Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy december 14-én, szombaton szalonjaink: 8:00 - 18:00 óráig, szervizeink: 7:00 - 15:30 óráig tartanak nyitva.

Suzuki Ignis modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ SUZUKI IGNIS

A világ új szemszögből

Forrás: CAR TV


Élvezze mindennap a folyamatos kényelmet és könnyedséget az új Ignis volánja mögül. Egy crossover, amely egyesíti az egyszerű, stílusos megjelenést a sokoldalú használhatósággal.Az Ignis vonalvezetése karakteres külsőt, igazi egyéniséget kölcsönöz a kompakt, könnyen vezethető autónak.

Az ALLGRIP AUTO rendszernek köszönhetően a vezetés szabadsága várja, amit sem az útfelület, sem az időjárás hirtelen változásai nem zavarhatnak meg.Az ALLGRIP AUTO az optimális 4WD rendszer, amely megkönnyíti a mindennapos vezetést, különösen a csúszós vagy havas utakon. A viszkózus tengelykapcsolós négykerék-meghajtású rendszer automatikusan osztja meg a nyomatékot a hátsó kerekekkel, amikor azt érzékeli, hogy az első kerekek nem tapadnak az úton.Az új Ignis és az ALLGRIP kombinációjának köszönhetően eljuthat olyan helyekre is, ahol még csak nem is jártak autók azelőtt.

A belső tér egyszerű, funkcionális és kifinomult kialakításának köszönhetően megduplázza a kellemes vezetési élményt.

A kívánt információk mindig szem előtt

A műszerfal kijelzi az alapinformációkat, mint például külső hőmérséklet, pontos idő, sebesség és megtett kilométer. A kijelzett információk módosíthatók a műszerfal közelében vagy a kormányon lévő gombokkal.

Stabil, arányos kormányzás

A sportos, minőségi kormány ezüstszínű bevonatot kapott. Még igényesebb belső kinézetet szeretne? Rendelje bőrhuzattal.

Kényelem a hosszú utakon (GLX)

A sebességtartó automatika használata lehetővé teszi, hogy a kocsi tartsa a beállított sebességet a gázpedál használata nélkül. Így kevésbé fárad a sofőr, ha nagy sebességgel vagy hosszú úton vezet, és üzemanyag-takarékosabb is a fölösleges gyorsítások és fékezések kiküszöbölése miatt.

Vezető- és utasoldaliülésfűtés (GLX, GL+)

A légkondicionáló fűtésén kívül az ülések is gyorsan melegíthetők.

Tágas belső tér

Az új generációs kialakítás minimálisra csökkenti a motorteret, gondolva a hátul ülő utasokra, akiknek így bő helye marad.Élvezze a tágas belső tér és a könnyű vezetésnyújtotta végtelen lehetőségeket!


 
 

Kísérőfény és kocsihoz vezető fény (GLX, GL+ és GL)

A fényszórók 10 másodperccel tovább világítanak, miután a vezető kiszáll a kocsiból, ezzel világítva, amíg kinyitja a háza ajtaját. A tompított fény és a helyzetjelzők szintén 10 másodpercig világítanak, ha a távirányítóval kinyitja a kocsija ajtaját. Ez a kényelmi funkció megvilágítja az utat, mikor Ön a kocsija felé megy.A kiemelkedő hajtási teljesítmény mindenutazást élvezetessé tesz.

DUALJET

Az 1.2 DUALJET motor egyedi befecskendező rendszere nagymértékben javítja az égés hatásfokát a sűrítési viszony növelésével. Ez kiegyensúlyozza a motor üzemanyag takarékosságát, és az erőteljes hajtást. A felfüggesztést újraterveztük, hogy csökkentsük a súlyát, és fokozzuk az erősségét. Amellett, hogy finoman elnyeli az útfelületből eredő ütéseket, hozzájárul a könnyű, stabil kormányzási élményhez, amely azonnal reagál a vezető mozdulataira.


Rásegítős hibrid rendszer (SHVS) (Opció GLX felszereltség esetén)

Az SHVS (Suzuki Intelligens Hibrid) rásegítős hibrid rendszer óriási mértékben megnöveli a megtehető kilométerek számát, és kényelmesebbé teszi az utazást. Az SHVSrendszer része egy integrált indítómotor-generátor (ISG), azaz motorként is használhatógenerátor, amely rásegít a motor munkájára, és egy nagy hatásfokú lítiumionakkumulátor, kitűnő töltési és áramellátási jellemzőkkel. Az energia-visszanyerő sebességcsökkentésés a motor auto-stop és auto-start rendszer használata üzemanyagottakarít meg, és optimális hibrid megoldást nyújt a kompakt autókban, amelyeknél kissúly, alacsony méret és jó helykihasználásszükséges.


 
 

Új generációs padlólemez, amely hozzájárul az üzemanyag-takarékossághoz és kényelemhez

Az utazás minőségét a jármű alváza határozza meg. Az Ignis alvázának sima,folytonos alakja nagy merevséget biztosít, miközben rendkívül lecsökkent a merevítők száma és a szerkezet súlya. Ennek az új generációs megoldásnaka használata nagyban hozzájárul a kiváló üzemanyag-takarékossághoz, a rendkívülmegnövelt stabilitáshoz és a szilárdsághoz, ami a karosszériát jellemzi.A motortér minimálisra csökkentése egyben kényelmes belső teret is biztosít.


 
 

BIZTONSÁG
  • Új generációs padlólemez, amely hozzájárul az üzemanyag-takarékossághoz és kényelemhez
  • Kettős kamera alapú vezetéstámogató rendszer (DCBS)
  • Sávelhagyás figyelmeztetés(GLX)
  • Belengés figyelmeztetés funkció (GLX)
  • Hat légzsák
  • Energiaelnyelő karosszéria (TECT)
  • Vészfékezésjelző (ESS) (Alapfelszerelés a GLX, a GL+, GL és GA esetén)

 
 
 
SUV külső

A külső tartozékokkal az Ignis még határozottabb terepjáró kinézetet kap.
Egyedi színezés: Hangolja össze a külső és belső kinézetét, és hozza létre egyediIgnis autóját! A színválaszték nem végleges, a változtatás jogát fenntartjuk,kérjük az elérhető színekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

Az Ignis vezetése közben szinte eggyé válik autójával,és egyre csak menni és menni akar. Az Ignis megmozgatjaérzékeit, és teljesen új jövőt tár Ön elé.

 
 

Munkatársaink

Balázs György

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 7768

Budai Attila

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 929 2657

Agárdi Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 219 9026

Harsányi László

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 998 6633
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!