DACIA

Új márkaarculat a Dacia-nál!

Új márkaarculat a Dacia-nál! Új márkaarculat a Dacia-nál!


 
Új logó, új színek, átdolgozott termékkínálat, hogy fokozzuk az egyszerűség, a tartósság és az elérhetőség ígéretét!

 

A Dacia az idő előrehaladtával együtt fejlődik azért, hogy jobban megfeleljen az Ön elvárásainak. Miután modernizáltuk teljes kínálatunkat, új fejezetet nyitunk a márkaarculatunk fejlesztésében is, amelyet korszerűbbé és magabiztosabbá teszünk. A márkánk új megjelenése, amelyet először a kommunikációnkban mutattunk be, hamarosan fizikailag is láthatóvá válik minden autónkon és a márkakereskedéseink különböző részein.

MIT TAKAR AZ ÚJ ARCULAT?

„Dacia Link“ embléma

Az embléma egy egymáshoz érő D és C betűből áll, amely a Dacia és az ügyfelei közötti bizalmat szimbolizálja (innen ered a „Dacia Link“ név). Az emblémát mostantól minden modellünkön megtalálja: hűtőrács, kerékkupak, multimédiás rendszerek kezelőfelülete...
 

Dacia logó

5 betű a márka szellemiségét tükröző minimalista dizájnnal: robusztus és egyszerű. Ismerje meg a járműveink külsején és belső terében található összes feliratot.

 
Színválaszték

Megjelent az új szín, a Zuzmó szürke. Ez a természet által ihletett zöldes árnyalat adja meg az új színpaletta alaphangját, amely az egész termékcsaládot áthatja.

   

A KÍNÁLAT FELSZERELTSÉGI SZINTJEI
A kínálat felszereltségeit is átneveztük, hogy ajánlatunkat még egyértelműbbé tegyük. Ezentúl az Essential a legelérhetőbb verziókat takarja, míg az Expression kivitelek a kínálat szívét képviselik. A Journey pedig a gazdag felszereltségű változatokat jelzi, amelyet a nagyobb szabadságra vágyók számára készítünk.

                                   

Ez is érdekelhet
Honda

A 2024. évi CES®-en ünnepli világpremierjét a Honda új EV-családja

Tokió, Japán, 2023. december 6. - A 2024. január 9. és 12. között rendezett Las Vegas-i CES® 2024-en mutatja be globális piacra szánt elektromos járműveinek új nemzedékét a Honda.

Honda

Előrelépés a fenntarthatóság érdekében - Honda

DERÜLT KI A VÁLLALAT 2023-AS KÖRNYEZETVÉDELMI JELENTÉSÉBŐL