Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!Váltson sportos üzemmódra!

Autója rövid időn belül elkészül? Már a gondolatát is unja az egy helyben ücsörgésnek és a szokásos magazinok nézegetésének? Teljesen megértjük.

Ha megvárná, míg autóján elvégzik a szükséges szerviz munkákat, akkor töltse hasznosan idejét és bérelje ki elektromos Škoda kerékpárunkat. Szerencsére rengeteg biciklivel megközelíthető látványosság van a Duna Autó környezetében, így engedje meg, hogy javasoljuk Önnek pár útvonalat, melyekről bővebb információt talál, ha rákattint:
A kerékpár kölcsönzés díja 3 000 Ft + ÁFA/nap/kerékpár

Érdeklődni a 061-801-4242 telefonszámon vagy az info@dunaauto.hu e-mail címen tud.*

Amennyiben nem elektromos kerékpárral szeretné felfedezni a környéket, a szerviz ideje alatt díjmentesen tudunk hagyományos biciklit biztosítani. Érdeklődni a 061-801-4242 telefonszámon vagy az info@dunaauto.hu e-mail címen tud.*


 
 
 

*Kerékpárjaink limitált darabszámban érhetőek el és kapacitás függvényében tudjuk biztosítani őket. A tájékoztatás nem teljeskörű, kérjük bővebb információért a fent megadott elérhetőségek valamelyikén érdeklődjön.

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!