Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Suzuki Új Jimny modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

DESIGN

Suzuki Új Jimny

A Jimnyt úgy tervezték, hogy szembe tudjon nézni a természet kihívásaival. A legzordabb időjárási és domborzati viszonyokkal is megküzd, és oda is eljut, ahova mások el se indulnak.

Tökéletesített lökhárítók

Tökéletesített lökhárítók

A szögletes lökhárító a kőfelverődésektől és a karcolásoktól is védi a járművet és nem mellesleg a kerekek védelmét is biztosítja.
Praktikus vízelvezető sín

Praktikus vízelvezető sín

Ennek a sínnek köszönhetően nem csöpög ránk a víz, amikor ki-vagy beszállunk, hiszen nem engedi lefolyni a vizet az autó tetejéről.
Szögletes motorháztető

Szögletes motorháztető

Annak érdekében, hogy nehezebb terepen is lássuk az autó szélét, a motorháztetőt úgy terevzték, hogy mindig látszódjanak a sarkai.

Elérhető színek

Dzsungel zöld

Dzsungel zöld

Ragyogó fehér szolid

Ragyogó fehér szolid

Éjfekete gyöngymetál

Éjfekete gyöngymetál

Dinamikus lime - éjfekete gyöngymetál

Dinamikus lime - éjfekete gyöngymetál

Élénkkék metál - éjfekete gyöngymetál

Élénkkék metál - éjfekete gyöngymetál

Grafitszürke

Grafitszürke

Selymesszürke metál

Selymesszürke metál

Homokbézs metál

Homokbézs metál

BELSŐ TÉR

Suzuki Új Jimny

A Jimny fekete belseje stílusos, de ugyanakkor visszafogott, a kezelőszerveket úgy alakították ki, hogy akár kesztyűben is használhatóak legyenek.

Suzuki Új Jimny
Megvilágított műszerfali kijelzők

Megvilágított műszerfali kijelzők

A műszerfali kijelzők folyamatosan világítanak, akár süt a nap, akár sötét van, így mindig látható. A műanyag borítású golyósoros kormánymű folyamatos kapcsolatban áll a talajjal, mégis minimális visszarúgást biztosít. Előnye, hogy függőlegesen akár 35 mm-ig állítható. 
Praktikus raktér

Praktikus raktér

A raktér teljesen sík, ennek köszönhetően a nagyobb tárgyak akár keresztben is elférnek. A hátsó elektromos csatlakozók segítségével akár az autó mögött is tudja működtetni készülékeit.
Kézre álló tárolók

Kézre álló tárolók

A belső tér minden szempontból praktikusan lett kialakítva, egy karnyújtással elérhető minden tárgy, akár az okostelefonunk (melynek még usb töltő is ki lett alakítva) vagy az italtartó. A nagyméretű kapaszkodó pedig stabil ki-és beszállást garantál az anyósülésen ülőnek.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A megújult Jimny a fejlett vezetéstámogató rendszereivel nemcsak kényelmessé teszi a vezetést, de mindig segíti Önt a biztonságos utazásban.

Sávtartás-figyelmeztetés

Hangjelzéssel és fényjelzéssel is figyelmezteti a vezetőt, ha érzékeli, hogy az autó jobbra-balra cikázik, annak érdekében, hogy mindig a saját sávunkban maradjunk. A rendszer 60 km/h-nál nagyobb sebességnél érzékel csak. 

Sávelhagyás-figyelmeztetés

Ha a rendszer sávelhagyást észlel, meghatározza az autó útvonalát és a kormánykerék rezgésével figyelmezteti a vezetőt. Ez a funkció is csak 60km/h fölötti sebességnél kapcsol be. 

Forgalmi jelzések felismerése

Ez a kamera folyamatosan figyeli az útmenti forgalmi táblákat és ha sebességhatár vagy ha behjtani tilos táblát észlel, akkor figyelmezteti a vezetőt a műszeregységen való jelzéssel.  Egyszerre maximum három jelzés megjelenítésére képes a rendszer.
DSBS (kombinált érzékelős vészfékasszisztens)

DSBS (kombinált érzékelős vészfékasszisztens)

Egy kamerával és egy lézerérzékelővel figyeli a rendszer, hogy fennáll-e az ütközés veszélye az elöttünk lévő autóval, kerékpárral vagy akár gyalogossal.  Amennyiben ütközésveszélyt észlel a rendszer hang-és fényjelzéssel figyelmeztet, magasabb kockázat esetén működésbe hozza a fékasszisztenst is és még nagyobb veszély esetén erőteljesen működteti a fékrendszert.

MŰSZAKI ADATOK

Az elvárt off-road teljesítmény érdekében az új 1,5 literes motorja erőteljes nyomatékot biztosít széles fordulatszám-tartományban. Kicsi és könnyű, valamint igencsak üzemanyag-takarékos.

Kiváló terepszögek és alvázmagasság

A kiváló terepszögeknek és az optimális alvázmagasságnak köszönhetően a Jimny gond nélkül nekivág a meredek emelkedőknek és lejtőknek anélkül, hogy sérülne az alváz vagy a lökhárító.
A visszagurulás-gátló még az egyenetlen lejtőkön is megelőzi az autó visszagurulását. A lejtmenetvezérlő aktiválásval pedig az autó automatkusan fékez és fix sebességet tart így Önnek csak a kormányzásra kell koncentrálnia.

 

Kiváló terepszögek és alvázmagasság
Merev létraalváz

Merev létraalváz

A megújult Jimny létraalvázzal rendelkezik, mely nagyban hozzájárul a kiváló off-road teljesítmény eléréséhez.

A fékekkel működő differenciálzár funkció (LSD) segítségével az autó megbízható csúszós talajon is. Ez a funkció automatikusan lefékezi az autót és elosztja a nyomatékot a kerekek között, ha a két átlósan elhelyezkedő kerék síkos terepen elvesztené a kapaszkodást.

Ne gondolkozzon tovább! Kérjen ajánlatot most!


Munkatársaink

Balázs György - értékesítési tanácsadó

Balázs György

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Budai Attila - értékesítési tanácsadó

Budai Attila

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Agárdi Gábor - értékesítési tanácsadó

Agárdi Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4099
Harsányi László - értékesítési vezető

Harsányi László

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4099
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!