Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Volvo Új S90 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új S90 egyet jelent az újdonság varázsával és az utazás biztonságával. Ismerje meg a luxusszedánt beépített Google technológiákkal.

DESIGN

Volvo Új S90
Volvo Új S90
Volvo Új S90
Volvo Új S90

BELSŐ TÉR

Kiemelt funkciók és szolgáltatások

Kiemelt funkciók és szolgáltatások

Digitális életvitel, biztonság és szórakozás. Fedezze fel az igazi luxusszedánt!
Pihenjen a kényelemben

Pihenjen a kényelemben

Süppedjen bele az ülésébe, és élvezze az S90 szedánban a finom nappa bőr kényelmét. A puha érintésű bőrnek köszönhetően Ön és utastársai minden utazás során élvezhetik a pihentető kényelmet.

Kristály sebességváltó

Kristály sebességváltó

A kézzel készített, valódi svéd kristályból készült kristály sebességváltót az Orrefors kizárólag a Volvo számára készíti.

Bowers & Wilkins hangrendszer

Bowers & Wilkins hangrendszer

Az 1400 W teljesítményű, csúcskategóriás opcionális hangrendszer kivételes tisztaságot és valósághűséget kölcsönöz a zenének, optimalizálja a részleteket és a felbontást, és lehetővé teszi, hogy úgy hallgassa meg a dalokat, ahogyan azt az előadó eredetileg elképzelte.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Enyhítse a stresszt a nagy forgalomban

Holttér-felügyeleti rendszerünk (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei a megfelelő helyen legyenek.

Észleli és korrigálja a kisodródást

Ha elkezd haladni a középvonal irányába, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. A gépkocsija képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.*

Kerülje az ütközéseket

Lehet éjjel vagy nappal, az intelligens biztonságtámogató technológiánk segít más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.**

360 fokos parkolási nézet

Négy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó oldalán lévő objektumok. Rendszerünk segíthet abban, hogy magabiztosan parkoljon zárt helyeken is.

Tolasson magabiztosan

Az automatikus fékvezérléssel rendelkező keresztirányú forgalomfelügyeleti funkció támogatja a vezetőt, amikor korlátozott a kilátás tolatás közben. A rendszer képes felismerni a gépkocsi mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is működésbe lép.***

Elékanyarodást megakadályozó rendszer

Amikor nagy ívben kell balra fordulnia, vezetőtámogató rendszerünk az automatikus fékvezérléssel segíthet, ha fennáll az ütközés veszélye.

MŰSZAKI ADATOK

Plug-in hybrid

Plug-in hybrid

Gondolja újra a vezetési élményt! Még egy lépéssel közelebb a megfontoltabb mobilitáshoz.

Fokozza elektromos energiával mindennapi vezetési élményét, és élvezze a plug-in hibridet kompromisszumok nélkül, miközben a környezet jövőjét is figyelembe veszi.

S90 Recharge gépkocsija gyorsabban tölt, azaz az új 6,4 kW-os, 2 fázisú fedélzeti töltőnkkel három óra alatt töltődik fel 0-ról 100 százalékra, így több tisztán elektromos vezetési időt és több környezettudatos kilométert* biztosít Önnek.

Az egypedálos vezetéssel és összkerékhajtással az S90 Recharge dinamikusan teljesít, miközben pihentető kontrollt és egyenletes, lendületes vezetési élményt nyújt.
Mild-hybrid

Mild-hybrid

Haladjon tovább! Használja ki az energiát a kifinomultabb utazás érdekében mild hibrid modelljeinkkel.
 

Mild hibrid autóink visszanyerik a fékezéskor keletkező energiát, és egy 48 V-os akkumulátorban tárolják. Ennek az energiának a felhasználásakor csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás.

Az S90 mild hibridet úgy terveztük, hogy az autó nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson, így mind a városban, mind az autópályán megtett utazások harmonikusabbá válnak.

Minden csepp megtakarított üzemanyag segít – és mild hibridjeinkben a teljesítmény csökkenése nélkül élvezheti az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.

Volvo Új S90

Részletes műszaki és modelladatok:

Ülések
: 5

Csomagtér térfogata: 461 l

Szélesség: 1879 mm

Hossz: 4969 mm

Magasság: 1440 mm

Maximális vontatóképesség: 2200 kg

Önt is lenyűgözte ez a luxusszedán? Kérjen ajánlatot most!


Munkatársaink

Gál Zsolt - értékesítési tanácsadó

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Pfeifer Szabolcs - értékesítési tanácsadó

Pfeifer Szabolcs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Tarjányi Sándor - értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Vas György - értékesítési vezető

Vas György

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4265
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!