DUNA AUTÓ

    Újabb megbízás a NAV-tól

    Újabb megbízás a NAV-tól Újabb megbízás a NAV-tól

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közbeszerzési eljárást írt ki összesen 56 db pick-up haszongépjármű és 29 db megkülönböztető jelzéssel ellátott pick-up haszongépjármű beszerzésére. A nyertes ajánlatot a Duna Autó Zrt. nyújtotta be mindkét esetben, így a B2B üzletág közbeszerzési osztálya a mai napig összesen 74 db autót adott át a NAV részére, további 11 db jármű átadása folyamatban van.

 

„A közbeszerzési eljárások során két-két budapesti gépjármű-kereskedés nyújtott be határidőre ajánlatott, de csak vállalatunk ajánlata volt érvényes, ill. egyúttal a bírálati szempontok szerinti legkedvezőbb is” – árulta el Ambrózi Csaba, a Duna Autó Zrt. B2B üzletágának vezetője. „A 85 db Nissan Navarát három felvonásban adjuk át a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére. A pick-upok többsége jelzés nélküli, míg egy része megkülönböztető jelzéssel ellátott szolgálati gépjármű.”

A Duna Autó Zrt. folyamatosan nyomon követi a hazai közbeszerzési eljárásokat, így nem ez volt az első, és reményeink szerint nem is az utolsó megbízása a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól. A korábban megkötött szerződések alapján, augusztus folyamán további 48 db kishaszongépjármű átadása van tervben.

 

 

 

Ez is érdekelhet
Duna Autó

Újabb márkákkal bővülünk

A 35. évfordulóját ünneplő Duna Autó Cégcsoport mai sajtótájékoztatóján ünnepélyes keretek között írta alá a kínai SOKON Csoport képviselőivel a SERES és DFSK márkák országos disztribúciójának beindítására vonatkozó megállapodást.

Peugeot

40 éves lett a Peugeot 205 és a 205 GTi

A modern klasszikussá vált Peugeot 205 rövid története