Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Volvo Új V60 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Élettér. Tágas lábtér. Elbűvölő hangzás. Beépített Google-technológiákkal. Ismerje meg az újragondolt V60 kombinkat – mindenre felkészült, amit az élet tartogat.

DESIGN

Volvo Új V60
Volvo Új V60
Volvo Új V60

BELSŐ TÉR

Volvo Új V60
Kristály sebességváltó

Kristály sebességváltó

A valódi svéd kristályból - kézzel készített - sebességváltót az Orrefors kizárólag a Volvo számára készíti.

Drift Wood dekorbetét

Drift Wood dekorbetét

A víz, a szél és a hullámok mintája jelenik meg a természet erői által inspirált valódi fa díszítőelemen.
Bowers & Wilkins magas hanghűségű audiorendszer

Bowers & Wilkins magas hanghűségű audiorendszer

A kiváló hangteljesítményt keresőknek lett tervezve. Az 1400 W teljesítményű, csúcskategóriás opcionális hangrendszer kivételes tisztaságot és valósághűséget kölcsönöz a zenének, optimalizálja a részleteket és a felbontást, és lehetővé teszi, hogy úgy hallgassa meg a dalokat, ahogyan azt az előadó eredetileg elképzelte.

A 15 precízen hangolt, nagy teljesítményű hangszóró és az innovatív, Volvo utastér-architektúrájához igazodó, szellőztetett mélynyomó lenyűgöző térhangzást biztosít, függetlenül attól, hogy hol ül. Teljes zenei élmény, amelyet valóban érezhet.
 

Az egyedülálló „tértranszformációs” technológia újrateremti az adott tér akusztikáját. Válasszon a négy különböző „térmód” közül: „stúdió”, „színpad”, „koncertterem” és „jazzklub”.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Tolasson magabiztosan

Az automatikus fékvezérléssel rendelkező keresztirányú forgalomfelügyeleti funkció támogatja a vezetőt, amikor korlátozott a kilátás tolatás közben. A rendszer képes felismerni a gépkocsi mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is alkalmazható.*

Elékanyarodást megakadályozó rendszer

Amikor nagy ívben kell balra fordulnia, vezetőtámogató rendszerünk az automatikus fékvezérléssel segíthet, ha fennáll az ütközés veszélye.

Kerülje az ütközéseket

Lehet éjjel vagy nappal, az intelligens biztonságtámogató technológiánk segít más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.**

Enyhítse a stresszt a nagy forgalomban

Holttér-felügyeleti rendszerünk (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei a megfelelő helyen legyenek.

Észleli és korrigálja a kisodródást

Ha elkezd áthaladni a középvonalon, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. A gépkocsija képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.***

360 fokos parkolási nézet

360 fokos parkolási nézet

Négy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó oldalán lévő objektumok. Rendszerünk segíthet abban, hogy magabiztosan parkoljon zárt helyeken is.

* A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer bizonyos helyzetekben korlátozott funkcionalitással bír. Az automatikus fékvezérlés csak kis sebességnél működőképes.
** A rendszer bizonyos sebességek mellett, illetve bizonyos feltételek teljesülése esetén képes felismerni a járművel azonos irányban haladó más járműveket, valamint a gyalogosokat és kerékpárosokat. Az érzékelőrendszerek a megvilágított tárgyaktól függenek, és szükséges hozzájuk, hogy sötétben a jármű első és hátsó lámpája működjön. A biztonságos vezetés minden esetben a gépjárművezető felelőssége.
*** A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A kormányzás támogatása 60 és 140 km/h közötti sebességnél aktív.

MŰSZAKI ADATOK

Recharge (Plug-in hybrid)

Recharge (Plug-in hybrid)

Fokozza elektromos energiával mindennapi vezetési élményét, és élvezze a plug-in hibridet kompromisszumok nélkül, miközben vigyáz a környezetre is.

V60 Recharge gépkocsija gyorsabban tölt, - az új 6,4 kW-os, 2 fázisú fedélzeti töltőnkkel három óra alatt töltődik fel 0-ról 100 százalékra - így több tisztán elektromos vezetési időt és több környezettudatos kilométert* biztosít Önnek.

A pihentető utazásért az egypedálos vezetés felel és összkerékhajtással a V60 Recharge dinamikusan teljesít és lendületes vezetési élményt nyújt.

Mild-hybrid

Mild-hybrid

A mild hibrid változat visszanyeri a fékezéskor keletkező energiát, amit egy 48 V-os akkumulátorban tárol. Ennek az energiának a felhasználásakor csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás.

Minden csepp megtakarított üzemanyag segít – és mild hibridjeinkben a teljesítmény csökkenése nélkül élvezheti az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.

 

Az V60 mild hibridet úgy tervezték, hogy nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson, így az utazások kifinomultabbá válnak a városban is, és az autópályán is.

 

 
Volvo Új V60

Részletes műszaki és modelladatok:

Ülések: 5

Csomagtér térfogata: 519 l

Szélesség: 1850 mm

Hossz: 4778 mm

Magasság: 1432 mm

Fejtér elöl/hátul: 1019 mm/966 mm

Maximális vontatóképesség: 2000 kg

Ön is szívesen vezetné ezt a luxuskombit? Kérjen ajánlatot most!


Munkatársaink

Gál Zsolt - értékesítési tanácsadó

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Pfeifer Szabolcs - értékesítési tanácsadó

Pfeifer Szabolcs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Tarjányi Sándor - értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Vas György - értékesítési vezető

Vas György

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4265
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!