0
Kutyajó hónapot zártunk Dogtóberben Fooldal, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kutyajó hónapot zártunk Dogtóberben

Budapest, 2021. november 9. – A Duna Autó októberi hónapját a kutyák megsegítésének szentelte azzal az elhatározással, hogy felhívja a figyelmet a bajba jutott négylábúakra és azok megsegítésére. Ehhez kapcsolódóan adománygyűjtést szervezett egy óbudai állatvédő alapítványnak. A „DOGTÓBER – Egy kutyajó ügy!” névre keresztelt kampány keretében a 19 autómárkát forgalmazó vállalat minden készletről értékesített gépkocsi után 1000 Ft-tal támogatta az Elveszett Állatok Alapítvány munkáját, ami 202 db azonnal átvehető autó eladását követően 202 000 forintot jelentett.

Elveszett Állatok Alapítvány – az intézmény nemcsak alapítvány, hanem állatgyógyászattal és a felelős állattartást fókuszba helyező edukációval törekszik arra, hogy egyre kevesebb állat kerüljön gondozásukba. Fő céljuk közé tartozik az egészségmegőrzés, a betegségek megelőzése, valamint különböző rehabilitációs tevékenységek a jobb sorsra érdemes állatokkal. Tevékenységi körükbe tartozik a hontalan, elkóborolt, állatok befogadása és elhelyezése, sérült állatok ellátása, átmeneti őrzése, gazdátlanná vált állatok számára megfelelő új tulajdonos keresése, a befogott állatok kötelező védőoltással kapcsolatos ellátása.

A pénzügyi patronálás mellett, a Duna Autó adománygyűjtő akciót szerevezett ügyfelei és munkavállalói körében. A 24 márkaszerviz ügyfélterében elhelyezett adománygyűjtő pontokon lehetett elhelyezni tárgyi felajánlásokat – főként állateledelt – az egész hónap folyamán. Szerencsére nagyon sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez, akadt, aki kisebb zacskós jutalomfalatokkal, mások nagyobb kiszereléssel járultak a gyűjtőládákhoz, így összesen 135 kg kutyaeledelt, valamint játékokat, takarókat sikerült összegyűjteni a rászoruló ebeknek, amiket úgyszintén kézhez kapott az alapítvány.
 
 

A Duna Autó Zrt. még a jelenlegi, kényelmetlen autóiparági helyzetben is több száz darabos újautó készlettel rendelkezik, amiből októberben 202 db azonnal átvehető gépkocsit értékesített, így a vállalásnak megfelelően az Elveszett Állatok Alapítvány a tárgyi adományokon felül, 202 000 forinttal lett gazdagabb az óbudai vállalat jóvoltából. Az összegyűjtött ajándékokat és az anyagi támogatást Markó Zoltán, a vállalat kereskedelmi és marketing igazgatója adta át Dr. Varga Józsefnek, az Elveszett Állatok Alapítvány vezetőjének 2021. november 10-én.

Ezúton szeretném megköszönni a vállalat kezdeményezését, aminek hatására ismét munkánk felé irányult a figyelem és természetesen az összegyűjtött adományokat, anyagi támogatást is. Nagy öröm számunkra, hogy ennyi segítőkész ember van, akik felelősséget éreznek az általuk gondozott kutyusok iránt, és ily módon is hozzájárulnak az alapítvány működéséhez.” – fejezte ki háláját Dr. Varga József állatorvos és alapítványvezető.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!