0
Új márkaarculat a Dacia-nál! Dacia, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Új márkaarculat a Dacia-nál!


Új logó, új színek, átdolgozott termékkínálat, hogy fokozzuk az egyszerűség, a tartósság és az elérhetőség ígéretét!


 

A Dacia az idő előrehaladtával együtt fejlődik azért, hogy jobban megfeleljen az Ön elvárásainak. Miután modernizáltuk teljes kínálatunkat, új fejezetet nyitunk a márkaarculatunk fejlesztésében is, amelyet korszerűbbé és magabiztosabbá teszünk.

A márkánk új megjelenése, amelyet először a kommunikációnkban mutattunk be, hamarosan fizikailag is láthatóvá válik minden autónkon és a márkakereskedéseink különböző részein.


MIT TAKAR AZ ÚJ ARCULAT?


„Dacia Link“ embléma

Az embléma egy egymáshoz érő D és C betűből áll, amely a Dacia és az ügyfelei közötti bizalmat szimbolizálja (innen ered a „Dacia Link“ név). Az emblémát mostantól minden modellünkön megtalálja: hűtőrács, kerékkupak, multimédiás rendszerek kezelőfelülete...


Dacia logó

5 betű a márka szellemiségét tükröző minimalista dizájnnal: robusztus és egyszerű. Ismerje meg a járműveink külsején és belső terében található összes feliratot.


Színválaszték

Megjelent az új szín, a Zuzmó szürke. Ez a természet által ihletett zöldes árnyalat adja meg az új színpaletta alaphangját, amely az egész termékcsaládot áthatja.


A KÍNÁLAT FELSZERELTSÉGI SZINTJEI

A kínálat felszereltségeit is átneveztük, hogy ajánlatunkat még egyértelműbbé tegyük. Ezentúl az Essential a legelérhetőbb verziókat takarja, míg az Expression kivitelek a kínálat szívét képviselik. A Journey pedig a gazdag felszereltségű változatokat jelzi, amelyet a nagyobb szabadságra vágyók számára készítünk.

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!