DESIGN

Az előttünk álló útra.
Fedezze fel újra a vezetés örömét az újragondolt szedánnal, amit élmény vezetni – minden élethelyzetben.
Most beépített Google-technológiákkal. Frissített dizájnelemek és fokozott láthatóság a teljes LED-es hátsó lámpákkal.

BELSŐ TÉR

A részletek számítanak. A belső terét tapintható és érzékelhető módon úgy alakítottuk ki, hogy az utasok szívét és elméjét is megérintse.

Tisztább levegő az utastérben! A világon elsőként bevezetett levegőminőség-ellenőrző rendszerünk fejlett légtisztítója megakadályozza a veszélyes PM 2,5 részecskék 95%-ának bejutását az utastérbe. Ez segít Önnek és utasainak jobb és egészségesebb levegőminőséget elérni, a külső körülményektől függetlenül. Akár az autón kívül is ellenőrizheti a részecskék és a pollen szintjét.

Bowers & Wilkins magas hanghűségű audiorendszer! Mámorító hangvisszaadás! Azok számára terveztük, akik kiváló hangteljesítményt keresnek. Az 1460 W teljesítményű, csúcskategóriás opcionális hangrendszer kivételes tisztaságot és valósághűséget kölcsönöz a zenének, optimalizálja a részleteket és a felbontást, és lehetővé teszi, hogy úgy hallgassa meg a dalokat, ahogyan azt az előadó eredetileg elképzelte. A 15 precízen hangolt, nagy teljesítményű hangszóró és az innovatív, Volvo utastér-architektúrájához igazodó, szellőztetett mélynyomó lenyűgöző térhangzást biztosít, függetlenül attól, hogy hol ül. Teljes zenei élmény, amelyet valóban érezhet. Az egyedülálló „tértranszformációs” technológia újrateremti az adott tér akusztikáját. Válasszon a négy különböző „térmód” közül: „stúdió”, „színpad”, „koncertterem” és „jazzklub”.

Beépített Google-technológiák

Önnek készült. Merüljön el az intelligens funkciókban és a fejlett technológiákban.

A kategória legjobb navigációja

Az S60 modellben az integrált Google Maps segítségével könnyedén eléri uticélját, hiszen valós idejű forgalmi információkat nyújt, mely alapján az rendszer automatikusan újratervezi az utat.

Google Assistant

Az érintésmentes irányításhoz csak beszéljen a Google-hoz S60 modelljében. Könnyedén útbaigazítást kaphat, élvezze a szórakozási funkciókat, és maradjon kapcsolatban barátaival, családjával és munkatársaival – a kezdéshez csak mondja azt, hogy „Hey Google”!

Google Play

Maradjon kapcsolatban a digitális világgal. Az S60 modellben a Google Play lehetővé teszi, hogy élvezze azokat az alkalmazásokat és szolgáltatásokat, amelyek minden utazást szórakoztatóbbá és kényelmesebbé tehetnek.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓKEnyhítse a stresszt a nagy forgalomban


Holttér-felügyeleti rendszerünk (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei a megfelelő helyen legyenek.

Észleli és korrigálja a kisodródást


Ha elkezd haladni a középvonal irányába, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. A gépkocsija képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.*

Kerülje az ütközéseketLehet éjjel vagy nappal, az intelligens biztonságtámogató technológiánk segít más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.**

360 fokos parkolási nézetNégy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó oldalán lévő objektumok. Rendszerünk segíthet abban, hogy magabiztosan parkoljon zárt helyeken is

Tolasson magabiztosanAz automatikus fékvezérléssel rendelkező keresztirányú forgalomfelügyeleti funkció támogatja a vezetőt, amikor korlátozott a kilátás tolatás közben. A rendszer képes felismerni a gépkocsi mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is működésbe lép.***

Elékanyarodást megakadályozó rendszer


Amikor nagy ívben kell balra fordulnia, vezetőtámogató rendszerünk az automatikus fékvezérléssel segíthet, ha fennáll az ütközés veszélye.

*** A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer bizonyos helyzetekben korlátozott funkcionalitással bír. Az automatikus fékvezérlés csak kis sebességnél működőképes.Fejlett vezetőtámogató technológiánk nyugodt vezetést biztosít. A rendszer segítségével autója - a biztonságos követési távolságot tartva– követi az előtte haladó járművet, miközben a technológia gyengéd kormányrásegítéssel a sáv közepén tartja gépkocsiját. A rendszer akadozó forgalomban is segít, így figyelmeztet, ha Ön nem veszi észre, amikor az Ön előtt álló autók elindulnak.
 
 

TECHNOLÓGIA

Mild hibrid modelljeink a fékezéskor keletkező energiát nyerik vissza, és egy 48 V-os akkumulátorban tárolják. Amikor ezt az energiát felhasználjuk, csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás is.
Az S60 mild hibridet úgy terveztük, hogy az autó nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson.

 

MŰSZAKI ADATOK

Még egy lépéssel közelebb a megfontoltabb mobilitáshoz.
84 km elektromos hatótávolság
455 LE teljesítmény

Élvezze a plug-in hibridet kompromisszumok nélkül, miközben bolygónk jövőjére is figyel. Dinamikusan teljesít, miközben pihentető kontrollt és egyenletes, lendületes vezetési élményt nyújt.
     

Volvo szakértőink

Többet szeretne tudni az S60 szedánról?
 Jelentkezzen tesztvezetésre és ismerje meg közelebbről a megújult modellt!

Gál Zsolt értékesítési tanácsadó
Vas György értékesítési vezető
Pfeifer Szabolcs értékesítési tanácsadó
Tarjányi Sándor értékesítési tanácsadó

ELÉRHETŐ Volvo S60 modelljeink

    Volvo

    S60 2.0 [T8] Recharge Ultimate Dark AWD Geartronic Utolsó darabok. 2024.05. havi érkezés

    Listaár: 30 068 000 Ft 23 750 000 Ft
    Megnézem