az i20-at.

Gépjármű előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA)

A városi forgalomban különösen ötletes és hasznos a funkció, amely figyelmezteti Önt, ha a dugóban vagy a közlekedési lámpánál elindul az Ön előtt várakozó jármű.

Intelligens Sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA)

Az ISLA, a manuális sebességhatárolóval figyelmeztet a sebességhatár átlépésére és képes automatikusan szabályozni a jármű sebességét.

Műszaki adatok

Válasszon a két motor és a három erőátviteli rendszer közül. A kínálat tetején az 1.0 T-GDi benzinmotor foglal helyet, 100 illetve 120 LE teljesítménnyel. A motorhoz akár egy 48 voltos mild-hibrid rendszer is társítható: ez a 100 LE verziónál opcióként, a 120 LE-nél pedig alapfelszerelésként érhető el. A mild hibrid rendszer 3-4%-kal csökkenti  CO2-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást. Emellett az i20 rendelhető egy 84 lóerős, 1,2 literes, hengerenkénti befecskendezéses (MPi) benzinmotorral is.

Takarékosság

Az i20 motorja a kategóriája egyik legkedvezőbb CO2-kibocsátását kínálja: környezet védelme ugyanolyan fontos a számunkra, mint az Ön számára.

Teljesítmény

Az autó sportos formavilágával szemben felállított elvárásoknak tökéletesen megfelelnek az egyféle MPi és kétféle turbómotorral elérhető modellek.

Fokozatok

Motortól függően, az autó hatfokozatú intelligens manuális, de akár hétfokozatú duplakuplungos vagy ötfokozatú kézi sebességváltóval is rendelhető.

48V mild hibrid hajtáslánc

Csökkentse károsanyag-kibocsátását és üzemanyag-fogyasztását az i20  mild hibrid rendszerével, köszönhetően a gyorsításnál extra forgatónyomatékkal támogatott belső égésű motornak.

Indulás

A rendszer a megállásokat követően újraindítja a belső égésű motort, így a hibrid technológia kiváló választás a városi közlekedésben. A többlet nyomatéknak hála, a motor képes finomabban és gyorsabban elindulni a 48V akkumulátor energiájára támaszkodva.

Gyorsítás

A belső égésű motort a rendszer többlet energiával támogatja a gyorsítás során. Mikor az autó elérte a kívánt sebességet, az MHSG üresbe vált, több teljesítményt nem ad le. Így, CO2-kibocsátását és az üzemanyag-fogyasztását is akár 11%-kal csökkentheti.

Fékenergia-visszanyerés

Gázelvétel és aktív fékezés során a forgó főtengely meghajtja az MHSG rendszert, amely legfeljebb 10-12 kW teljesítménnyel nyeri vissza a fékenergiát, generátorként működve. A generátor a termelt mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, majd a hibrid akkumulátorba táplája azt.

Start-stop funkciók

Alacsony sebesség (30 km/óra) esetén a start-stop funkció már aktiválódik. Az eközötti lassítás esetén, ha a tengelykapcsoló oldva van, a belső égésű motor teljesen lekapcsol.

Technológia

Élvezze az i20 által nyújtott lehetőségeket, mint például a teljes vezeték nélküli kapcsolódást vagy a prémium audiorendszert. A modell jobbat, többet, okosabbat és kényelmesebbet kínál: 8 colos érintőképernyő, vezeték nélküli okostelefon-tükrözés, nyolchangszórós Bose audiorendszer, stb.

Élvonalbeli kapcsolódás

Tapasztalja meg milyen a gondtalan utazás élménye az intelligens technológiákkal és a Bluelink Connected Car szolgáltatásokkal, és vezérelje autóját telefonjáról vagy szóban.

Prémium Bose® audiorendszer

A modell felsőkategóriás Bose audiorendszere kiváló zenei élményt nyújt. A nyolc hangszóró által kínált hangélmény pont ugyanolyan dinamikus, mint az i20 vezethetősége.

Vezeték nélküli töltés

Kapcsolódjon okostelefonjával, vezetékek nélkül – vezeték nélküli töltőrendszer minden érintőképernyőhöz, vezeték nélküli telefontükrözés a 8 colos érintőképernyőn.

USB csatlakozó

Az i20 fedélzetén minden eddiginél egyszerűbben csatlakoztathatja és töltheti hordozható elektronikus készülékeit – csak dugja be az USB aljzatba, és máris folytatódhat a szórakozás.

10,25 colos érintőképernyő

A még elegánsabb, még inkább felhasználóbarát belső környezet érdekében a tervezők vizuálisan egységbe foglalták az új, 10,25 colos képátlójú digitális műszeregységet és a szintén 10,25 colos központi érintőképernyőt.

Online útvonaltervezés

A Hyundai új felhő alapú szervere képes pontosabban előre jelezni a forgalom alakulását és az érkezés várható idejét, és megbízhatóbban tervezi újra az útvonalakat.

Hangfelismerő járművezérlés

Aktiválja egy gombnyomással Az i20 hangfelismerő járművezérlő (VRVC) funkcióját, és máris szóbeli parancsokkal szabályozhatja a klímaberendezést, a hőmérsékletet, az ülésfűtést és számos egyéb fedélzeti funkciót.

Hyundai szakértőink

Tegye stílusossá mindennapjait az új i20 segítségével! További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető
ELÉRHETŐ MODELLJEINK
Találatok száma: 1 db
I20 1.2 MPi Emotion LEGÚJABB FACELIFT TESZTAUTÓ
Hyundai

I20 1.2 MPi Emotion LEGÚJABB FACELIFT TESZTAUTÓ

Évjárat: 2023/12 Futott: 5 km
7 359 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.