Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Volvo Új V90 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Kényelemre teremtve. Kalandra felkészítve. Ismerje meg a beépített Google-technológiákkal felszerelt ikonikus kombit. Utazzon elegánsan, szem előtt tartva a jövőt.

DESIGN

Volvo Új V90

BELSŐ TÉR

Volvo Új V90
Alakítsa át a teret

Alakítsa át a teret

A  nyugodt utazásról a sokoldalú pakolási- és ülésopciók, valamint a tágas kialakítás gondoskodik. Senkinek és semminek nem kell otthon maradnia: indulhat a kaland a családdal és a barátokkal!

A szabad ég alatt

A szabad ég alatt

A panorámatetőnek köszönhetően természetes fény jut a beltérbe, mely tágas érzést nyújt az utasok számára.

Hangulatvilágítás

Hangulatvilágítás

A hangulatvilágítás a beltérnek különleges, pihentető atmoszférát kölcsönöz, ami hozzájárul az autóban a nyugodt és kényeztető érzéshez.

Kristály sebességváltó

Kristály sebességváltó

A kézzel készített, valódi svéd kristályból készült kristály sebességváltót az Orrefors kizárólag a Volvo számára készíti.


 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Fejlett vezetőtámogató technológiánk nyugodt vezetést biztosít. A rendszer segítségével autója - a biztonságos követési távolságot tartva– követi az előtte haladó járművet, miközben a technológia gyengéd kormányrásegítéssel a sáv közepén tartja gépkocsiját. A rendszer akadozó forgalomban is segít, így figyelmeztet, ha Ön nem veszi észre, amikor az Ön előtt álló autók elindulnak.

Enyhítse a stresszt a nagy forgalomban

Holttér-felügyeleti rendszerünk (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei a megfelelő helyen legyenek.

Észleli és korrigálja a kisodródást

Ha elkezd haladni a középvonal irányába, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. A gépkocsija képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.*

Kerülje az ütközéseket

Lehet éjjel vagy nappal, az intelligens biztonságtámogató technológiánk segít más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.**

360 fokos parkolási nézet

Négy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó oldalán lévő objektumok. Rendszerünk segíthet abban, hogy magabiztosan parkoljon zárt helyeken is

Tolasson magabiztosan

Az automatikus fékvezérléssel rendelkező keresztirányú forgalomfelügyeleti funkció támogatja a vezetőt, amikor korlátozott a kilátás tolatás közben. A rendszer képes felismerni a gépkocsi mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is működésbe lép.***

Elékanyarodást megakadályozó rendszer

Amikor nagy ívben kell balra fordulnia, vezetőtámogató rendszerünk az automatikus fékvezérléssel segíthet, ha fennáll az ütközés veszélye.
* A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A kormányzás támogatása 60 és 140 km/h közötti sebességnél aktív.
** A rendszer bizonyos sebességek mellett, illetve bizonyos feltételek teljesülése esetén képes felismerni a járművel azonos irányban haladó más járműveket, valamint a gyalogosokat és kerékpárosokat. Az érzékelőrendszerek a megvilágított tárgyaktól függenek, és szükséges hozzájuk, hogy sötétben a jármű első és hátsó lámpája működjön. A biztonságos vezetés minden esetben a gépjárművezető felelőssége.
*** A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer bizonyos helyzetekben korlátozott funkcionalitással bír. Az automatikus fékvezérlés csak kis sebességnél működőképes.

MŰSZAKI ADATOK

Recharge (Plug-in hybrid)

Recharge (Plug-in hybrid)

Fokozza elektromos energiával mindennapi vezetési élményét, és élvezze a plug-in hibridet kompromisszumok nélkül, miközben a bolygó jövőjét is figyelembe veszi.

V90 Recharge gépkocsija gyorsabban tölt, azaz az új 6,4 kW-os, 2 fázisú fedélzeti töltőnkkel három óra alatt töltődik fel 0-ról 100 százalékra, így több tisztán elektromos vezetési időt és több környezettudatos kilométert* biztosít Önnek.

Az egypedálos vezetésnek és az összkerékhajtásnak köszönhetően a V90 Recharge dinamikusan teljesít, miközben pihentető kontrollt és egyenletes, lendületes vezetési élményt nyújt.

Mild hybrid

Mild hybrid

A mild hibrid változat visszanyeri a fékezéskor keletkező energiát, és egy 48 V-os akkumulátorban tárolja azt. Ennek az energiának a felhasználásakor csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás.

A V90 mild hibridet úgy tervezték, hogy nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson, így mind a városban, mind az autópályán az utazások még élvezetesebbé válnak.

Minden csepp megtakarított üzemanyag segít – és mild hibridjeinkben a teljesítmény csökkenése nélkül élvezheti az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.

 
 
Volvo Új V90

Részletes műszaki és modelladatok:

Ülések: 5

Csomagtér térfogata: 551 l

Szélesség: 1879 mm

Hossz: 4945 mm

Magasság: 1458 mm

Fejtér elöl/hátul: 1026 mm/966 mm

Maximális vontatóképesség: 2100 kg

Önt is érdekli ez az ikonikus kombi? Kérjen ajánlatot most!


Munkatársaink

Gál Zsolt - értékesítési tanácsadó

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Pfeifer Szabolcs - értékesítési tanácsadó

Pfeifer Szabolcs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Tarjányi Sándor - értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Vas György - értékesítési vezető

Vas György

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4265
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!