Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën C5 Aircross Hybrid SUV
modellismertető

C5 Aircross Hybrid SUV- banner

ÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A zöld autózás Citroën-hírnöke

A Citroën célja, hogy 2025-re a kínálatában szereplő minden modell elérhető legyen alacsony károsanyag-kibocsátású vagy elektromos meghajtású változattal is. Ennek a törekvésnek az úttörője a C5 Aircross Hybrid SUV, amely a márka első plug-in hibrid autója. Használja elektromosan a mindennapi, rövidebb utakhoz, vagy szükség esetén, hosszabb távon a hagyományos, belsőégésű motor rásegítésével. A Citroën zöld elveket követő városi terepjárója optimális megoldást mindenféle modern használati módra. Tűnjön ki a tömegből ezzel a kompromisszummentes, környezetbarát modellel!

DESIGN

Citroën C5 Aircross Hybrid SUV

Dinamizmust sugárzó karosszéria, műgonddal kidolgozott, látványos grafikai elemek, kettős árnyalatú tetőrudak. A kifejező és merész egyéniség a Citroën C5 Aircross Hybrid SUV-nél is visszaköszön. Határozott és tekintélyes, ugyanakkor elegáns formavilága jól illeszkedik a legutóbbi Citroën modellek stílusához. Design tekintetében mindössze a csomagtér-ajtón elhelyezett, a plug-in hibrid verzió különleges ismertetőjeleként szolgáló „Hybrid” felirat a különbség hagyományos társához képest. A meghajtásra utaló „h” logó az első sárvédő-lemezeken is visszaköszön. Sőt, új autója hibrid technológiáját még a külön rendelhető, kék BASIC színcsomaggal is hangsúlyozhatja a külvilágnak.

BELSŐ TÉR

Akárcsak hagyományos meghajtású társánál, a C5 Aircross Hybrid SUV esetében is a belső tér rendkívül tágas és esztétikus, köszönhetően a nagyvonalúan méretezett, szellős formáknak és az elegáns designelemmel díszített, robusztus műszerfalnak.

Ahogy a többi Citroën modell, úgy a C5 Aircross Hybrid SUV is a Citroën Advanced Comfort® program keretében kifejlesztett üléseket kapott, ami így tökéletes kényelmet nyújt Önnek és utasainak. A menetkényelem fokozása érdekében a modell progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztéssel® lett ellátva, amely hatékonyan kiszűri és elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit. A multilink hátsó felfüggesztés pedig a változó útviszonyok közepette is komfortos és határozott útfekvést biztosít autójának. Ráadásul, az elektromos motornak köszönhetően minden útja zökkenőmentes, csendes suhanás lesz, amihez felvillanyozó teljesítmény párosul.

Kényelem mesterfokon

Kényelem mesterfokon

Az ülések széles üléslappal és háttámlával rendelkeznek, belsejét pedig nagysűrűségű habbal töltötték meg, míg felületüket 15 mm vastag, texturált poliuretán hab borítja. Az igazi komfort és puhaság így minden utazásához garantált, méghozzá úgy, hogy az ülések tartást is biztosítanak a vezetéshez. Mi fokozhatja a kényelmet? Az első ülések és fejtámaszok állíthatósága, az ülésfűtés és a többpontos masszázsfunkció, amelyek mind igényelhetők a Citroën C5 Aircross Hybrid SUV-hez.
A modularitás szegmensbajnoka

A modularitás szegmensbajnoka

Az alapváltozat erősségeit az új C5 Aircross  Hybrid SUV utastere is megőrzi. Mondhatni, a végtelenségig variálható a belső tér. Hátul három különálló ülést helyeztek el a mérnökök, amelyek egymástól függetlenül, 15 cm hosszon csúsztathatók, az ülések dőlésszöge pedig öt fokozatban állíthatók. Sőt, a támlák lehajtásával akár teljesen sík padlót is kaphatunk. A csomagtér kapacitása így 460-ról 600 literre bővíthető, miközben számos praktikus rakodóhelyet is kínál Önnek.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Hagyományos társához hasonlóan, a Citroën C5 Aircross Hybrid SUV is 20 különböző, csúcstechnológiás vezetéstámogató rendszerrel van felszerelve. Így Önnek a fokozott kényelem és biztonság mindvégig garantált útjai során.

Citroën C5 Aircross Hybrid SUV

 • Sebességjelző táblák felismerése, sebességajánlással
 • Kulcs nélküli nyitás, zárás és indítás
 • Elektromos kézifék
 • Park Assist
 • 360 fokos kamerarendszer
 • Tolatókamera Top Rear Vision funkcióval
 • Vontatmány-stabilizátor
 • Emelkedősegéd
 • Statikus kanyarfényszóró
 • Fékenergia visszanyerését szolgáló Brake üzemmód
 • Highway Driver Assist, amely kezeli a sebességet, a haladás irányát, és az adott sávban tartja autóját
 • Adaptív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval
 • Adaptív sebességszabályozó
 • Aktív vészfékező rendszer
 • Figyelmeztetés ütközésveszélyre
 • Coffee Break Alert: figyelmeztetőjelzés pihenő beiktatására
 • Csökkenő figyelmet érzékelő rendszer
 • Aktív sávtartó asszisztens
 • Holttérfigyelő jelzés
 • Intelligens fényszóróvezérlés: automatikus váltás távolsági és tompított fényszóró között

MŰSZAKI ADATOK

Hibrid üzemmódban a 180 lóerős PureTech benzinmotor és a 13,2 kWh-os, nagyfeszültségű (200 V) lítium-ion akkumulátorral felszerelt, 80 kW-os villanymotor együttese nyújt kimagasló teljesítményt az új Citroën C5 Aircross Hybrid SUV-nek. Már az indítás pillanatától fogva élvezheti a vezetés élményét, hiszen a 320 Nm nyomaték azonnal a rendelkezésére áll, az első kerekekre pedig 225 lóerő összteljesítmény jut. Mindezt úgy, hogy az autó üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása is alacsony marad (32-33 g/km, az adott jármű egyéni felszereltségétől függően). Elektromos üzemmódban pedig akár 55 km is lehet a C5 Aircross Hybrid SUV hatótávja, amelyet befolyásolhatnak a járműre felszerelt opciók, valamint a tényleges, egyéni használati feltételek.

A belső égésű motor kettős üzemmódú generátorral van ellátva, az azonnali és észrevétlen újraindítások érdekében. A haladást az EAT8 váltó továbbfejlesztett változata, a gyors és hatékony ë-EAT8 ëlektromos automata sebességváltó könnyíti meg, köszönhetően a többtárcsás olajfürdős tengelykapcsolónak.
 
Citroën C5 Aircross Hybrid SUV

Biztosan megfordult a fejében, mennyi idő alatt töltheti majd fel autóját? Az új Citroën C5 Aircross Hybrid SUV hagyományos (8A-s) csatlakozó használatával 7 óra alatt lesz újra indulásra kész, de egy megerősített, 14A-s Green’up csatlakozóval ez idő 4 órára redukálható. Még ennél is gyorsabb megoldást keres? A 32A-s Wall Box* és az opcionálisan megvásárolható, 7,4 kW-os fedélzeti töltő segítségével kevesebb, mint 2 órát vesz igénybe autója töltése. Sőt, az okostelefonjáról elérhető MyCitroën alkalmazással akár előre be is programozhatja a töltés kezdetét és idejét.

* Egyedileg megvásárolható töltő. Bővebb információért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez
Citroën C5 Aircross Hybrid SUV

Citroën C5 Aircross Hybrid SUV-jához most akár 5 év* garanciát is biztosítunk, 100.000 km futáskorláttal, az akkumulátorra pedig 8 év** vagy 160.000 km garanciát nyújtunk új autó vásárlása esetén.

* Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C5 Aircross Hybrid SUV személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
** 8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.
 

TECHNOLÓGIA

Citroën C5 Aircross Hybrid SUV
Citroën C5 Aircross Hybrid SUV
Citroën C5 Aircross Hybrid SUV
 
Citroën C5 Aircross Hybrid SUV

A hibrid technológia működését folyamatosan nyomon követheti a C5 Aircross Hybrid SUV műszerfalán lévő, 12,3”-os kijelzőn. Minden pillanatban valós információkkal szolgál Önnek a teljesítmény- és a hatótávjelző, így könnyen el-, esetleg újra tervezheti utazását. Emellett, a 8”-os érintőképernyőn többek között olyan adatokat is elér, mint az energiaáramlás aktuális állapota vagy a fogyasztási statisztika. A vezetéshez három különböző módot – elektromos, hibrid és sport – választhat, amelyeket a középkonzolon elhelyezett üzemmód-választóval kapcsolhat be vagy ki. Az intuitív kezelőfelületek sorát gyarapítja az elektrokróm belső visszapillantó tükör alatt megjelenő kék fényjelzés, amely kívülről is könnyen észrevehető, és így növeli az autó láthatóságát a forgalomban, jelzi a külvilágnak, ha Ön éppen tisztán elektromos üzemmódban közlekedik. Különböző csúcstechnikás rendszerek teszik Önnek még kényelmesebbé és biztonságosabbá az utazást a Citroën C5 Aircross Hybrid SUV-val. Akár vezetés közben is használhatja az okostelefonjára telepített alkalmazásokat, ha készülékét az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével párosítja autójával. A beépített, Connect Nav navigációs rendszerrel* az elektromos hajtáshoz kapcsolódó, speciális funkciókat is igénybe veheti. Hasznosnak bizonyulhat az elektromos töltőhelyek kilistázása, megjelenítése, illetve az akkumulátor töltöttségi szintjéhez alkalmazkodva, a tisztán elektromos üzemmódban használható útvonalak jelölése.
Citroën C5 Aircross Hybrid SUV

A MyCitroën alkalmazással Ön folyamatosan kapcsolatban maradhat autójával és hozzáférhet minden dokumentációjához is. Miért jó ez Önnek? Mert naprakész lehet Citroën C5 Aircross Hybrid SUV gépkocsijának személyre szabott karbantartási tervével, és igénybe veheti a Citroën speciális szolgáltatásait.

Ilyen például a "Helymeghatározás" funkció, amellyel könnyedén megtalálja, hol is parkolt le pontosan az autójával, a "Vezetés" funkcióval pedig akár rögzítheti is utazási statisztikáit, miközben optimalizálja vezetési stílusát, fogyasztását.

Egy kattintással elérheti az esedékes karbantartási/kötelező szerviz időpontokat tartalmazó naptárat. Sőt, vezetési szokásai alapján a MyCitroën még személyre szabott karbantartási tervet is javasol Önnek. Arról nem is beszélve, hogy könnyedén tud árajánlatot kérni vagy időpontot foglalni a Duna Autó Citroën márkaszervizébe.

Ne kerüljön rá sor, de ha úgy hozza az élet, hogy meghibásodás, baleset éri, akkor az applikáción keresztül gyorsan kapcsolatba léphet a Citroën Assistance szolgáltatással a hét minden napján, 0-24-ben, vagy reklamáció esetén munkaidőben, a helyi márkaképviselettel.

A C5 Aircross Hybrid SUV esetében még arra is van lehetősége, hogy az applikációval előre beprogramozza az autó töltési idejének kezdetét, vagy az utastér hőmérsékletét. Ha szereti a statisztikákat, akkor pedig élvezni fogja, hogy nyomon követheti a töltöttségi állapotot, a töltés sebességét és a töltésből hátralévő időt is.

A MyCitroën alkalmazást az Apple Store-ban vagy a Google Play-ben is letöltheti okostelefonjára.

Ha további meggyőző érvekre van szüksége a Citroën C5 Aircross Hybrid SUV mellett, jöjjön el bemutatótermünkbe, és ismerje meg testközelből a modellt!

Mérlegelje hagyományos meghajtású társával szemben, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt!

Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.


Munkatársaink

Pfendler Bernadett - szalonvezető, Business Center értékesítő

Pfendler Bernadett

szalonvezető, Business Center értékesítő
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!