DESIGN

Bemutatjuk a kalanddal megrakott vadonatúj SUBARU XV-t. A robusztus megjelenés és a stílusos városi dizájn szabad életre ösztönzi Önt. Akár egy éjszakáról van szó a városban, akár egy rögtönzött hétvégi kirándulásról, a SUBARU XV lehetővé teszi, hogy Ön kényelmesen és stílusosan hódoljon kedvteléseinek. Minden nap egy örömteli kaland lehet - és a SUBARU XV-vel az is lesz.

Stílusos városi autó akár a városon kívül is

A vadonatúj SUBARU XV mindig készen áll a kihívásokra. A SUBARU XV magas üléspozíciójának és kitűnő látóterének köszönhetően magabiztos vezetési élményt nyújt, miközben Ön a szimmetrikus összkerékhajtás és a nagy hasmagasság előnyeit kihasználva kemény utakat győzhet le. 

Kanyarkövető LED fényszórók

Kanyar bevételekor a fényszóró fénysugara jobbra vagy balra mozdul a kanyarodás függvényében, a még jobb láthatóság érdekében.

Lökhárítóba épített hátsó ködlámpa

A stílusos és robusztus megjelenés mellett a hátsó ködlámpa kiváló láthatságot biztosít kedvezőtlen látási viszonyok között.

LED ködfényszóró

A LED ködlámpák belső fényvisszaverő felülettel rendelkeznek, melyek jobb láthatóságot biztosítanak a nagyobb biztonság érdekében.

Tetősín

A tetősínre egyszerűen rögzítheti mindazt, ami fontos Önnek, legyen az síléc, kerékpár vagy szörfdeszka.

BELSŐ TÉR

Amikor kinyitja a vadonatúj SUBARU XV ajtaját, azonnal szembeötlik a sportosan kifinomult formavilág, és a részletekre fordított alapos figyelem. A beltér tágasabb és ragyogóbb, mint valaha, a formatervezett ülések pedig még a leghosszabb utakon is kényelmes és élvezetes utazást biztosítanak a vezetőnek és az utasoknak egyaránt.

Tágas utastér

Célunk egyszerű: a lehető legtöbb vidámságot szeretnénk okozni Önnek, amikor a vadonatúj SUBARU XV volánja mögött ül. 

Elektromos mozgatású napfénytető

A tolható és billenthető üveg napfénytetőnek köszönhetően az utastér még világosabb, így biztosítva mindenkinek kellemes utazást.

Tágas csomagtér

Az új SUBARU XV széles, majdnem négyszögletes csomagtere elegendő helyet biztosít, míg a nagy ajtónyílásnak köszönhetően a ki- és bepakolás is könnyű.

Kétzónás automata klímaberendezés

A hőmérsékletet egymástól függetlenül szabályozhatja a vezető és az utas oldalán a kétzónás klímaberendezésnek köszönhetően, egy mikroszkopikus szűrő pedig segít távol tartani a port az utastértől.

Hátsó kartámasz pohártartóval

A háttámlából lehajtható kartámasz révén a hátsó üléssor ugyanolyan kényelmet kínál, mint az első ülések.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Boxer motor a jobb ütközésbiztonságért

Frontális ütközések esetén fennáll a veszély, hogy a motor az utastérbe nyomódik. A Subaru XV-t úgy terveztük meg, hogy frontális ütközéskor a motor az utaskabin alá csússzon és a sebességváltó is hozzájáruljon a becsapódás energiájának elnyeléséhez az utasok maximális védelme érdekében. A megoldást még egyszerűbbé tette, hogy a boxer motor jellegéből kifolyólag alacsonyan helyezkedik el a motortérben.

Járműdinamikai vezérlőrendszer (VDC)

A járműdinamikai vezérlőrendszer érzékelők sokaságával figyeli és elemzi, hogy az autó a vezető által kijelölt íven halad-e. Ha a kerekek megcsúsznak, vagy a nagy sebesség miatt az autó sodródni kezd, a rendszer úgy módosítja az AWD rendszer nyomatékelosztását, a motor teljesítményét, valamint az egyes kerekekre jutó fékerőt, hogy a jármű a kijelölt íven maradjon.

SRVD (Subaru hátsó járműészlelő rendszer)

A fejlett biztonsági csomag részeként az SRVD figyelmezteti a vezetőt, ha sávváltáskor egy másik jármű van a holttérben, és akkor is jelez, ha tolatás közben keresztirányból egy másik jármű közeledik.

Hátrameneti automatikus fékezés (RAB)

Tolatáskor az RAB rendszer radarérzékelőkkel figyeli a jármű mögötti területet, és ütközésveszély esetén előbb figyelmezteti a vezetőt, szükség esetén pedig a motorvezérlés korlátozásával vagy a fékek működtetésével be is avatkozik.

Technológia

Az XV egy kiváló képességekkel rendelkező SUV: úttartása, menetkomfortja és stabilitása a személyautókkal veszi fel a versenyt. Az autó technológiai felszereltsége pedig, garantáltan le fogja Önt nyűgözni!

Infotainment rendszer

Az érintőképernyő ugyanolyan praktikus megoldást kínál a zenék kiválasztására, mintha okostelefonja képernyőjén böngészne. Egyszerűen csak csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth® kapcsolattal vagy az USB-porton keresztül, és máris a központi érintőképernyőn válogathat zenetárából. A rendszer Apple CarPlay és Android Auto rendszerekkel is rendelkezik.

USB-csatlakozó és AUX-bemenet

Hozzon ki többet a zenéjéből. Csatlakoztassa iPod®-ját (*4) vagy egyéb mobil zenei eszközét az audioegység szériában beszerelt AUX vagy USB csatlakozójához, és zenéi a SUBARU XV saját hangrendszerén keresztül szólalnak meg.

SUBARU STARLINK (*5)

A SUBARU STARLINK (*5) rendszer olyan, mint egy beépített fedélzeti okostelefon: biztonságos hozzáférést nyújt az internetes rádiókhoz, az alkalmazásokhoz és egyéb tartalmakhoz.

Subaru szakértőnk

Ébressze fel érzékeit és válassza a Subaru XV társaságát! További információkért keresse bátran értékesítő kollégánkat!

Fehér Attila értékesítési vezető