VOLVO

    Új és továbbfejlesztett - az eddigi legjobb Volvo XC90

    Új és továbbfejlesztett - az eddigi legjobb Volvo XC90 Új és továbbfejlesztett - az eddigi legjobb Volvo XC90

A megújult Volvo XC90 egy prémium hétüléses autó, amelynek a „kényelmes” a középső neve, ez az egyik legbiztonságosabb autó az utakon, és plug-in hibrid formában egy kiváló "elektromos autó", amely a WLTP tesztciklus szerint több mint 70 kilométeres teljesen elektromos hatótávolságot kínál egyetlen feltöltéssel.*.

Ez azt jelenti, hogy egyre többen tudjuk majd a mindennapi utazásaitnkat nulla kipufogógáz-kibocsátással megtenni. Adataink szerint a legújabb plug-in hibrid Volvo autókkal megtett távolság mintegy felét tisztán elektromos meghajtással teszik meg.**

Az XC90-ben pedig több erő van, ha szüksége van rá - hosszabb utakra a hibrid hajtásláncot egy hatékony benzinmotorral párosítva több mint 800 km-rel növelheti a hatótávolságot. A benzin és az elektromos hajtás teljes kombinált teljesítményét is választhatja az állandó összkerékhajtás vagy a terepjárás érdekében.

 

További infók a modelloldalon

 

 

* Hatótávolság a WLTP vezetési ciklus szerint, ellenőrzött körülmények között egy új autó esetében. A valós hatótávolság ettől eltérhet. A számok az előzetes célértékeken alapulnak. A jármű végleges tanúsítása folyamatban van.

 

** A Volvo Cars adatai a globális piacokon forgalmazott, nagy hatótávolságú plug-in hibrid autókra vonatkozóan: a megtett távolság átlagosan 48%-a kizárólag elektromos meghajtással történik.

 

Ez is érdekelhet
Peugeot

A LEGNAGYOBB ELEKTROMOS HATÓTÁVOK AZ SUV-K PIACÁN

ÚJ PEUGEOT E-3008 ÉS E-5008 LONG RANGE: 700 ÉS 668 KM (WLTP CIKLUS): A LEGNAGYOBB ELEKTROMOS HATÓTÁVOK AZ SUV-K PIACÁN. EZZEL A KÉT MODELL A LEGJOBB VALAMENNYI SUV MODELL KÖZÖTT.

Pályázat hírek

Magyarország legnagyobb e-mobilitási központja készült el Budakalászon

A Duna Autó Cégcsoport befejezte 90.000 m²-es zöldmezős beruházását Budakalászon, az M0 mellett, amivel Magyarország legnagyobb e-mobilitási szolgáltató és kompetenciaközpontját hozták létre, új irányt mutatva az autóipar számára.