Nézzen be velünk a színfalak mögé!


Csatlakozzon hozzánk Ön is, 2023 május 13-án és nézzük meg együtt, hogy kedvenc autónk hogyan kerül a kereskedésekbe! A délelőtti gyárlátogatás után pedig töltsön el velünk egy felejthetetlen napot!

Tervezett programjaink:

08:00 - találkozó a Duna Autó telephelyén
08:30 - Indulás Esztergomba
10:00 - Gyárlátogatás
12:00 - Ebéd
14:00 - Motorcsónakázás (opcionális)
15:00 - Bazilikai tárlatvezetés (opcionális)
15:00 - Kézilabda meccs (opcionális)

Várjuk Önt, és kedves kísérőjét május 13-án, hogy közösen megnézzük az esztergomi gyár működését. A gyár 14 éves kortól látogatható!


FIGYELEM!

A programokhoz korlátozott számú látogató tud csatlakozni, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Ha nem szeretne lemaradni, regisztráljon be időben!
Korlátozott számban tesztautót biztosítunk az esztergomi oda-vissza útra, így ha érdekli a lehetőség, kérjük jelölje be, hogy melyik modellt próbálná ki szívesen! Az autókat a regisztrációk beérkezési sorrendjében tudjuk biztosítani! Ha beérkezett az igény, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot! 

*A programok változásának jogát fenntartjuk, az esetleges módosítást a jelentkezők száma is befolyásolhatja. A regisztráció részvételi szándéknak minősül, a tényleges részvételi lehetőséget egy válasz emailben küldjük ki. A korlátozott létszám miatt, a válasz e-mailek kiküldése a regisztrációk beérkezésének sorrendjében fog történni! Ha betelik a létszám, igyekszünk minél előbb újabb programot szervezni!