Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Volvo Új S60 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS


Modern kézműves mestermunka

Az S60 élvezetes vezetésre termett. A kecses központi érintőkijelző ösztönös kezelőközpontként szolgál, míg az egyedülálló légbeömlők kecses, fémhatású szabályozókat kaptak, rombusz mintázattal. Ugyanez a felületkidolgozás köszön vissza a motorindító gombon, az üzemmódválasztón, valamint a kormánykeréken elhelyezett kezelőszervezeken. Az R-Design felszereltségi szint Metal Mesh Aluminium dekorpaneleivel, valamint kontrasztos öltésekkel varrott üléseivel, padlókonzol-borításával, ajtókárpitozásával és váltószoknyájávak az autó sportos természetét hangsúlyozza ki. Az Inscription felszereltségi szint egyedi kivitelű Driftwood fa dekorpaneleket kap.

Vezetésre tervezve

Az új Volvo S60 sportszedán újraírja a vezetés történetét. A könnyed teljesítmény és az ösztönösen kezelhető technológia találkozása a kényelmet a vezethetőséggel kombináló, kifinomult futóművel. Ráadásul a választható üzemmódok révén Ön mindig dinamikus vezetési élményben részesül. A belső teret az Ön igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki: a könnyen kezelhető, online technológiák olyan kényeztetéssel társul, amelyet kizárólag az emberközpontú innováció és az elegáns skandináv dizájn egysége képes biztosítani.A dinamizmus a részletekben rejlik

Jellegzetes részletei még erőteljesebbé teszik a a Volvók új generációját képviselő S60 markáns személyiségét. A határozott hűtőmaszkon büszkén feszít a Volvo emblémája, a hosszú motorházfedél és a mélyre nyúló lökhárító elemi erőről tanúskodnak. A Volvo Cars karakteres, T elrendezésű LED-es fényszórói éjjel és nappal egyaránt összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek a modellnek. Hátul a csomagtér felfelé lendülő pereme teremt még sportosabb hangulatot, egyben jobb nagysebességű aerodinamikai adottságokat.

Haladjon a maga útján

Az S60 az Ön hangulatához igazodó, személyre szabott vezetési élmény érdekében különböző üzemmódokat kínál. A motor, az automata sebességváltó, a kormánymű, a fékrendszer és a menetstabilizáló elektronika háromféle alapbeállításban működhet, amelyek a dinamikus vezetést, a komfortos utazást vagy a takarékos, tiszta üzemű közlekedést részesítik előnyben. Az Individual üzemmód pedig lehetőséget nyújt a beállítások egyéni kombinálására. A plug-in hibrid modellek AWD összkerékhajtási üzemmódot is kínálnak.Precíz irányíthatóság

Az opciós Four-C aktív futómű olyan elektronikusan vezérelt lengéscsillapító rendszer, amely révén a S60 még pontosabban követi az Ön elvárásait. Az innovatív rendszer folyamatosan elemzi az aktuális útviszonyokat és a vezetési stílust, majd a lengéscsillapítók működését ezekhez optimalizálva megteremti a kényelem és a precíz vezethetőség ideális egyensúlyát. Az egyes üzemmódok között váltva a Four-C rendszer is módosítja a futómű-beállításokat, így az autó mindig pontosan úgy viselkedik, ahogy Ön szeretné.
Munkatársaink

Gál Zsolt - értékesítési tanácsadó

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4068
Tarjányi Sándor - értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Vas György - értékesítési vezető

Vas György

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4265
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!