SZOLGÁLTATÁSAINK / OKOSSZEKRÉNY SZOLGÁLTATÁS

    Megnyitotta kapuit a Gumihotel

    Megnyitotta kapuit a Gumihotel Megnyitotta kapuit a Gumihotel

Zay utcai telephelyünk IV-es épületében, több mint 900 m2-en, két szinten kapott otthont a Duna Autó népszerű szolgáltatása, a gumihotel.

A Duna Autó megkíméli ügyfeleit a tárolás kellemetlenségeitől, valamint a szállítás kényelmetlenségeitől. A kerekek a gumihotel szolgáltatás igénybevételével kerülnek megőrzésre az épületben. Leszerelést követően minden kerék átesik mosási és állapotfelmérési folyamaton, centrírozást is beleértve, annak érdekében, hogy tavasszal tökéletes állapotban kerüljenek vissza a gépjárművekre. A szervizekben leszerelt kerekekre különböző adatokkal ellátott matricát helyeznek el, így kerül a garnitúra az 1 400 férőhelyes polc egyikére. Méretektől függően, a két szint összesen 5 500 db kerék raktározására alkalmas. A betárolás során a tágas és biztonságos teherlifttel, közel 12 tonnányi kerékmennyiség juthat el az emeletekre.

Folyamatosan bővülő, kimagasló minőségű szolgáltatásaink növelik az ügyfelek elégedettségét és lojalitását.

Ez is érdekelhet
Nissan

Nissan Qashqai: Megújult a kategóriateremtő Crossover

Erősen átdolgozott külső dizájn a crossover vásárlók meghódítására. Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően.

Citroen

Érkezik Európába a hétüléses Citroen

Szögletes formavilág, tágas helykínálat, elektromos, hibrid és belső égésű hajtásláncok jellemzik a várhatóan nyáron érkező C3 Aircross modellt.