SUZUKI SWACE

DESIGN

A Swace széles kialakítását erőteljesen kihangsúlyozza a hátrafele ívelő vonalvezetése, amelyet az egyedi tervezésű LED fényszórók és a nagy, méhsejtmintás hűtőrács tesz még tökéletesebbé.

Mozogjon elegánsan

A Suzuki Swace kitűnően ötvözi a kombi modellek előnyeit a legmodernebb technológiákkal. A hatalmas utas– és csomagtér, valamint a fejlett és sokoldalú vezetéstámogató rendszerek igazi kikapcsolódássá teszik a vezetést.

BELSŐ TÉR

A Swace utasterének tervezésekor a kényelem és a jól használhatóság volt a fő szempont. A belső tér tágas és praktikus, a nagyméretű csomagteret pedig a legkülönbözőbb életstílusoknak megfelelően alakították ki.

Vezeték nélküli töltő (GLX) és bemeneti csatlakozók

Könnyen töltheti okostelefonját a beépített Qi vezeték nélküli töltővel (csak a GLX esetében). A két USBés egy AUX-csatlakozót könnyedén eléri a vezető és az elülső utas is

8 colos multimédiás audiorendszer

Az AM/FM/DAB rádió, a Bluetooth® funkció, a kormánykeréken található vezérlők még élvezetesebbé teszik a vezetést. A rendszer Apple CarPlay segítségével kapcsolódik az iPhone-okhoz, illetve Android Autóval™ és MirrorLinkkel™ a kompatibilis okostelefonokhoz

Fűtött kormánykerék és első ülések

Hideg téli időben a fűtött kormánykerék melegen tartja kezeit, míg a két első ülés párnázásában és háttámlájában található fűtés tovább növeli a komfortérzetet.

Megnyerő kialakítás

A kartámaszok, az első konzoltálca és az első középső pohártartó körüli lágy háttérvilágítás növeli a sötét területek láthatóságát. A nyugalom és minőség érzetét magasabb szintre emeli, és elegáns atmoszférát teremt.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A Suzuki Swace nemcsak a hibrid technológia miatt emelkedik ki a tömegből, hanem azért is, mert a legfejlettebb vezetéstámogató rendszerek segítségével teszi biztonságossá és egyben igazi élménnyé az autózást, legyen szó akár városi forgalomról, vagy autópályás közlekedésről.

Vezetéstámogató rendszerek

Hátsó keresztirányú forgalmi figyelmeztetés (RCTA)

Az RCTA segít elkerülni az ütközést a parkolóhelyről történő kitolatáskor. Ha az autó holttereihez jármű közelít, az érintett oldali visszapillantó tükörben található ikon villogni kezd.

Ütközés-megelőző rendszer (PCS)

A PCS segít megakadályozni más járművekkel, gyalogosokkal és kerékpárosokkal való ütközéseket azáltal, hogy egy milliméteres hullámhosszú radarral és egylencsés kamerával folyamatosan figyeli az utat és amennyiben veszélyt észlel, a fékasszisztens automatikusan lefékezi az autót.

Adaptív tempomat (DRCC)

A DRCC többféle képpen segíti a vezetést: amennyiben Ön előtt nem halad jármű, tartja a beállított sebességet. Abban az esetben, ha van Ön előtt egy másik jármű, akkor haladás közben tartja tőle a megfelelő távolságot. Ha az elöl haladó jármű megáll, akkor megállítja az autót, és amikor újra elindul, elindítja azt, miközben továbbra is fenntartja a megfelelő távolságot.

MŰSZAKI ADATOK

Suzuki hibrid technológia

Az elektromotor csendesen és zökkenőmentesen beindítja a Swace-t, és egyedül hajtja alacsony sebességen. Magasabb sebességen és intenzív gyorsuláskor az elektromotor és az erős, mégis nagymértékben üzemanyag-takarékos 1,8 literes benzinmotor hajtja a Swace-t, miközben szükség esetén a hibrid akkumulátor töltését is biztosítja.

Ha az akkumulátor töltöttségi állapota alacsony, a benzinmotor vezetés közben tölti az akkumulátort az inverteren keresztül, illetve az elektromotor a regeneratív fékezés során keletkező energiát használja áramgenerálásra és az akkumulátor töltésére.

ÜZEMMÓDVÁLASZTÁS

A vezetési mód funkció lehetővé teszi a sofőr számára, hogy a jármű teljesítményét a vezetési körülményeknek megfelelően állítsa be. A Swace négy üzemmóddal van felszerelve - Normal, Eco, Sport vagy EV.

Normál üzemmód

Optimális egyensúlyt biztosít a menetkényelem a stabilitás és az üzemanyag-takarékosság között. Ideális, szokványos vezetési feltételek mellett.

Eco üzemmód

Segíti a vezetőt a környezetbarát gyorsításban és növeli az üzemanyag-takarékosságot fokozatosabb fojtószelep-válasz és minimális légkondicionáló használat mellett. Ez az üzemmód városi közlekedés során ajánlott.

Sport üzemmód

Gyors és erőteljes gyorsulást tesz lehetővé, valamint dinamikus vezetési élményt nyújt például kanyargós utakon.

EV üzemmód

EV üzemmódban a járművet kizárólag az akkumulátorból nyert energia hajtja. Ez a beállítás rövidtávú vezetésre ajánlott, és gondtalan vezetést biztosít a zaj- vagy a károsanyag-kibocsátás tekintetében. Ez különösen kora reggel és késő este a lakóövezetekben, vagy garázsokban és a fedett parkolókban való közlekedés során hasznos.

Suzuki szakértőink

Felkeltette érdeklődését Suzuki Swace modellünk? Kérdése van? Keresse bizalommal értékesítőinket.
 

Agárdi Gábor értékesítési tanácsadó
Balázs György értékesítési tanácsadó
Budai Attila értékesítési tanácsadó
Harsányi László értékesítési vezető

 

elérhető suzuki swace modelljeink

SWACE 1.8 Hybrid GL+ CVT Facelift
Suzuki

SWACE 1.8 Hybrid GL+ CVT Facelift

Évjárat: 2023/09 Futott: 3 800 km
Listaár: 12 640 000 Ft 11 150 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.