DESIGN

Kényelemre teremtve. Kalandra felkészítve. Ismerje meg a beépített Google-technológiákkal felszerelt ikonikus kombit. Utazzon elegánsan, szem előtt tartva a jövőt.
 

BELSŐ TÉR


A  nyugodt utazásról a sokoldalú pakolási- és ülésopciók, valamint a tágas kialakítás gondoskodik. Senkinek és semminek nem kell otthon maradnia: indulhat a kaland a családdal és a barátokkal!

Alakítsa át a teret

A nyugodt utazásról a sokoldalú pakolási- és ülésopciók, valamint a tágas kialakítás gondoskodik. Senkinek és semminek nem kell otthon maradnia: indulhat a kaland a családdal és a barátokkal!

A szabad ég alatt

A panorámatetőnek köszönhetően természetes fény jut a beltérbe, mely tágas érzést nyújt az utasok számára.

Hangulatvilágítás

A hangulatvilágítás a beltérnek különleges, pihentető atmoszférát kölcsönöz, ami hozzájárul az autóban a nyugodt és kényeztető érzéshez.

Kristály sebességváltó

A kézzel készített, valódi svéd kristályból készült kristály sebességváltót az Orrefors kizárólag a Volvo számára készíti.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓKEnyhítse a stresszt a nagy forgalomban


Holttér-felügyeleti rendszerünk (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei a megfelelő helyen legyenek.

Észleli és korrigálja a kisodródást


Ha elkezd haladni a középvonal irányába, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. A gépkocsija képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.*

Kerülje az ütközéseketLehet éjjel vagy nappal, az intelligens biztonságtámogató technológiánk segít más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.**

360 fokos parkolási nézetNégy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó oldalán lévő objektumok. Rendszerünk segíthet abban, hogy magabiztosan parkoljon zárt helyeken is

Tolasson magabiztosanAz automatikus fékvezérléssel rendelkező keresztirányú forgalomfelügyeleti funkció támogatja a vezetőt, amikor korlátozott a kilátás tolatás közben. A rendszer képes felismerni a gépkocsi mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is működésbe lép.***

Elékanyarodást megakadályozó rendszer


Amikor nagy ívben kell balra fordulnia, vezetőtámogató rendszerünk az automatikus fékvezérléssel segíthet, ha fennáll az ütközés veszélye.

*** A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer bizonyos helyzetekben korlátozott funkcionalitással bír. Az automatikus fékvezérlés csak kis sebességnél működőképes.Fejlett vezetőtámogató technológiánk nyugodt vezetést biztosít. A rendszer segítségével autója - a biztonságos követési távolságot tartva– követi az előtte haladó járművet, miközben a technológia gyengéd kormányrásegítéssel a sáv közepén tartja gépkocsiját. A rendszer akadozó forgalomban is segít, így figyelmeztet, ha Ön nem veszi észre, amikor az Ön előtt álló autók elindulnak.
 
 

MŰSZAKI ADATOK

A kombi, ahogy Ön szereti. Teremtse meg és élvezze a belső teret, amely az egyéniségét tükrözi!

Recharge (Plug-in hybrid)

Fokozza elektromos energiával mindennapi vezetési élményét, és élvezze a plug-in hibridet kompromisszumok nélkül, miközben a bolygó jövőjét is figyelembe veszi. V90 Recharge gépkocsija gyorsabban tölt, azaz az új 6,4 kW-os, 2 fázisú fedélzeti töltőnkkel három óra alatt töltődik fel 0-ról 100 százalékra, így több tisztán elektromos vezetési időt és több környezettudatos kilométert* biztosít Önnek. Az egypedálos vezetésnek és az összkerékhajtásnak köszönhetően a V90 Recharge dinamikusan teljesít, miközben pihentető kontrollt és egyenletes, lendületes vezetési élményt nyújt.

Mild hybrid

A mild hibrid változat visszanyeri a fékezéskor keletkező energiát, és egy 48 V-os akkumulátorban tárolja azt. Ennek az energiának a felhasználásakor csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. A V90 mild hibridet úgy tervezték, hogy nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson, így mind a városban, mind az autópályán az utazások még élvezetesebbé válnak. Minden csepp megtakarított üzemanyag segít – és mild hibridjeinkben a teljesítmény csökkenése nélkül élvezheti az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.

Részletes műszaki és modelladatok

  • Ülések száma: 5
  • Csomagtér térfogata: 551 l
  • Szélesség: 1879 mm
  • Hossz: 4945 mm
  • Magasság: 1458 mm
  • Fejtér elöl/hátul: 1026 mm/966 mm
  • Maximális vontatóképesség: 2100 kg

Volvo szakértőink

Önt is érdekli ez az ikonikus kombi? Kérjen ajánlatot most!

Gál Zsolt értékesítési tanácsadó
Vas György értékesítési vezető
Pfeifer Szabolcs értékesítési tanácsadó
Tarjányi Sándor értékesítési tanácsadó