Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Volvo Új XC90 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Nagy. Merész. Gyönyörű.

Még ma induljon egy felfedezőútra a megújult, tágas, luxus szabadidőjárművel –az autó a beépített Google-technológiáknak köszönhetően most még több digitális élménnyel ajándékozza meg Önt.

DESIGN

Volvo Új XC90

BELSŐ TÉR

Volvo Új XC90
Volvo Új XC90

Élvezze a vezetést az intuitív technológia és a beépített Google támogatásával.

A kategória legjobb navigációja

Élvezze az autóba integrált Google Maps és Google Asszisztens lányelmi funkcióit: érintésmentes, hangvezérlés alapú működés, valós idejű forgalmi információk és az automatikus újratervezéssel ön könnyen célba ér.

Kényelem az autóban

A Google Asszisztens segítségével útbaigazítást kaphat XC90 modelljében, élvezheti a szórakoztató rendszert, tarthatja a kapcsolatot barátaival, családjával és munkatársaival, és finomhangolhatja az utastér környezetét – mindezt anélkül, hogy el kellene engednie a kormányt. A kezdéshez egyszerűen mondja ki: „Hey Google”.

Több mindent elintézhet útközben

A Google segítségével összekapcsolhatja kedvenc alkalmazásait és eszközeit, hogy a nap folyamán zökkenőmentesen végezhesse a feladatait. A nyugalma és a kényelme érdekében az autóban is könnyedén csatlakozhat és vezérelheti a kompatibilis intelligens otthoni eszközöket.
A Google Play alkalmazásaihoz való hozzáférés és az opcionális csúcskategóriás Bowers & Wilkins hangrendszer rendkívüli harmóniát teremt Ön és az autója között.

A Google Play alkalmazásaihoz való hozzáférés és az opcionális csúcskategóriás Bowers & Wilkins hangrendszer rendkívüli harmóniát teremt Ön és az autója között.

 
Nagy a család? Az XC90 modell akár 7 üléssel is rendelhető

Nagy a család? Az XC90 modell akár 7 üléssel is rendelhető

XC90 modellje 5 külön álló üléssel, vagy 7 előre néző üléssel is rendelhető*. 
*nem minden modellváltozatnál elérhető.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Enyhítse a stresszt a nagy forgalomban

A holttér-felügyeleti rendszer (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Amennyiben fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy autója a megfelelő helyen legyen.

Észleli és korrigálja a kisodródást

Ha elkezd haladni a középvonal irányába, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. Az XC90 képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.*

Kerülje az ütközéseket

Akár éjjel van, akár nappal, az intelligens biztonságtámogató technológia segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.**

360 fokos parkolási nézet

Négy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó oldalán lévő tárgyak. Rendszerünk segíthet abban, hogy magabiztosan parkoljon zárt helyeken is.

Tolasson magabiztosan

Az automatikus fékvezérléssel rendelkező keresztirányú forgalomfelügyeleti funkció segíti a vezetőt, ha  a kilátás korlátozott tolatás közben. A rendszer képes felismerni az autó mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is beavatkozik.***

Elékanyarodást megakadályozó rendszer

Amikor nagy ívben kell balra fordulnia, vezetőtámogató rendszerünk az automatikus fékvezérléssel segíthet, ha fennáll az ütközés veszélye.

* A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A kormányzás támogatása 60 és 140 km/h közötti sebességnél aktív.

** A rendszer bizonyos sebességek mellett, illetve bizonyos feltételek teljesülése esetén képes felismerni a járművel azonos irányban haladó más járműveket, valamint a gyalogosokat és kerékpárosokat. Az érzékelőrendszerek a megvilágított tárgyaktól függenek, és szükséges hozzájuk, hogy sötétben a jármű első és hátsó lámpája működjön. A biztonságos vezetés minden esetben a gépjárművezető felelőssége.

*** A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer bizonyos helyzetekben korlátozott funkcionalitással bír. Az automatikus fékvezérlés csak kis sebességnél működőképes.

TELJESÍTMÉNY, MŰSZAKI ADATOK

Energiahasznosítás és csökkentett károsanyag-kibocsátás.

Energiahasznosítás és csökkentett károsanyag-kibocsátás.

Az XC90 modell 2 kivitelben elérhető: mild hibrid és plug-in hibrid változatban.

Mild hibrid autóink visszanyerik a fékezéskor keletkező energiát, és egy 48 V-os akkumulátorban tárolják. Ennek az energiának a felhasználásakor csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. Az XC90 mild hibridet úgy terveztük, hogy az autó nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson, így mind a városban, mind az autópályán megtett utazások harmonikusabbá válnak.  Minden csepp megtakarított üzemanyag segít – és mild hibridjeinkben a teljesítmény csökkenése nélkül élvezheti az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.

Az XC90 Recharge (PHEV) modellt a legújabb generációs plug-in hibrid hajtáslánc hajtja. Nagy teljesítményt és hosszabb elektromos hatótávolságot biztosít, így kompromisszumok nélkül élvezheti a tisztán elektromos vezetés szabadságát.  Messzebbre juthat egyetlen feltöltéssel. Az XC90 Recharge tisztán elektromos üzemmódban, károsanyag-kibocsátás nélkül* akár 73 km-t is képes megtenni. Az XC90 Recharge egypedálos vezetéssel és összkerékhajtással egyenletes teljesítményt és dinamikus, erőteljes vezetési élményt nyújt.

 

 
* A számadatok adott tesztelési körülmények között kapott WLTP-adatokon alapulnak. A valós körülmények mellett elért tényleges hatótávolság, az üzemanyag- és energiafogyasztás a vezetési szokásoktól és egyéb külső tényezőktől függően változik. Az adatok előzetesek, a végleges járműtanúsítvány még függőben van.

Önt is rabul ejti ez a lenyűgöző modell?

Kérjen ajánlatot most, vagy ha előtte kipróbálná, jelentkezzen tesztvezetésre!

AJÁNLATOT KÉREK                                                                 
IDŐPONTOT FOGLALOK

*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Gál Zsolt - értékesítési tanácsadó

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Pfeifer Szabolcs - értékesítési tanácsadó

Pfeifer Szabolcs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Tarjányi Sándor - értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Vas György - értékesítési vezető

Vas György

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4265
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!