DUNA AUTÓ

Rocklegendával erősít a Duna Autó

Rocklegendával erősít a Duna Autó Rocklegendával erősít a Duna Autó

 ‍ 

A Duna Autó ügyfélköre újabb ismert emberrel gyarapodott, ugyanis a Pokolgép zenekar egykori frontembere, Kalapács József fordult meg a Zay utcában. Az énekes nyomban felfedezett egy párhuzamot saját hivatása és az Autóváros között, miszerint amíg egy zenekarnál minden a zenéről, addig a Duna Autónál minden az autózásról szól.

Lenyűgözte őt az Autóváros mérete és tevékenységének sokszínűsége, az a szakszerűség, amivel a munkatársak dolgoznak, valamint a munkamorál és precizitás, amit a hatalmas telephely bármely pontján tetten érhető. Elismerő szavakkal illette a márkaszervizek munkáját és előrelátását, akik frissen hozzákerült autóját szezonális és időszakos felkészítéséről is gondoskodtak, úgymint klímatisztítás, megfelelő folyadékok cseréje és általános szervizelés.

„Mindenki pontosan tudja, hogy az autó baromira bizalmi kérdés, például a megbízható szerelő áldás és meg kell becsülni… Őrület, hogy itt minden egy helyen megtalálható, ami az autókkal kapcsolatos. Tényleg azt tudom csak mondani, hogy ez egy Autóváros, nem véletlenül hívják így” – fogalmazott Kalapács József.

A Duna Autó 19 márka értékesítése és 24 márka szervizelése mellett számos autózáshoz kapcsolódó szolgáltatást kínál, így Kalapács József is megtalálta számításait az óbudai vállalatnál. A rockénekes éves szinten akár több tízezer kilométert utazik, így pontosan tudja, hogy egy autó esetében milyen mértékig fontos a műszaki megbízhatóság és biztonságos felkészítés, ezért az autó számára is bizalmi kérdés.

Ez is érdekelhet
Duna Autó

Stratégiai együttműködést kötött a Duna Autó és a Sunnic

Új termékek és szolgáltatások az energia hatékonyság emelésére.

Peugeot

Szeptemberben érkezik a Peugeot 3008 legújabb generációja

Az idén ősszel bemutatkozó, harmadik generációs Peugeot 3008 több téren is új mércét állít kategóriájában.