Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Subaru XV modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az új SUBARU XV egy igazi városi Crossover, ami a SUBARU szimmetrikus összkerékhajtási rendszerének és BOXER motorjának köszönhetően egészen különleges vezetési élményt nyújt, miközben a városon kívül sem okoz számára gondot egy enyhébb terep vagy rossz minőségű utak leküzdése sem. Sokoldalúságával könnyedén meg tud felelni az örökké változó elvárásoknak, a fokozott védelmet nyújtó beépített biztonsági megoldásokról és aktív technológiákról nem is szólva, amelyek segítségével elkerülhetők a veszélyhelyzetek.

Kanyarkövető LED fényszórók

Kanyar bevételekor a fényszóró fénysugara jobbra vagy balra mozdul a kanyarodás függvényében, a még jobb láthatóság érdekében.

Lökhárítóba épített hátsó ködlámpa

A stílusos és robusztus megjelenés mellett a hátsó ködlámpa kiváló láthatságot biztosít kedvezőtlen látási viszonyok között.

17" könnyűfém keréktárcsa

A tartós és könnyű keréktárcsa stílusos, egyedi megjelenést kölcsönöz a SUBARU XV-nek.

 

18" könnyűfém keréktárcsa

Az egyedi kialakítású, dinamikus könnyűfém keréktárcsa azonnal megkülönbözteti a SUBARU XV-t a többi modelltől.

Tetősín

A tetősínre egyszerűen rögzítheti mindazt, ami fontos Önnek, legyen az síléc, kerépkár vagy szörfdeszka.

Kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás

A kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos motorindítás rendszere révén Ön anélkül nyithatja az ajtókat és indíthatja el az autó motorját, hogy a kulcsot ki kellene vennie a zsebéből.

 

Elektromos mozgatású napfénytető

A tolható és billenthető üveg napfénytetőnek köszönhetően az utastér még világosabb, így biztosítva mindenkinek kellemes utazást.

Kétzónás automata klímaberendezés

A hőmérsékletet egymástól függetlenül szabályozhatja a vezető és az utas oldalán a kétzónás klímaberendezésnek köszönhetően, egy mikroszkopikus szűrő pedig segít távol tartani a port az utastértől.

Tágas csomagtér

Az új SUBARU XV széles, majdnem négyszögletes csomagtere elegendő helyet biztosít, míg a nagy ajtónyílásnak köszönhetően a ki- és bepakolás is könnyű.

 

Hátsó kartámasz pohártartóval

A háttámlából lehajtható kartámasz révén a hátsó üléssor ugyanolyan kényelmet kínál, mint az első ülések.

Óracsoport LCD kijelzővel

A legfontosabb információk egy pillantás alatt leolvashatók a könnyen áttekinthető, mindig jól olvasható műszerfalon. A műszercsoport közepén egy 4,2? LCD kijelző található, amelyet igényei szerint testre szabhat, így a kívánt információ mindig szem előtt lesz.

Multifunkciós kijelző

Információra van szüksége? A pontos időtől kezdve a hőmérsékleten át, a szerviz esedékességére való figyelmeztetésig bezárólag, illetve a járműdinamikai vezérlőrendszer működéséig mindent leolvashat a kijelzőről. Továbbá követheti az üzemanyag-fogyasztás alakulását is.

 

X-MODE lejtmenetvezérléssel

Az X-MODE rendszer szinte bármilyen úton kiemelkedő menetképességekkel ruházza fel a SUBARU XV-t, így Ön rossz minőségű utakon, csúszós szakaszokon vagy meredek emelkedőkön és lejtőkön is magabiztos könnyedséggel juthat át.

Infotainment rendszer

Az érintőképernyő ugyanolyan praktikus megoldást kínál a zenék kiválasztására, mintha okostelefonja képernyőjén böngészne. Egyszerűen csak csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth? (*1) kapcsolattal vagy az USB-porton keresztül, és máris a központi érintőképernyőn válogathat zenetárából. A rendszer Apple CarPlay (*2) és Android Auto (*3) rendszerekkel is rendelkezik.

USB-csatlakozó és AUX-bemenet

Hozzon ki többet a zenéjéből. Csatlakoztassa iPod?-ját (*4) vagy egyéb mobil zenei eszközét az audioegység szériában beszerelt AUX vagy USB csatlakozójához, és zenéi a SUBARU XV saját hangrendszerén keresztül szólalnak meg.

 

SUBARU STARLINK (*5)

A SUBARU STARLINK (*5) rendszer olyan, mint egy beépített fedélzeti okostelefon: biztonságos hozzáférést nyújt az internetes rádiókhoz, az alkalmazásokhoz és egyéb tartalmakhoz.

Tolatókamera

Szűk parkolóhelyeken élvezze a SUBARU XV tolatókamerájának köszönhető kiváló manőverezési képességet. Ha hátramanetbe kapcsol, a tolatókamera képe automatikusan megjelenik a központi kijelzőn, valamint a parkolást segédvonalak is megkönnyítik.

 
 

Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4000
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!