Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai Bayon modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Bemutatkozik a Hyundai díjnyertes szabadidőjármű-kínálatának legújabb tagja,  az első olyan Hyundai modell, amelyet kifejezetten az európai piacra fejlesztettek. Kívül kicsi, belül tágas. A vadonatúj Bayon mindenkit elkápráztat és maradandó benyomást teszt. A kategória legjobb biztonsági és online kapcsolódási funkcióival Önt is le fogja venni a lábáról.
Stílusos városi szabadidőjármű

Stílusos városi szabadidőjármű

Kompakt és könnyen kezelhető, mégis rendkívül stílusos: modern részleteivel és letisztult megjelenésével büszkén emelkedik ki a mezőnyből.
Kategóriaelső biztonság

Kategóriaelső biztonság

Fejlett vezetéstámogató rendszerek széles választékával teszik élvonalbelivé a Bayont. Biztonságot és nyugalmat kínál Önnek jelentős részében már az alapfelszereltség részeként
Tágas belső tér és csomagtartó

Tágas belső tér és csomagtartó

Bármerre viszi is az élet, nagyra értékeli majd a tágas belső tér kényelmét és tárolókapacitását, ahogy a biztonságos, robusztus crossover hangulatot sugárzó, emelt üléspozíciót is.
Hyundai Bayon

DESIGN

A Bayon a Hyundai kecses crossovere. Divatos, mégis erőteljes és elegáns megjelenésű SUV. Nyílhegy lámpatestei hűen tükrözik a sportosság és a magabiztosság jegyeit. A Bayon a dizájn és a technológia tökéletes összhangja.
 
Szemből

Szemből

A Bayon egyedi megjelenését biztosítja a nyílhegy alakú fényszórója, a szélesen ívelő hűtőmaszkja, a felettük húzódó légbevezető rése és a keskeny LED-es nappali fényei.
Oldalról

Oldalról

Az autó erőteljes grafikus elemei irányítják az ember figyelmét. Masszív C-oszlop, ék alakú sziluett jellemzi dinamikus vállkialakítással.
Hátulról

Hátulról

A hátsó nyílhegy alakú LED lámpákat a hangsúlyos piros sáv teszi méginkább dizájnossá. A Bayon hátoldalára tervezett kitolt fényforrások még szélesebbé varázsolják az autó látványát.
Erőteljes, szabadidőjárműves formaterv

Erőteljes, szabadidőjárműves formaterv

A Hyundai egyéb szabadidőjárműivel azonos stílusjegyekből építkezik.
Erőt sugárzó, széles hűtőmaszk

Erőt sugárzó, széles hűtőmaszk

A Bayon alul kiszélesedő, lendületes, négyszögletű elemekkel megrajzolt, széles hűtőmaszkkal büszkélkedik.  Erőtől duzzadó alsó lökhárítóval és látványos, ezüst védőbetéttel kölcsönöz határozott megjelenést a modellnek.
Divatos keréktárcsák

Divatos keréktárcsák

16 és 17 colos, divatos könnyűfém keréktárcsákkal megrendelhető.

BELSŐ TÉR

A magas fényerejű 10.25” digitális műszeregység még modernebbé varázsolja a beltéri megjelenést. Ott jeleníti meg a legfontosabb menetinformációkat, ahol azokat a legkönnyebb leolvasni: elöl, középen. A kijelző testre szabható: digitális formában megjeleníthető rajta a sebesség, az energiaáramlás (csak 48V esetén), vagy a SmartSense funkciók.

Válasszon hangulatához illően három üzemmód közül. Ettől függően módosulnak a gáz- és kormányreakciók, valamint a váltási pontok, így markánsan eltérő vezetési élményben részesülünk az üzemmódok váltásával. A digitális műszeregység színváltással igazodik a választott módhoz, ezzel is fokozva a vezetés hangulatát és élményét. A kék a normál, a zöld az öko, a piros pedig a sport üzemmódot jelöli.

A Bayon utasterében finom, visszafogott díszítőelemekkel díszített, diszkrét színvilág és kárpitozás olyan megnyugtató hangulatot teremt, amelyben maximálisan a forgalomra tud koncentrálni. A semleges belső színek és anyagok gondosan összeválogatott palettája tökéletesen harmóniában áll a választható karosszériaszínekkel.
10,25 colos érintőképernyő

10,25 colos érintőképernyő

A központi érintőképernyő támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat, amelyek segítségével könnyedén csatlakozhat telefonjával, és azokat közvetlenül a nagy érintőképernyőről kezelheti.
8

8" érintőképernyő

A 8 colos érintőképernyő vezeték nélküli okostelefon-tükrözést kínál Önnek, mellyel könnyedén csatlakoztathatja és tükrözheti telefonját az Apple CarPlay vagy Android Auto rendszeren keresztül.
10,25’’ digitális műszeregység

10,25’’ digitális műszeregység

A 10,25" digitális műszeregység még modernebbé teszi a vezetői környezetet, és ragyogóan tiszta, könnyen leolvasható formában jeleníti meg az összes fontos járműinformációt, amire csak szüksége lehet.
Hyundai Bayon
Kiemelkedő látási viszonyok és komfort

Kiemelkedő látási viszonyok és komfort

Kényelmet és stílust biztosít Önnek a megemelt üléspozíció, mely rendkívül könnyűvé teszi a ki- és beszállást.
Kecses és divatos műszerfal

Kecses és divatos műszerfal

Kecses, vízszintes bordák teszik különlegesen kecsessé a Bayon műszerfalát, melyek egyben kihangsúlyozzák az orr széles, tetszetős megjelenését.
Sportos, négyküllős kormánykerék

Sportos, négyküllős kormánykerék

A sportos kormánykeréken elhelyezett kapcsolókkal könnyedén irányíthatja a fedélzeti rendszereket, és kapcsolatban maradhat a külvilággal.
Két nagyméretű, egységbe foglalt kijelző

Két nagyméretű, egységbe foglalt kijelző

Optikailag összekapcsolták a 10,25 colos digitális műszeregységet és a központi érintőképernyőkt, mely elegáns, modern megjelenést, és könnyű használhatóságot eredményez.


Online útvonaltervezés: Az útvonal tervezése nem a navigációs rendszer processzorában történik, hanem a Hyunda felhőben lévő szerveren. Ez azért jobb, mert így pontosabb előrejelzést adhat a terv a forgalom alakulását és az érkezés várható idejét tekintve. 

Valós idejű parkolási tájékoztatás: A parkolás mostantól gyerekjáték! A funkció segít megtalálni a parkolóhelyeket és még össze is hasonlítja a lehetőségeket.

Kiterjesztett hangfelismerés: Egyszerűen, szóban aktiválhatja és szabályozhatja az olyan fedélzeti funkciókat, mint a klímaberendezés, az infotainment rendszer, vagy a kormánykerék fűtése.

BOSE prémium audiorendszer: A külön megrendelhető Bose prémium audiorendszer nyolc nagyteljesítményű hangszórója kristálytiszta, erőteljes hangzást biztosít.

 
Fekete

Fekete

Egyszerű, kecses, divatos. Az időtlen klasszikus
Sötétszürke / világosszürke

Sötétszürke / világosszürke

Sötétszürke belső színvilág világosszürke szövetbetétekkel, valamint kontrasztos szürke öltésekkel varrott, exkluzív üléskárpit-mintázat.
Fekete / Mangrove-zöld

Fekete / Mangrove-zöld

A belső színvilágot világosszürke szövetbetétek, valamint kontrasztos mangrove-zöld öltésekkel varrott, exkluzív üléskárpit-mintázat jellemzi.
LED-es környezeti hangulatvilágítás

LED-es környezeti hangulatvilágítás

Az éjszakai vezetés mindig különleges élmény. A belső tér gondosan behangolt, kék LED-es hangulatvilágítása kellemes aláfestést biztosít az utazáshoz.
Kényelemre született

Kényelemre született

A Hyundai Bayon ugyanolyan kényelmes, mint amilyen sportos: a kiváló minőségű szövetülések maximális konfortot biztosítanak.
Kiemelkedő lábtér

Kiemelkedő lábtér

A bőséges lábtér a kényelmesebb utazás záloga. Az első utasok 1072, a hátsók 882 mm-es lábtérnek örvendhetnek.
Bőséges fejtér

Bőséges fejtér

Az általános térérzetet nagyban javítja a 993 milliméteres első, illetve 977 mm-es hátsó fejtér.
Hyundai Bayon

Vezeték nélküli töltés: A padlókonzolon kapott helyet a vezeték nélküli töltőtálca. Így könnyen és gyorsan feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.

Több USB csatlakozó: Az első- és hátsó üléseknél elhelyezett USB aljzat segítségével bárki könnyedén töltheti elektronikus berendezését.
 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Sávkövető rendszer (LFA)

0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja az autót.

Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA)

Figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel.

Intelligens sebességtartó automata (SCC)

Tartja az előre beállított távolságot az elöl haladó jármű mögött.

Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA)

A rendszer figyelmeztet az oldalról érkező járművekre és automatikusan le is fékez.

Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA)

Figyelmeztet, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.
Távolból működtethető központi zár

Távolból működtethető központi zár

A Hyundai Bayon emlékeztetőt küld okostelefonjára, ha elfelejtette bezárni az autót. 
Célállomás autóba küldése

Célállomás autóba küldése

Keressen rá az úticéljára beszállás előtt! Beszálláskor a Bluelink segítségével már csak egy gombnyomásra van a megtervezett útvonal.
Jármű keresése

Jármű keresése

Nézze meg, hol parkolta le autóját!
Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés

Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés

A Hyundai Bayon üzenetet küld telefonjára, ha valaki megpróbálná feltörni autóját!
Autó diagnosztikai információ

Autó diagnosztikai információ

Teljes körű járműdiagnosztika egy gombnyomásra!
Jármű állapot lekérdezése

Jármű állapot lekérdezése

Nézze meg akár a távolból az üzemanyagszintet, az ajtók és ajtózárak állapotát, vagy az ablakok és a csomagtérfedél helyzetét.

TECHNOLÓGIA, TELJESÍTMÉNY

A Hyundai Bayon kiemelkedőan alacsony CO2-kibocsátással indul útnak a T-GDi motornak köszönhetően. A méretcsökkentett, közvetlen befecskendezéses turbómotorok optimális hatásfokot és vezetési élményt nyújtanak Önnek. A Hyundai 48 voltos mild hibrid technológiájával és intelligens sebességválójával még takarékosabban és tisztábban közlekedik.

Elsősorban a Hyundai sportmodelljeiben megjelenő rendszert alkalmazva a fordulatszám-igazítás összehangolja az 1.0 T-GDi motor. A Bayon a Hyundai szabadidőjárművek közül elsőként kínálja ezt a technológiát. A fordulatszám-igazítás funkció összehangolja az 1.0 T-GDi motor és a kimenő tengely fordulatszámát, ami finomabb, sportosabb sebességváltást tesz lehetővé.

A Hyundai mild hibrid technológiája egy kompakt, 0,46 kWh kapacitású 48V-os lítium-ion akkumulátort, valamint egy új fejlesztésű - akár 10 kW teljesítményű - mild hibrid indítómotor/generátort alkalmaz.
Hyundai Bayon
1.0 T-GDi 120 LE

1.0 T-GDi 120 LE

A háromhengeres, 1,0 literes Turbo GDI benzinmotor életre kelti a Hyundai Bayon sportosságát. A 120 lóerős teljesítmény és az új, 48 voltos mild hibrid technológia együtt az autó megjelenéséhez méltó vezetési élményt biztosít Önnek. Ehhez az erőforráshoz hatfokozatú intelligens manuális (6iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (7DCT) sebességváltó tartozik.
1,2 literes MPi benzinmotor

1,2 literes MPi benzinmotor

Az 1197 cm3-es, négyhengeres benzinmotor a maga 84 lóerejével nyújt megbízható erőforrást menet közben. Az ötfokozatú kézi sebességváltóhoz tartozó motor pontos gázreakciókkal és kellemes nyomatékkifejtéssel teszi stresszmentessé és könnyeddé az utazást.
Kényelmes indulás

Kényelmes indulás

A mild hibrid rendszer kifejezetten városi forgalomban hasznos, ahol az indítómotor/generátor (MHSG) a megállásokat követően újraindítja a belsőégésű motort. Így a többlet nyomatéknak köszönhetően a belsőégésű motor gyorsabban és könnyedebben indul be, a 48V akkumulátor energiájára támaszkodva. Az MHSG elinduláskor extra forgatónyomatékkal és teljesítménnyel segíti a belsőégésű motor munkáját.
Gyorsítás

Gyorsítás

Gyorsuláskor az MHSG 4-10 kW többletenergiával segíti a belsőégésű motor működését. A teljesítmény pontos mértéke az akkumulátor rendszer töltöttségi szintjétől, valamint a gyorsítás (gázadás) mértékétől függ. Amint a jármű elérte az Ön által kívánt sebességet, az MHSG üresbe vált, és nem ad le teljesítményt. Ennek köszönhető az akár 11 százalékkal* csökketett a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás. ((*NEDC 2.0)
Állandó sebességű haladás

Állandó sebességű haladás

Az állandó sebességgel haladás hatására a MHSG - a 48V akkumulátor töltöttési szintjétől függően - vagy nem dolgozik, vagy generátor üzemmódban tölti a 48V-os akkumulátort.
Fékenergia-visszanyerés

Fékenergia-visszanyerés

Aktív fékezés és gázelvétel (tolóüzem) esetén a forgó főtengely meghajtja az MHSG-t, amely generátorként működve legfeljebb 10-12 kW teljesítménnyel nyeri vissza a fékenergiát. A generátor a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, amit a 48V-os akkumulátorba vezet vissza. Ezekben az üzemi fázisokban a belsőégésű motor nem üzemel, a tengelykapcsoló zárva van, hogy a forgó kerekek a sebességváltón és a főtengelyen keresztül meghajthassák az MHSG-t.
Huzamos idejű start-stop funkciók

Huzamos idejű start-stop funkciók

Alacsony sebességű haladás esetén a start-stop funkció már 30 km/óra sebességnél válik aktívvá. 30 és 0 km/óra közötti lassítás esetén, illetve ha a tengelykapcsoló oldva van, a belsőégésű motor teljesen lekapcsol.
Intelligens manuális sebességváltó (iMT)

Intelligens manuális sebességváltó (iMT)

A károsanyag-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást egyaránt csökkentő, hatfokozatú iMT rendszer oldja a kapcsolatot a motor és az erőátvitel között, amint a vezető felengedi a gázpedált, így a jármű vitorlázni kezd.
Hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó

Hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó

Válasszon pontosan, finoman kapcsolható manuális sebességváltót motorjainkhoz és kuplungoljon, váltson saját maga.
Hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó

Hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó

A duplakuplungos rendszer villámgyors váltásokat tesz lehetővé. Így automata üzemben éppúgy, mintha kézzel kapcsolgatna a fokozatok között.
Vitorlázás üzemmód

Vitorlázás üzemmód

A vadonatúj BAYON intelligens manuális sebességváltó (iMT) és mild hibrid indítómotor/generátor (MHSG) segítségével felszerelt példányai a gázpedál felengedésekor automatikusan vitorlázó üzemmódba kapcsolnak, ezzel üzemanyagot takarítva meg.
Hyundai Bayon

Fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS):
A start-stop rendszert (ISG), a generátor-vezérlő rendszer (AMS), valamint a csekély gördülési ellenállású abroncsokat most már a fékenergia-visszanyerő rendszer (ERS) is támogatja. Ha az autó fokozatban, de felengedett gázpedállal (zárt fojtószelep) halad, az ERS rendszer a motorfékhatás által keltett mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, majd azt az akkumulátorban tárolja. Ezzel csökkenthető a Bayon üzemanyag fogyasztása és károsanyag kibocsátása.

Nagyobb teljesítmény, még kisebb károsanyag-kibocsátás. CVVD motortechnológia:
A Hyundai kifejlesztette a világ első fokozatmentesen változó szelepösszenyitási (CVVD) technológiáját, mely egyszerre szabályozza a motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, miközben a környezetet is nagyban megkíméli. A szelepvezérlési technológia a pillanatnyi menetkörülmények függvényében szabályozza a szelepek nyitásának és zárásának az idejét.
Hyundai Bayon

Jöjjön el szalonunkba és szeressen bele Ön is a Hyundai Bayonba!


Munkatársaink

Forgács Róbert - értékesítési tanácsadó

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Kobzi Gergely - értékesítési tanácsadó

Kobzi Gergely

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4241
Szabados Áron - junior értékesítési tanácsadó

Szabados Áron

junior értékesítési tanácsadó
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!