SUZUKI

Sikeres ügyfélrendezvény Esztergomban

Sikeres ügyfélrendezvény Esztergomban Sikeres ügyfélrendezvény Esztergomban

Az eligazítást követően a vendégek a kiosztott járművekből és saját autójukból álló konvojjal elindultak elsődleges úticéljuk, az esztergomi Suzuki gyár felé. A gyárlátogatás rövid regisztrációja utáni első állomás a sajtoló részleg volt. Itt a m eghívottak megcsodálhatták, hogy milyen szervezettséggel és precizitással készülnek az új modellek, vagy akár saját Suzuki járműveik karosszériaelemei.

 

A látogatók ezt követően a hegesztő blokkot tekintették meg, ahol a sajtoló divízióhoz hasonlóan szintén viszonylag kevés humán erőforrás dolgozik, ugyanakkor mindkét esetben megkérdőjelezhetetlen létjogosultsággal bírnak az emberi kezek. Ebben az épületben állnak össze a járművek nyers karosszériája, a sziluettekből már fel is lehet ismerni a Vitara és S-Cross modelleket.

Később a vizit utolsó pontja következett, az összeszerelő szekció, ahol a folyamatok végén kész autók gurulnak le a futószalagról. Ebben a fázisban a robotika szerepe a korábbiakhoz képest alacsonyabb, ugyanakkor szükséges. Mindenkit lenyűgözött, hogy milyen fejlett, szervezett összhang képes létrejönni ember és gép közt, mialatt a részegységek és folyamatok óramű pontossággal váltakoznak. Egy ilyen szinten gépesített gyár működése rendkívül komplex és a munkafolyamatok időrendbeli elvégzése komoly kihívást jelent, ugyanis, ha egy folyamat megáll, akkor szinte az egész gyártási folyamat is megtorpan. A fényezéssel kapcsolatos részlegebe tilos a bejárás a mikro szennyeződések, por és más, a gyártást befolyásoló behatások miatt, így ez a megálló kimaradt.

A gyárlátogatást követően Duna Autó munkatársai ebéddel készültek a vendégeknek, majd fakultatív programok következtek. A résztvevők olyan előre szervezett aktivitások közül választhattak, mint a motorcsónakozás, tárlatvezetés az Esztergomi Bazilikában, vagy a Suzuki Arénában megtartott kézilabdamérkőzés.

A tartalmas nap során mindössze az időjárás bizonyult kissé borúsnak, a társaság hangulata semmiképp. A Duna Autó mindig az ügyfélelégedettséget helyezi előtérbe, amiben a szervezők most sem szenvedtek hiányt, megannyi jelenlévő küldött számukra kedves köszönőlevelet, pozitív üzeneteket.

Ez is érdekelhet
Peugeot

Az osztályon felüli elektromos SUV

Az új PEUGEOT E-5008 új mércét állít fel: ez az egyetlen olyan tisztán elektromos meghajtású SUV, amelyik 7 utasnak is kivételesen tágas életteret és akár 660 km hatótávolságot kínál.

Hyundai

Az IONIQ 5 N bekerült a 2024-es Világ Év Autója döntőjébe

A tisztán elektromos Hyundai IONIQ 5 N a 2024-es Világ Év Sportautója címre esélyes, három döntős típus egyike.