SUZUKI

Toshihiro Suzuki ellátogatott a Duna Autóhoz!

Toshihiro Suzuki ellátogatott a Duna Autóhoz! Toshihiro Suzuki ellátogatott a Duna Autóhoz!

A Suzuki gyár elnök-vezérigazgatója látogatásával tisztelte meg a Duna Autót!

Nem mindennapi megtiszteltetésben, egyben elismerésben részesült a Duna Autó Suzuki divíziója: személyesen Toshihiro Suzuki, a márka elnök-vezérigazgatója látogatta meg japán kollégáival óbudai kereskedésünket.

A látogatás több okból is különleges jelentőséggel bír: Suzuki úr legutóbb 5 éve járt hazánkban, és ez volt az első alkalom, hogy itthoni márkakereskedésben tette tiszteletét. A 11-től 14 óráig tartó, kötetlen hangulatban zajló találkozó – amelyen Suzuki elnök úr társaságában részt vett Krisztián Róbert, az esztergomi Suzuki gyár operatív igaztatója és Tóth Péter a márka értékesítési igazgatója is – legnagyobb részét a Zay utcai telephelyünk bejárása tette ki. Ormos István, Ormos Péter, Simon Péter, Markó Zoltán, Varjas Ádám, és természetesen Harsányi László kalauzolták Suzuki urat és kollégáit a Duna Autó márkakereskedései és szervizei által alkotott Autóvárosunkban.

 

A telephelybejárást követő, az Autóváros Étteremben elköltött ebéd befejezése után szűkkörű szakmai megbeszélés zajlott, elsődlegesen az elektromos autózással kapcsolatos tapasztalatokról.

Toshihiro Suzuki látogatása rendkívül sokat jelent a Duna Autó Zrt. számára, mely bizonyítéka annak, hogy a kiválóságra való törekvés és az egyre növekvő ügyfélkörünk elégedettsége meghozza gyümölcsét.

Ez is érdekelhet
Duna Autó

Stratégiai együttműködést kötött a Duna Autó és a Sunnic

Új termékek és szolgáltatások az energia hatékonyság emelésére.

Peugeot

Szeptemberben érkezik a Peugeot 3008 legújabb generációja

Az idén ősszel bemutatkozó, harmadik generációs Peugeot 3008 több téren is új mércét állít kategóriájában.