SZOLGÁLTATÁSAINK / OKOSSZEKRÉNY SZOLGÁLTATÁS

    Megnyitotta kapuit a Gumihotel

    Megnyitotta kapuit a Gumihotel Megnyitotta kapuit a Gumihotel

Zay utcai telephelyünk IV-es épületében, több mint 900 m2-en, két szinten kapott otthont a Duna Autó népszerű szolgáltatása, a gumihotel.

A Duna Autó megkíméli ügyfeleit a tárolás kellemetlenségeitől, valamint a szállítás kényelmetlenségeitől. A kerekek a gumihotel szolgáltatás igénybevételével kerülnek megőrzésre az épületben. Leszerelést követően minden kerék átesik mosási és állapotfelmérési folyamaton, centrírozást is beleértve, annak érdekében, hogy tavasszal tökéletes állapotban kerüljenek vissza a gépjárművekre. A szervizekben leszerelt kerekekre különböző adatokkal ellátott matricát helyeznek el, így kerül a garnitúra az 1 400 férőhelyes polc egyikére. Méretektől függően, a két szint összesen 5 500 db kerék raktározására alkalmas. A betárolás során a tágas és biztonságos teherlifttel, közel 12 tonnányi kerékmennyiség juthat el az emeletekre.

Folyamatosan bővülő, kimagasló minőségű szolgáltatásaink növelik az ügyfelek elégedettségét és lojalitását.

Ez is érdekelhet
Duna Autó

Újabb márkákkal bővülünk

A 35. évfordulóját ünneplő Duna Autó Cégcsoport mai sajtótájékoztatóján ünnepélyes keretek között írta alá a kínai SOKON Csoport képviselőivel a SERES és DFSK márkák országos disztribúciójának beindítására vonatkozó megállapodást.

Peugeot

40 éves lett a Peugeot 205 és a 205 GTi

A modern klasszikussá vált Peugeot 205 rövid története