SUZUKI

21 db Suzukival bővül a MOHOSZ járműparkja

21 db Suzukival bővül a MOHOSZ járműparkja 21 db Suzukival bővül a MOHOSZ járműparkja

2022.03.24-én a Duna Autó Zrt. 16 db Suzuki Jimny terepjárót és 5 db Suzuki Vitarát adott át a Magyar Országos Horgász Szövetség számára.

A MOHOSZ munkatársai, a halőrzést és ügyvitelt támogató szolgálati gépjárműveket egy sikeres közbeszerzés eredményeként vehették át ünnepélyes keretek között. Az átadásra a Kopaszi-gátnál került sor, ahol a MOHOSZ elnöke dr. Szűcs Lajos és dr. Dérer István főigazgató is jelen volt.

Az átadott új Suzuki Jimny terepjárók a jó terepmászó képességet és alacsony fenntartási költséget szem előtt tartva kerültek kiválasztásra, így segítve a hivatásos halőrök mindennapi munkáját.

 

A hazai gyártású Suzuki Vitara Hybrid AllGrip gépjárművek pedig, a dolgozók komfortérzete mellett a biztonságukat is szolgálják majd az ügyvitellel foglalkozó munkatársaknak.

 

Ez is érdekelhet
Peugeot

Cseppenként adagolt szépség

Amikor a Peugeot elkészítette és bemutatta Inception tanulmányautóját, nem csak formai és technológiai szempontból kérdőjelezte meg a bevált megoldásokat, hanem a gyártási eljárásokat is forradalmasította.

Honda

A HONDA KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS ÜZEMANYAGCELLA-RENDSZERE

A prototípust Brüsszelben, a november 20. és 23. között megrendezésre kerülő European Hydrogen Weeken ismerhetik meg az érdeklődők