Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Volvo Új S60 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az előttünk álló útra.

Fedezze fel újra a vezetés örömét az újragondolt szedánnal, amit élmény vezetni – minden élethelyzetben. Most beépített Google-technológiákkal.

DESIGN

Volvo Új S60
Volvo Új S60
Volvo Új S60
 
Volvo Új S60
Volvo Új S60

Frissített dizájnelemek és fokozott láthatóság a teljes LED-es hátsó lámpákkal.

BELSŐ TÉR

Volvo Új S60
Volvo Új S60

A részletek számítanak. A belső terét tapintható és érzékelhető módon úgy alakítottuk ki, hogy az utasok szívét és elméjét is megérintse.

Volvo Új S60
Volvo Új S60

Tisztább levegő az utastérben

A világon elsőként bevezetett levegőminőség-ellenőrző rendszerünk fejlett légtisztítója megakadályozza a veszélyes PM 2,5 részecskék 95%-ának bejutását az utastérbe. Ez segít Önnek és utasainak jobb és egészségesebb levegőminőséget elérni, a külső körülményektől függetlenül. Akár az autón kívül is ellenőrizheti a részecskék és a pollen szintjét.
Tisztább levegő az utastérben
 
Bowers & Wilkins magas hanghűségű audiorendszer

Bowers & Wilkins magas hanghűségű audiorendszer

Mámorító hangvisszaadás

Azok számára terveztük, akik kiváló hangteljesítményt keresnek. Az 1460 W teljesítményű, csúcskategóriás opcionális hangrendszer kivételes tisztaságot és valósághűséget kölcsönöz a zenének, optimalizálja a részleteket és a felbontást, és lehetővé teszi, hogy úgy hallgassa meg a dalokat, ahogyan azt az előadó eredetileg elképzelte.

A 15 precízen hangolt, nagy teljesítményű hangszóró és az innovatív, Volvo utastér-architektúrájához igazodó, szellőztetett mélynyomó lenyűgöző térhangzást biztosít, függetlenül attól, hogy hol ül. Teljes zenei élmény, amelyet valóban érezhet.

Az egyedülálló „tértranszformációs” technológia újrateremti az adott tér akusztikáját. Válasszon a négy különböző „térmód” közül: „stúdió”, „színpad”, „koncertterem” és „jazzklub”.

Beépített Google-technológiák

A kategória legjobb navigációja

Az S60 modellben az integrált Google Maps segítségével könnyedén eléri úticélját, hiszen valós idejű forgalmi információkat nyújt, mely alapján az rendszer automatikusan újratervezi az utat. 

Google Assistant

Az érintésmentes irányításhoz csak beszéljen a Google-hoz S60 modelljében. Könnyedén útbaigazítást kaphat, élvezze a szórakozási funkciókat, és maradjon kapcsolatban barátaival, családjával és munkatársaival – a kezdéshez csak mondja azt, hogy „Hey Google”!

Google Play

Maradjon kapcsolatban a digitális világgal. Az S60 modellben a Google Play lehetővé teszi, hogy élvezze azokat az alkalmazásokat és szolgáltatásokat, amelyek minden utazást szórakoztatóbbá és kényelmesebbé tehetnek.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Tolasson magabiztosan

Amikor tolatás közben korlátozott a kilátás, az automatikus fékvezérléssel rendelkező keresztirányú forgalomfelügyeleti funkció támogatja a vezetőt. A rendszer felismeri az autó mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is alkalmazható.*

Elékanyarodást megakadályozó rendszer

A vezetőtámogató rendszer az automatikus fékvezérléssel segít, ha nagy ívben kell balra fordulnia és fennáll az ütközés lehetősége.

Kerülje az ütközéseket

Lehet éjjel vagy nappal, az intelligens biztonságtámogató technológia segít más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ez úgy történik, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.**

Enyhítse a stresszt a nagy forgalomban

Sávváltáskor jelent aktív támogatást holttér-felügyeleti rendszerünk (BLIS), ha fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy az Ön autója a megfelelő helyen legyen.

Észleli és korrigálja a kisodródást

Ha elkezd áthaladni a középvonalon, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. Az S60 modell képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.

360 fokos parkolási nézet

Négy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével könnyebben észrevehetők az autó oldalán lévő objektumok. A rendszerünk segíthet Önnek, hogy magabiztosabban parkoljon zárt helyeken is.

TECHNOLÓGIA, MŰSZAKI ADATOK

Mild hibrid

Mild hibrid

A károsanyag-kibocsátás csökkentése

Mild hibrid modelljeink a fékezéskor keletkező energiát nyerik vissza, és egy 48 V-os akkumulátorban tárolják. Amikor ezt az energiát felhasználjuk, csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás is.


Mobilitás, kifinomultan

Az S60 mild hibridet úgy terveztük, hogy az autó nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson - akár a városban vezet, akár az autópályán -  utazásai harmonikusabbá válnak.


Üzemanyag-megtakarítás

Minden csepp megtakarított üzemanyag segít – és mild hibridjeinkben a teljesítmény csökkenése nélkül élvezheti az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.

 

Plug-in hibrid

Még egy lépéssel közelebb a megfontoltabb mobilitáshoz.
 
  • 84 km elektromos hatótávolság
  • 455 LE teljesítmény

Kompromisszumok nélkül

Fokozza mindennapi vezetési élményét elektromos hajtással, és élvezze a plug-in hibridet kompromisszumok nélkül, miközben bolygónk jövőjére is figyel.


Dinamikus indulás

Az egypedálos vezetéssel és összkerékhajtással az S60 Recharge modell dinamikusan teljesít, miközben pihentető kontrollt és egyenletes, lendületes vezetési élményt nyújt.

Plug-in hibrid

Az üzemanyag-fogyasztási adatok az S60 Recharge T8 AWD plug-in hibrid esetében az adott tesztelési körülmények között kapott WLTP-adatokon alapulnak. A valós körülmények mellett elért tényleges hatótávolság, károsanyag-kibocsátás és üzemanyag-fogyasztás a vezetési szokásoktól és egyéb külső tényezőktől függően változik.

 

Többet szeretne tudni az S60 szedánról?

Jelentkezzen tesztvezetésre és ismerje meg közelebbről a megújult modellt!


Munkatársaink

Gál Zsolt - értékesítési tanácsadó

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Pfeifer Szabolcs - értékesítési tanácsadó

Pfeifer Szabolcs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Tarjányi Sándor - értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Vas György - értékesítési vezető

Vas György

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4265
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!