0
MANIFESTO KONCEPCIÓAUTÓ Dacia, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

MANIFESTO KONCEPCIÓAUTÓ

ISMERJE MEG A HOLNAP LÉNYEGRE TÖRŐ AUTÓJÁT

A Dacia bemutatja új koncepcióautóját: A Manifesto-t, a márka értékeinek koncentrátumát. Egy lényegre törő, robusztus és környezetbarát jármű, amelyet arra terveztek, hogy bármilyen terepen könnyedén boldoguljon. Ezzel a koncepcióautóval szintet lépünk a természet felfedezésében, és egy egyszerű és elérhető megoldást kínálunk a szabadban való időtöltésre, akár munka, akár pihenés céljából. A Manifesto egy nagyon kompakt és teljesen nyitott terepjáró, amely közvetlen kapcsolatot tesz lehetővé a természettel. Könnyű és csendes társ, amely inkább mozgékony, mint gyors. Egy ilyen típusú járművel könnyű lenne magasan fekvő menedékhelyeket ellátni, vagy kültéri létesítmények állapotát ellenőrizni.
A Manifesto nem kerül forgalomba. Ez egy módja annak, hogy bemutassuk az összes újításunkat: azokat, amelyek már megtalálhatóak egyes modelljeinkben, és amelyeket ki fogunk terjeszteni a teljes termékpalettára; azokat, amelyeket hamarosan bevezetünk; és azokat, amelyek olyan új ötletekkel kísérleteznek, amelyek az elkövetkező években fogunk mélyebben feltárni. A Manifesto megerősíti az elképzelést egy lényegre törő, menő, robusztus, megfizethető és környezetbarát autóról.
 

LÉNYEGRE TÖRŐ ÉS MENŐ

Intelligens és megfizethető megoldások, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Menő!

ROBUSZTUS ÉS KALANDVÁGYÓ

Kiváló terepjáró képességek, hogy eljusson oda, ahová csak szeretne

GAZDASÁGOS

Mert a Dacia márka számára a környezetvédelem és a gazdaságosság összeegyeztethető.


 

LÉNYEGRE TÖRŐ ÉS MENŐ


Autóink megfelelnek az Ön igényeinek, és nincs rajtuk semmi felesleges. Olyan megoldásokat tervezünk, amelyek takarékosak, rugalmasak és sokoldalúak, anélkül, hogy szem elől tévesztenénk a legfontosabbat – az Ön igényeit. A Dacia okos, megfizethető és menő.

 


YouClip – A legfontosabb dolgok rögzítéséhez

A YouClip segítségével bármilyen tartozékot könnyedén rögzíthet a jármű különböző helyein. Ez az innováció a következő generációs Dusterben is elérhető lesz, és más modelljeinkbe is bekerül majd.


Bring your own device – Kedvenc alkalmazásai így mindig Önnel lehetnek

A „Bring your Own device“ segítségével kiküszöböljük a bonyolult és költséges technológiát. Nincs többé fedélzeti képernyő, egyszerűen csatlakoztassa okostelefonját, hogy szabadon hozzáférjen minden digitális ökoszisztémájához, alkalmazásához és beállításához. Ez egy újabb lépése annak, amit már most is kínálunk autóinkban a Dacia Media Control segítségével.Mi lenne, ha a takarékosságot a végletekig fokoznánk?

Nincs több ajtó, nincs több ablak, nincs több szélvédő. Nincs többé válaszfal Ön és a természet között. Extrém takarékosság az egyedi, levehető első fényszóróval, amely képes elkísérni Önt az úton és azon túl is. Ezek olyan kísérleti megoldások, amelyeket nem fogunk alkalmazni modelljeinkben, ugyanakkor tökéletesen kifejezik a filozófiánkat.

 

 

ROBUSZTUS ÉS KALANDVÁGYÓ

Rajong a szabadtéri időtöltésért? Akkor jó helyen jár! Autóink arról híresek, hogy praktikusak, robusztusak és megbízhatóak bármilyen útviszony esetén. Új koncepcióautójával a Dacia mindazokat célozza meg, akik szeretnének újra kapcsolatba kerülni a természettel, vagy akik a szabadban dolgoznak. Továbbá az üléshuzatok levehetők, és pillanatok alatt hálózsákká alakíthatók. Sokoldalú és többféleképpen használható teteje kihajtható és állítható tetőrudakkal rendelkezik, amelyre bármilyen formájú poggyász illeszthető. Ez a Sandero Stepway és a Jogger modellekről már jól ismert moduláris hosszanti tetősínek továbbfejlesztése. A rakodási kapacitás egy másik fontos szempont a számunkra. Az egyszerűbb pakolhatóság mellett a koncepcióautót csörlővel szereltük fel, hogy tovább könnyítsük a kezelhetőséget és a rögzíthetőséget. Ebben a koncepcióautóban azt is elképzelhetőnek tartjuk, hogy az autó hátsó része asztallá vagy munkapaddá alakítható legyen.

 


 

 


Bármilyen terepen

A Manifesto felkészülten várja a szabadtéri autózást: összkerékhajtással, jókora hasmagassággal, nagy kerekekkel és a legnehezebb terepviszonyokkal is megbirkózó karosszériával.
 Tartós

Mind kívül, mind belül. Jelenlegi munkánk célja, hogy a belső tereket – üléshuzatokat, padlókárpitokat – tartósabbá és könnyebben tisztíthatóvá tegyük. Ezeket a fejlesztéseket a jövő évtől alkalmazzuk autóinkban!GAZDASÁGOS

A Dacia célja, hogy takarékos és felelős tervezéssel környezetkímélőbb modelleket fejlesszen ki. A Manifesto a világ felfedezésére született, de mindezt minimális környezetterhelés mellett, mivel alacsony szén-dioxid-kibocsátás jellemzi. A takarékos és könnyű koncepcióautó olyan zseniális innovációkkal is rendelkezik, mint a Starkle® és a légmentes gumiabroncs. 
 

Tömeg csökkentése

.

STARKLE

 

Légmentes abroncsok

 

 

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!