0
Mesekönyv-adomány a III. kerületi óvodáknak Fooldal, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Mesekönyv-adomány a III. kerületi óvodáknak

A Szent Margit Kórház és a Wesley János Óvoda mellett idén még egy karácsonyi projektben részt vett a Duna Autó. Az óbudai vállalat lokálpatriotizmusát bizonyította ismét: a III. kerületi óvodák számára 200 darab verses mesekönyvet adományozott. A „Bubu, a kisautó történetei” című mesét régi partnerünk, Borsi Gergely autós szakértő írta.

Mióta az eszemet tudom, megmagyarázhatatlan és megbonthatatlan kapcsolatom van az autókkal” – kezdte Borsi Gergely, aki ötszörös magyar ralibajnok és az Autogram TV műsor házigazdája is. „Az autózás sokféle profiljával foglalkoztam már, de a legkisebbekhez még nem szóltam. Sok gyermek van a környezetemben, és örömmel tapasztalom, hogy még mindig olyan központi szerepet, vágyat töltenek be az autók – főleg a fiúknál –, mint anno az én gyerekkoromban. A mesekönyv egy család történetét és az autójukkal kapcsolatos helyzeteket mutatja be, ahol kiderül, hogy egy kisautónak is lelke van. Ez inkább költészet, mint baleset-megelőzési intelmek gyűjteménye. A szeretetről, harmóniáról szól azoknak a kispajtásoknak, akik talán néhány tíz év múlva hasonlóképpen vallanak mindannyiunk szerelméről, az AUTÓRÓL.

A mesekönyv kereskedelmi forgalomban nem kapható, csak online megrendelhető. De Gergő elmondása szerint a fő cél nem is ez volt, hanem, hogy a Suzuki szalonokba betérő családoknak és gyerekeiknek szórakozási lehetőséget nyújtsanak. Így nálunk, a Duna Autó Suzuki szalonjában is megtekinthető, olvasható a könyv. Emellett a könyvvel jótékony célokat is szeretne szolgálni az író: kórházak és óvodák részesülnek a felajánlásból, főleg a 3. kerületben, hiszen Gergő is óbudai gyökerekkel rendelkezik.

Cégünk életében mindig is kiemelt szerepet töltött be a lokálpatriotizmus és a társadalmi felelősségvállalás. Ezt a 2020-as év viszontagságai ellenére sem szeretnénk feladni. Ezért lehetőségeinkhez mérten támogatásunkról biztosítottuk idén a Szent Margit Kórházat és a Wesley János Óvodát is. Örömünkre szolgál, hogy emellett, Borsi Gergely mesekönyvének támogatásával a kultúrát is népszerűsíteni tudjuk, és ezzel együtt hozzájárulhatunk a legkisebbek személyiség-fejlődéséhez, szórakozásához” – összegezte Ormos Péter, a Duna Autó igazgatója.

Az ünnepélyes átadásra december 23-án került sor, a III. kerületi Polgármesteri Hivatalban, ahol dr. Kiss László polgármester fogadta a mesekönyveket Ormos Pétertől és Borsi Gergelytől.

  
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!