Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Fiat márkakereskedés

AJÁNLATKÉRÉS

* Kötelező mező

Bemutatkozás

Budapesten egyedülállóan teljes körû szerviz szolgáltatást nyújtunk Fiat modellekre, és a csoport legtöbb tagjára is, személyautókra és haszongépjárművekre egyaránt. A kornak megfelelő, modern, tetszetős és az olasz életérzést sugalló szalonunkban várjuk Önt, hogy megnézhesse és kipróbálhassa a legújabb Fiat modelleket.
Az olaszországi Torinóban székelő Fiat, amely 1899-ben kezdte meg működését, és mára  Fiat csoport a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb autógyártó konszernné nötte ki magát, és nem csak Európában, hanem az egész világon ismertté tette a Fiat nevet, amelyhez az olyan legendás modellek járultak hozzá ,mint a  500-as, vagy a közismert Panda.
Látogasson el szalonunkba, a Duna Autó Zrt-nél barátságos értékesítőink és nagy tapasztalattal szervizes kollégáink várják Önt, hogy Ön is egy elégedett Fiat tulajdonos legyen. A jól felszerelt, modern, magas színvonalú márkaszervizünkben  a legújabb modellekre is fel vagyunk készülve, ahol szervizes kollégáink üygfélbarát hozzáállással várják Önt és autóját.
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!