• MG Finance kedvezményes finanszírozás

VEGYE KÖNNYEDÉN!

 

MG ZS már havi 69 000 Ft-tól 8,81%-os THM-mel!*

 

Itt az idő, hogy Ön is egy új MG ZS boldog tulajdonosává váljon. Most könnyen, egyszerűen és gyorsan hozzájuthat új autójához - válasszon MG ZS-t készletről!

És vegye meg könnyedén!

MG Finance kedvezményes finanszírozás

Alacsony, fix havi törlesztő részlet: 69 900.- Ft
Mindössze 8,81%-os THM
50,48% önerő, 60 hónapos futamidő
Márkakereskedésünkben történő hitelügyintézés
Gyors hitelbírálat és folyósítás 
Hitelnyújtás természetes személy, cég vagy egyéni vállalkozók részére is

Használja ki kivételes MG Finance kedvezményes finanszírozási ajánlatunkat!

Vásároljon MG ZS-t! Könnyen, gyorsan, kényelmesen!

Gondolta volna, hogy ennyire könnyedén veheti?

Jakab Alexandra értékesítési tanácsadó
Kovács Tamás értékesítési tanácsadó
Viszt Péter értékesítési vezető

A 7 év vagy 150 000 kilométerre vonatkozó garancia részleteiről érdeklődj márkakereskedéseikben. Forgalmi viszonyoktól függően a WLTP szerinti fajlagos kombinált üzemanyag-fogyasztás: MG ZS 6,6-7,2 liter/100 km; CO2-kibocsátás: 149-163 g/km.

*Az akció 2023. 08. 09-től – 2023. december 31-ig, vagy visszavonásig tart és nem összevonható semilyen más, az importőr által nyújtott kedvezménnyel. Az akciós finanszírozás 8,81%-os THM-el, havi 69 900 Ft lízingdíjjal elérhető, ahol a bruttó vételár 6 899 000 Ft, az önerő (kiemelt első lízingdíj) mértéke 3 482 692 Ft, a finanszírozott összeg 3 416 308 Ft, a futamidő 60 hónap, forintalapú, fix kamatozású, az éves ügyleti kamat 8,38%, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban történik, ahol a teljes visszafizetendő lízingdíj összege 4 194 000 Ft. A feltüntetett bruttó vételár a regisztrációs adóval növelt listaárat jelöli. A THM megadott mértéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fenti feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. Fix kamatozás következtében a futamidő alatt a havi lízingdíjak összege nem változik.  A finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatából, Hirdetményeiből és Tájékoztatóiból informálódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel a Lízingbevevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése, zártvégű pénzügyi lízingszerződés megkötésekor. Reprezentatív példa: zártvégű, fix kamatozású pénzügyi lízing új gépjármű esetén: 60 hónapos futamidő, 3.000.000,-Ft finanszírozott összeg, 61 376,- Ft havi törlesztő részlet, az éves ügyleti kamat mértéke 8,38%, a THM értéke 8,81%. A lízingbevevő által fizetendő teljes összeg 3 682 560,- Ft. A jelen finanszírozási konstrukció csak a fentebb megjelölt személygépjárműre igényelhető. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön az MG márkakereskedéseknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó közvetítőjeként járnak el. A kép illusztráció. További részletek a hivatalos MG márkakereskedésekben.