DUNA AUTÓ

    Újabb megbízás a NAV-tól

    Újabb megbízás a NAV-tól Újabb megbízás a NAV-tól

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közbeszerzési eljárást írt ki összesen 56 db pick-up haszongépjármű és 29 db megkülönböztető jelzéssel ellátott pick-up haszongépjármű beszerzésére. A nyertes ajánlatot a Duna Autó Zrt. nyújtotta be mindkét esetben, így a B2B üzletág közbeszerzési osztálya a mai napig összesen 74 db autót adott át a NAV részére, további 11 db jármű átadása folyamatban van.

 

„A közbeszerzési eljárások során két-két budapesti gépjármű-kereskedés nyújtott be határidőre ajánlatott, de csak vállalatunk ajánlata volt érvényes, ill. egyúttal a bírálati szempontok szerinti legkedvezőbb is” – árulta el Ambrózi Csaba, a Duna Autó Zrt. B2B üzletágának vezetője. „A 85 db Nissan Navarát három felvonásban adjuk át a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére. A pick-upok többsége jelzés nélküli, míg egy része megkülönböztető jelzéssel ellátott szolgálati gépjármű.”

A Duna Autó Zrt. folyamatosan nyomon követi a hazai közbeszerzési eljárásokat, így nem ez volt az első, és reményeink szerint nem is az utolsó megbízása a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól. A korábban megkötött szerződések alapján, augusztus folyamán további 48 db kishaszongépjármű átadása van tervben.

 

 

 

Ez is érdekelhet
Peugeot

Sikeresen rajtolt az új Peugeot 3008

Bár még csak három hónapja árusítják, az új Peugeot 3008-ra és E-3008-ra máris több mint 50.000 rendelés érkezett. A korai átütő siker bizonyítja, hogy a Peugeot a technológiai fejlesztések és a formatervezés terén egyaránt jó úton jár.

BYD

Fenntartható megoldások a zöld jövőért: BYD modellek a K&H Bank flottájában

A BYD, a világelső új energia (NEV) járműgyártója, örömmel adta át a napokban modelljeit a K&H Banknak, amely igyekszik a flottáját minél inkább környezetbaráttá tenni.