Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Fiat Professional Doblo Cargo
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új Doblò Cargo megérkezett: csupa újdonsággal

A megújult forma megújult tartalommal párosul. Az elülső részt teljesen átalakító új vonalvezetés a személyautókra jellemző stílust hangsúlyozza. A jellegzetes, egyéni külső mellett a Doblò Cargo teherbírása jelentősen megnőtt, miközben új verziók is a palettára kerültek. A hosszú tengelytávú Maxi modell a kategóriában páratlan tulajdonságokkal rendelkezik. Sőt, az Euro 4 szabványnak megfelelő új motorváltozatoknak köszönhetően a Doblò Cargo most még jobb menetteljesítménnyel és alacsonyabb üzemeltetési költségekkel bír.

Milyen környezetben telik a nap?

Lekerekített formák, kiváló minőségű belső kárpit, új és kellemes színek, finoman kidolgozott részletek. A Fiat Doblò Cargo belseje barátságos, praktikus és funkcionális. A kétféle színárnyalatú műszerfalon minden kézre esik, a sebességváltó kar a középkonzolon helyezkedik el. Az ülések ergonomikusak, így maximális komfortérzetet és biztonságot nyújtanak. Az ajtópanelek a beépített ablakemelőkkel szintén megújultak, így a belső tér még gazdagabb és teljesebb lett. Ennek eredményeképp a lehető legnagyobb kényelemben utazhatunk és dolgozhatunk.

Doblò Cargo – szállításra teremtve!

Elég kinyitni a hátsó ajtókat vagy az oldalsó tolóajtót, hogy betekintve az autó belsejébe, meglássuk a rakodótér lenyűgöző méreteit. Könnyedén rakodhatunk, hiszen a különlegesen magas rakodótér és az alacsony padlómagasság egyaránt megkönnyíti munkánkat. Ennyi elég is ahhoz, hogy belássuk: a Doblò Cargo–t szállításra teremtették.

Az új családtag: a Maxi.

A Doblò Cargo Maxi 380 milliméterrel hosszabb mint a Doblò Cargo. Különlegesen nagy raktérfogata mindig megkönnyíti a munkát, és bizonyos helyzetekben akár nélkülözhetetlen is lehet. Nagy helyigényű a munka? A Doblò Cargo Maxi mindennek teret ad.

Tegye próbára!

Próbálja telepakolni, és máris meggyőződhet a Doblò Cargo különlegesen nagy befogadóképességéről. Az oldalsó tolóajtóknak és az aszimmetrikus szárnyú (vagy billenő) hátsó ajtóknak köszönhetően három oldalról is hozzáférhet a rakodótérhez, ami ideális megoldást jelent különlegesen nagy kiterjedésű szállítmányok esetén. Ami a nagy tömegű rakományokat illeti: nos, azokkal sincs semmi gond. Kategóriájában egyik versenytársa sem bír többet a Doblò Cargónál. Az új gumiabroncsokkal, a megerősített futóművel és az erősebb fékberendezéssel a hasznos teherbírása (vezetővel együtt) 730–850 kg.

Beindult az üzlet? Nagyobb tengelytávon könnyebb!

A Doblò Cargo Maxi rakodóterének hossza kategóriájában a legnagyobb: 2060 mm! A nagyobb hosszúság nagyobb raktérfogattal jár együtt. A Doblò Cargo Maxi a maga 4 köbméterével ebben a tekintetben is kategóriavezető. 850 kg–os teherbírása szintén rekordnak számít. Ám ez még nem minden! Roppant egyszerű be– és kipakolni a Doblò Cargo Maxiba, mivel a raktér padlózata csupán 535 mm–re van a földtől. Ezt bátran nevezhetjük MAXImális kényetlemnek!

Briliáns ötletek, kirobbanó teljesítmény

Motorválasztéka rendkívül széles. A kétféle dízelmotor, az 1.3 Multijet 16v és az 1.9 Multijet 8v, valamint az 1.4 8v benzinüzemű erőforrás megfelel az Euro 4 szabványnak. Mindegyikük új koncepciójú motor, amelyek megfelelnek a megbízhatóságot, a tartósságot, a menetteljesítményt és a fogyasztást mérő teszteknek. A Multijet rendszer kiemelkedő eredményeket ér el a kontrollált égés, a zajszint és a károsanyagkibocsátás csökkentése terén. Ezek együttesen a fogyasztás és a fenntartási költségek csökkenését eredményezik, miközben a teljesítmény maximális: 75 LE az 1.3 Multijet 16v és 105 LE az 1.9 Multijet 8v változat esetén. A benzinmotor 77 LE–t teljesít, és változó turbulenciájú égéstérrel rendelkezik. Ezzel a megoldással a fogyasztás optimalizálható, és a teljesítmény is növelhető.

Munkára termett

Időt és fáradtságot spórolhat, ha kipróbálja a Fiat Lineaccessori kiegészítőket: a görgőemelős csomagtartót, amellyel a tető magasságáig emelheti fel a súlyosabb rakományokat, a kihúzható rakfelületet, amellyel könnyebben veheti ki az oldalsó ajtó mellett lévő árut, valamint a hátsó rámpát, amely akár 250 kg súlyt is elbír, a raktér oldalán összecsukva pedig csak 120 mm helyet foglal el. A Doblò Cargót még további hasznos és fontos kiegészítőkkel láthatja el. A hátsó ajtókra szerelhető rács távol tartja az esetleges rosszakarókat és védi az üveget. A műholdas riasztó egyszerre veszi fel a kapcsolatot Önnel és a diszpécserközponttal, hogy az esetleges lopási kísérletekről tájékoztasson. Ami a kommunikációt illeti, a Bluetooth™ kihangosító rendszerrel a Doblò Cargo sztereó berendezését használhatja telefonbeszélgetései lebonyolításához, teljes biztonságban, akár vezetés közben is.


Munkatársaink

Pócsik Gábor - értékesítési tanácsadó

Pócsik Gábor

értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő - értékesítési tanácsadó

Sedivy Enikő

értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!