0
A Duna Autó Zrt-ben foglalkoztatni kívánt fiatal szakmunkások szakmai gyakorlati ismereteinek kibővítése, ezáltal munkaerőpiaci kilátásaik javítása. - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

A Duna Autó Zrt-ben foglalkoztatni kívánt fiatal szakmunkások szakmai gyakorlati ismereteinek kibővítése, ezáltal munkaerőpiaci kilátásaik javítása.

DUNA AUTÓ Zártkörű Részvény Társaság 6 039 534 forint, ESZA és magyar költségvetési forrású, vissza nem térítendő támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretén belül, a Gyakornoki program a Közép-Magyarországi Régióban című VEKOP-8.3.2-18-2018-00053 kódszámú pályázati felhíváson, melyből 2 gyakornok 9 hónapig tartó alkalmazása és a munkakörükhöz kapcsolódó eszközök beszerzése valósul meg. A vissza nem térítendő támogatás a teljes beruházási összeg 80 %-a. Támogatói Okirat hatályba lépett, a projekt megvalósítása megkezdődött. A fizikai befejezés: 2019. 07.03.

A projekt tartalmának bemutatása:

A felvett fiatalok autószerelő munkakörben kerültek foglalkoztatásra 2018.09.03. és 2019.07.03. közötti időszakban. A pályázatban elnyert támogatást a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására; a gyakornokok bér és járulék költségeire, valamint eszközbeszerzésre került felhasználásra. A projekt megvalósítása során 1 fő szakember került kijelölésre, aki vállalati gyakornoki kapcsolattartóként szakmai, segítő, értékelő, utógondozó, a gyakornoki foglalkoztatást dokumentáló és teljesítmény értékelői szerepkört töltött be a fiatalok mellett. A projekt eredményeként létrejött új munkahelyeken a támogatottak 9 hónap alatt megszerzett szakmai tapasztalatukat, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősítik a vállalkozást.

A gyakornokok foglalkoztatását segítő eszközbeszerzés a megfelelő munkavégzést segítette.

A projekt hozzájárult a szakképzésből kilépő fiatal elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítéséhez, a fiatal valódi munkatapasztalatot szerezhetett, ezáltal javul foglalkoztathatósága és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyei.


VEKOP-8.3.2-18-2018-00053 azonosító számú projektünkről további információ kérhető:

Asztalos Andrásné (projektmenedzser) +36 (20) 579 8661, asztalosmaria@dunaauto.hu
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!