KIA

Átadta 5000. autóját a Duna Autó Kia szalonja

Átadta 5000. autóját a Duna Autó Kia szalonja

Komoly mérföldkőhöz érkezett az ország leginnovatívabb díját elnyerő Kia márkakereskedése.
A Duna Autó rögtön az év elején meghatározó sikert tudhat magáénak. Kia szalonjában dolgozók ügyfélközpontú hozzáállásának eredményeként, ünnepélyes keretek között átadták a szalon történetének 5000. Kia gépkocsiját.

2006-ban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt az Autóváros Kia márkakereskedése, mely szakértelmével azóta is folyamatosan segíti hűségesen visszatérő, valamint újonnan érkező ügyfelei gyors és gördülékeny autóvásárlását. A folyamatosan korszerűsített Zay utcai szalonban a tavalyi évben közel 1000 autó került értékesítésre, legnépszerűbb modellnek a Ceed bizonyult, az 5000. példány is ebből a típusból került ki. Tulajdonosa évek óta márkahű felhasználó, akinél egy Sportage modellt váltott a jubileumi metál ezüst, Gold felszereltségű Kia Ceed.

A jeles alkalomból rendezett eseményen a Duna Autó részéről Ormos Péter igazgató, Varjas Ádám kereskedelmi igazgató, Puskás Kata Szidónia PR és marketing vezető, Jelinek Gábor divízióvezető és Fetter Zoltán flottaértékesítési vezető vettek részt, a Kia Magyarországot Nagy Norbert ügyvezető elnök és Rusótzky Viktória PR és rendezvényszervezési vezető képviselte.

Nagy megtiszteltetés a Duna Autó számára, hogy az értékesítési számok évről-évre nőnek, természetesen a következő célunk, hogy minél előbb elérjük a tízezres darabszámot. Továbbra is komoly hangsúlyt fektetünk az ügyfélelégedettségre, az ehhez hasonló pillanatokban visszaigazolódik kollégáink áldozatos munkája” – fogalmazott beszédében Varjas Ádám kereskedelmi igazgató, aki átnyújtotta az autó kulcsait Laurának, a kitüntetett Kia boldog tulajdonosának.

Az esemény zárásaként a márka importőre elismerése jeléül emlékplakettet adott át a Duna Autó Kia értékesítési csapatának.

 

Ez is érdekelhet
Peugeot

Az osztályon felüli elektromos SUV

Az új PEUGEOT E-5008 új mércét állít fel: ez az egyetlen olyan tisztán elektromos meghajtású SUV, amelyik 7 utasnak is kivételesen tágas életteret és akár 660 km hatótávolságot kínál.

Hyundai

Az IONIQ 5 N bekerült a 2024-es Világ Év Autója döntőjébe

A tisztán elektromos Hyundai IONIQ 5 N a 2024-es Világ Év Sportautója címre esélyes, három döntős típus egyike.