DUNA AUTÓ

Újabb megbízás a NAV-tól

Újabb megbízás a NAV-tól Újabb megbízás a NAV-tól

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közbeszerzési eljárást írt ki összesen 56 db pick-up haszongépjármű és 29 db megkülönböztető jelzéssel ellátott pick-up haszongépjármű beszerzésére. A nyertes ajánlatot a Duna Autó Zrt. nyújtotta be mindkét esetben, így a B2B üzletág közbeszerzési osztálya a mai napig összesen 74 db autót adott át a NAV részére, további 11 db jármű átadása folyamatban van.

 

„A közbeszerzési eljárások során két-két budapesti gépjármű-kereskedés nyújtott be határidőre ajánlatott, de csak vállalatunk ajánlata volt érvényes, ill. egyúttal a bírálati szempontok szerinti legkedvezőbb is” – árulta el Ambrózi Csaba, a Duna Autó Zrt. B2B üzletágának vezetője. „A 85 db Nissan Navarát három felvonásban adjuk át a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére. A pick-upok többsége jelzés nélküli, míg egy része megkülönböztető jelzéssel ellátott szolgálati gépjármű.”

A Duna Autó Zrt. folyamatosan nyomon követi a hazai közbeszerzési eljárásokat, így nem ez volt az első, és reményeink szerint nem is az utolsó megbízása a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól. A korábban megkötött szerződések alapján, augusztus folyamán további 48 db kishaszongépjármű átadása van tervben.

 

 

 

Ez is érdekelhet
Honda

A 2024. évi CES®-en ünnepli világpremierjét a Honda új EV-családja

Tokió, Japán, 2023. december 6. - A 2024. január 9. és 12. között rendezett Las Vegas-i CES® 2024-en mutatja be globális piacra szánt elektromos járműveinek új nemzedékét a Honda.

Honda

Előrelépés a fenntarthatóság érdekében - Honda

DERÜLT KI A VÁLLALAT 2023-AS KÖRNYEZETVÉDELMI JELENTÉSÉBŐL