Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Suzuki Jimny modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ Honda CR-V

Társ minden terepen

A Jimny megküzd a legzordabb időjárási és domborzati viszonyokkal, és oda is eljut, ahova mások nem merészkednek. Szembenéz a természet kihívásaival. a szögletes lökhárítóperemek jobban védik a kerekeket. Az öntött fekete műanyag véd a kőfelverődésektől és karcolásoktól

A praktikus vízelvezető sín megakadályozza, hogy a víz lecsepegjen a tetőről, így nem ázunk meg ki- és beszálláskor. A szögletes motorháztető pedig abban segít, hogy nehéz terepen is könnyen átlássuk a helyzetet, ugyanis mindig látja a sarkait.

Vezessen kényelmesen

A Jimnyben minden a vezetésről szól. A stílusos, fekete belső visszafogott, mégis vonzó, a kezelőszervek könnyedén használhatóak akár kesztyűben is.

Lehengerlő belső tér

Megvilágított műszerfali kijelzők

A műszerfali kijelzők éjjel-nappal, országúton és terepen is világítanak a jobb láthatóság érdekében.

Kormánymű

A megfelelő visszacsatolást, ugyanakkor mégis minimális visszarúgást biztosító robusztus, golyósorsós kormánymű végig kapcsolatban marad a talajjal. A luxus hatását keltő, bőrborítású* kormánykerék függőlegesen akár 35 mm-ig is állítható.
*GLX felszereltség

Infravörös érintőképernyő

A 7 colos infravörös érintőképernyőn keresztül az audio- és navigációs rendszer kesztyűben is egy ujjal, könnyedén vezérelhető*. A Smartphone Linkage Display Audio működése Apple CarPlay*1, Android AutoTM*2 és MirrorLinkTM*3 segítségével is lehetséges, ami lehetővé teszi a különféle okostelefon-alkalmazások használatát.
*GLX felszereltség

Praktikus csomagtér, kézre álló tárolók

Az átgondoltan tervezett csomagtér bővíthető a hátsó ülések lehajtásával, a padló és az üléstámlák pedig műgyanta-bevonatúak* a szennyeződések könnyebb eltávolítása érdekében. A teljesen sík, kibővített csomagtérben a széles tárgyak keresztben is elférnek. A csavarnyílások lehetővé teszik olyan opcionális kiegészítő tartozékok használatát, mint például a csomagtartó-keresztrúd vagy kampó, tovább növelve a variálhatóságot és praktikusságot. A hátsó elektromos aljzat** használatával működtetheted készülékeidet és szerszámaidat a jármű mögött.
*GL és GLX felszereltség (a csomagtartóbox csak GLX felszereltségi szinten kapható)
*GLX felszereltség

ÚJ Honda CR-V

All grip - Összkerékmeghajtás felezővel ellátott osztóművel

A Jimny minden helyzethez alkalmazkodik. Ha a haladás nehézzé válik, tegye az osztóműt 4L üzemmódba a maximális nyomaték és vonóerő elérése érdekében. Egyenletes off-road csapáson vagy hófedte utakon válts 4H üzemmódba, és élvezze az összkerékhajtás nyújtotta vonóerőt nagyobb sebességnél is. Ha visszaér a burkolt útra, váltson vissza 2H (kétkerékmeghajtás) üzemmódba a simább, csendesebb és üzemanyag-takarékosabb autózáshoz

ÚJ Honda CR-V

Teljesítmény

Semmi sem állhat az útjába, ha a Jimnyt vezeti. Amikor a leginkább szüksége van rá a páratlan agilitás, pontos irányíthatóság és erőteljes nyomaték elviszi bárhova, ahova el szeretne jutni. Robusztus 1,5 literes motorja erőteljes nyomatékot biztosít széles fordulatszám-tartományban az erőteljes off-road teljesítmény érdekében. Kicsi és könnyű, valamint felettébb üzemanyag-takarékos.

A kiváló hátsó, középső és első terepszögnek és az alvázmagasságnak köszönhetően kitolhatja határait a kinti világ felfedezésében, hiszen könnyedén bevehetők a meredek emelkedők, éles lejtők és akadályok anélkül, hogy megkarcolná a Jimny lökhárítóit vagy alvázát.

Induljon előre a meredek emelkedőkön is. A visszagurulás-gátló még a jobb és bal oldalon eltérő, egyenetlen lejtőn is segít megakadályozni a visszagurulást, így önnek csak a kigyorsításra kell összpontosítania. Trükkös lejtőkön a rendszer egy gomb megnyomásával elkezd automatikusan fékezni, és állandó sebességet tart fenn, így a kormányzásra koncentrálhat a fékpedál és a kuplung használata nélkül. A Jimny a legelső generációtól kezdve a komoly kihívást jelentő off-road teljesítmény eléréséhez biztos alapot nyújtó létraalvázzal rendelkezik.

Biztonság

A megújult Jimny még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak.Menet közben a Jimny két érzékelővel (kamerával és lézerérzékelővel) meghatározza, fennáll-e az ütközés veszélye az elöl haladó járművel vagy egy gyalogossal. Ütközésveszély esetén az autó a helyzettől függően a következő három lehetséges módon reagálhat.

ÚJ Honda CR-V

1.

Hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt

ÚJ Honda CR-V

2.

Fokozott ütközésveszély és a vezető pánikfékezése esetén működésbe hozza a fékasszisztenst a fékerő megnöveléséhez

ÚJ Honda CR-V

3.

Még nagyobb ütközésveszély esetén automatikusan és erőteljesen működteti a fékrendszert
*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.Munkatársaink

Balázs György

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 579 7768
Videochat
Elérhető

Balázs György

Budai Attila

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 929 2657
Videochat
Elérhető

Budai Attila

Agárdi Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 219 9026
Videochat
Elérhető

Agárdi Gábor

Harsányi László

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 998 6633
Videochat
Elérhető

Harsányi László

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!