0
Érkezik az új 500X Hybrid és Tipo Hybrid! Fiat, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Érkezik az új 500X Hybrid és Tipo Hybrid!

Teljessé válik a FIAT modellkínálatának villamosítása
 
Az új FIAT 500X Hybrid és Tipo Hybrid érkezésével a villamosítás lefedi az olasz márka modellkínálatának egészét. A két új modell akár 11 százalékkal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással büszkélkedhet, ezáltal nem csak a fenntartásuk gazdaságosabb, hanem jelentős mértékben járulnak hozzá a fenntartható környezethez is,
A FIAT alapvető értékei között van a "csak akkor zöld, ha minden tagja zöld"-szemlélet, ami a két modell hibridizációjával immár maradéktalanul meg is valósult.
Az elektromosítási folyamat az 500 Hybriddel és Panda Hybriddel kezdődött, melyet a teljesen elektromos új 500-as követett, és a 48V-os rendszerrel kiegészített 500X és Tipo által érte el következő lépcsőfokát. Azonban a márka a jövőben még a mostaninál is környezettudatosabb és fenntarthatóbb lesz: 2023-tól minden évben egy új elektromos modellel gazdagodik a modellkínálat. Ez azt jelenti, hogy 2027-re a FIAT teljes modellpalettája tisztán elektromos üzemű, tehát lokális károsanyag kibocsátás nélküli lesz.
A (RED) szervezettel való együttműködés is folytatódik, mely révén még jelentősebb hatást gyakorol a FIAT márka a bolygó egészének jólétére, ugyanis a (RED) termékek utáni bevétel egy része egy közös ügy - jelen esetben a járványkezelés - támogatását szolgálja.
Az 500x Hybrid és Tipo Hibrid természetesen alapkivitelben is aktívan tesznek a bolygóért, mivel a 15kW teljesítményű villanymotor és az 1,5 literes négyhengeres FireFly benzinmotor felhasználóbarát és kivételesen hatékony együttműködése nem csak a fogyasztást, ezáltal a károsanyag-kibocsátást mérsékli szignifikánsan, hanem egyszerű és intuitív használata rendkívül kellemes felhasználói élményt tesz lehetővé, amely a mindennap egyszerűbbé teszi tulajdonosának életét.
A FIAT 500x Hybrid és a FIAT Tipo Hybrid tavasszal érkezik hazánkba. Termékspecialistánk bármilyen felmerülő kérdés esetén örömmel segítenek Önnek a megfelelő modell kiválasztásában és előrendelésében.
Keressen minket bizalommal!
 
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!