• Fiat Professional

Válassza a Fiat Professional járműveit a napi feladataihoz és pörgesse fel a vállalkozását!

 

Akár nettó 4.000.000 Ft kedvezménnyel készletről!*

 

Használja ki promóciónkat és válassza a legalkalmasabb partnert a munkával járó kihívások leküzdésére most azonnal elérhető 5%-os THM Kavosz hitellel!*

2+2 év garanciával** 200 000 km futásteljesítményig

Ducato

 • KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁG
  Teljesen új motor, amely optimalizált tömeggel minimalizálja a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást
 • MAGAS SZINTŰ KÉNYELEM
  Csökkentett zajszint és fokozott nyomatékrugalmasság a 9 fokozatú sebességváltóval
 • MAGASFOKÚ TARTÓSSÁG
  Ipari felhasználásra tervezett hosszú élettartammal és magasfokú megbízhatósággal bír

Az új Ducato minden egyes részletét úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye a fedélzeten végzett munkát. A Keyless Entry & Go (kulcs nélküli nyitás és indítás) lehetővé teszi, hogy a kulcs munka közben egész nap a zsebében maradjon. Az elektromos rögzítőfék rendszer a klasszikus kéziféket gombbal kapcsolhatóvá alakítja át. Az új, Full LED-es fényszórók növelik a külső láthatóságot, az Eat & Work üléspad pedig dolgozó- vagy étkezőasztalként funkcionálhat. 

A KATEGÓRIA LEGJOBB TERHELHETŐSÉGE

A kategória legjobb teherbírása. Az egyetlen elsőkerekes haszongépjármű, amely akár 2,2t hasznos terhelhetőséget kínál Önnek.

RAKTÉRFOGAT

A hihetetlen sokoldalúság és az akár 17 m³ raktér lehetővé teszi a nagyméretű rakományok állandó biztonságban történő szállítását.

FEJLETT KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIA

Az új Ducato kategóriájának legjobb infotainment rendszerét kínálja a legújabb csatlakozási technológiákkal egyetemben, növelve ezáltal járművének és flottájának hatékonyságát.

MÁR NETTÓ 7 990 000 FT-TÓL*

Doblo Cargo

 • Az "Egy motor,egy misszió" stratégia lehetővé teszi, hogy a Doblò Cargo minden professzionális igénynek megfeleljen és bármilyen használat mellett maximális teljesítményt nyújtson.
 • A városi vezetésekre és a hosszabb utakra egyaránt ideális motorok kimagasló teljesítményt nyújtanak, minden sebességnél képesek nagy nyomaték leadására, és az optimalizált fogyasztásnak köszönhetően a jármű fenntartási költségét is csökkentik.

A modern Doblò számtalan motorverzióval, lemezelt furgon kivitelben, és különböző opciótartalommal érhető el.

RAKTÉRFOGAT

A dobozos áruszállító - tengelytávtól függően – 3,3 – 3,8 m3** vagy  3,9 – 4,4m3**-es raktérkapacitásával és az akár 1 tonnás hasznos teherbírásával segíti Önt munkájában.

FELSZERELTSÉG:

A Doblò hihetetlen magas szériafelszereltséggel büszkélkedhet úgy, mint: manuális klíma, 5”-os rádió, USB csatlakozó és Bluetooth, elektromos ablakemelők, tempomat és sebességhatároló, hosszirányban állítható vezetőülés dönthető háttámlával, állítható fejtámlával, valamint indirekt keréknyomás ellenőrző rendszer. Opcionális kényelmi- és biztonsági funkciók hosszú sora kínál még több lehetőséget arra, hogy igazán saját igényeire szabhassa új Doblò-ját.

MÁR NETTÓ 5 990 000 FT-TÓL*

 

*Jelen ajánlat 2023.10.09-től 2023.12.31-ig, vagy visszavonásig él, továbbá kizárólag belföldi székhelyű jogi személy részére elérhető. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve 2+2 év kiterjesztett garancia szolgáltatás**). A hirdetésben feltüntetett ár az 510.02L.1 kódú és alapfelszereltségű változatnál érvényes. A Fiat Doblò vegyes fogyasztása változattól függően, alapfelszereltség esetén, opciók nélkül: 5,7 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 150 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak. További részletekért érdeklődjön márkakereskedésünkben.

** Minden 2023.03.01. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Fiat  Professional tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes,  CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie  Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi  flottamegrendelésekre és flotta2 kategóriára nem vonatkozik.

 

Kérjen ajánlatot még ma!

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Fiat Professional szakértőink

Pócsik Gábor értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc értékesítési vezető