Volvo kiterjesztett garancia

 

 

Válassza a nyugodt autózást!

Döntsön a Volvo Extended Warranty mellett, amely az általános gyártói garancia (jótállás) időtartamán túl is tovább kínálja a szolgáltatások teljes körét!

A Volvo Extended Warranty-t új gépjárműve megrendelésével egyidejűleg vásárolhatja meg, amellyel akár 5 évig vagy 200 000 km-ig* kiterjesztheti a meglévő általános gyártói garanciát (*amelyik előbb teljesül).

 

A Volvo Extended Warranty a következő előnyöket nyújtja:

  •  megkíméli Önt a váratlan kiadásoktól a kétéves gyártói garancia idején túl is,
  • ha utazás közben hibásodik meg az autója, az sem okozhat problémát , hiszen a garancia a legtöbb európai országban érvényes (az érintett országok részletes felsorolása az ÁSZF-ben található),
  • növeli az autó értékét/maradványértékét a használtautó piacon,
  • a garanciához kapcsolódó jogok átszállnak a következő tulajdonosra,
  • eredeti Volvo alkatrészek használata,
  • a javításokat szakmailag magasan képzett hivatalos Volvo szakszerviz végzi.

 

Szolgáltatás és támogatás

Javítás egyszerűen és gyorsan

Magyarországon a Volvo bármely hivatalos márkaszervizének szakemberei felkészülten várják a garanciális javítási feladatok elvégzésére. Ha a hiba a járműben egy másik európai ország területén lép fel, az autó javítását az adott ország legközelebbi hivatalos Volvo márkaszervizében kell elvégeztetni.

A költségek megtérítése

A Volvo Extended Warranty minden munka- és anyagköltséget fedez, az összes mechanikus és elektromos komponenst, amely megegyezik a gyártó eredeti specifikációjával az ÁSZF-ben felsorolt kivételektől eltekintve.

 

 

Ideális lefedettség

A Volvo Extended Warranty-val nyugodtan és gondtalanul vezetheti autóját a szokásos gyártói garancia lejárata után, akár 5 évig vagy 200 000 kilométerig. A garancia a legtöbb javításra vonatkozik, a fedezetben szereplő alkatrészekről részletesebb információkat a Volvo Autó Hungária hivatalos szervizhálózatától kaphat.

 

A Volvo Extended Warranty típusairól és arról, hogy az Ön országában illetve Európa bizonyos területein milyen feltételekkel vehető igénybe, részletesen tájékozódhat a Volvo Extended Warranty Általános Szerződési Feltételekből (ÁSZF). 

VOLVO SZEKÉRTŐINK

Kérdése van? Keresse Volvo szakértőinket!

Kiss Ákos szerviz technikus
Sarkadi János szerviz technikus
Stibinger Ferenc szerviz technikus
Fülöp Kornél szerviz technikus
Csordás József szerviz technikus
Jeles Sándor szerviz technikus
Lőrincz Ádám szerviz technikus
Forczek Róbert szerviz technikus
Burka Attila művezető
Czerovszki Áron szerviztámogató
Nagy Ferenc szerviztámogató
Horváth István alkatrész/tartozék értékesítő
Karácsonyi János szervizvezető