0
Toshihiro Suzuki ellátogatott a Duna Autóhoz! Suzuki, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Toshihiro Suzuki ellátogatott a Duna Autóhoz!

 

A Suzuki gyár elnök-vezérigazgatója látogatásával tisztelte meg a Duna Autót!


Nem mindennapi megtiszteltetésben, egyben elismerésben részesült a Duna Autó Suzuki divíziója: személyesen Toshihiro Suzuki, a márka elnök-vezérigazgatója látogatta meg japán kollégáival óbudai kereskedésünket.

A látogatás több okból is különleges jelentőséggel bír: Suzuki úr legutóbb 5 éve járt hazánkban, és ez volt az első alkalom, hogy itthoni márkakereskedésben tette tiszteletét. A 11-től 14 óráig tartó, kötetlen hangulatban zajló találkozó – amelyen Suzuki elnök úr társaságában részt vett Krisztián Róbert, az esztergomi Suzuki gyár operatív igaztatója és Tóth Péter a márka értékesítési igazgatója is – legnagyobb részét a Zay utcai telephelyünk bejárása tette ki. Ormos István, Ormos Péter, Simon Péter, Markó Zoltán, Varjas Ádám, és természetesen Harsányi László kalauzolták Suzuki urat és kollégáit a Duna Autó márkakereskedései és szervizei által alkotott Autóvárosunkban.

A telephelybejárást követő, az Autóváros Étteremben elköltött ebéd befejezése után szűkkörű szakmai megbeszélés zajlott, elsődlegesen az elektromos autózással kapcsolatos tapasztalatokról.

Toshihiro Suzuki látogatása rendkívül sokat jelent a Duna Autó Zrt. számára, mely bizonyítéka annak, hogy a kiválóságra való törekvés és az egyre növekvő ügyfélkörünk elégedettsége meghozza gyümölcsét.

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!