Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Subaru Outback modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Készen áll mindenre, amit az élet hoz, és arra is, amit ön pakol bele.

Bármely évszakban, bármilyen céllal is induljon útnak, az Ön Subaruja minden úttal megbirkózik, s megfelel mindennek, amiben Ön is örömét leli. Az új Outback átgondoltan tervezett autó, hogy alkalmazkodni tudjon Önhöz – bármerre megy és bármit szállít.

Minden, ami jó a dízelben, még jobb a subaru boxerben.

A természetesen kiegyensúlyozott, erős és szinte hihetetlenül finom járású SUBARU BOXER motor ideális alap a dízeltechnológiához. Ha ehhez hozzávesszük a tiszta, Euro–5–ös emissziós értékeket, akkor láthatjuk, hogy a világ első, személyautóba szerelt boxerdízele olyan csillogó teljesítményt nyújt, amilyet egyik átlagos dízelmotor sem érhet el.

A merevebb karosszéria határozottan sokoldalúbb utasteret rejt.

Az Outback átformált, ideális nagyságú karosszériája nemcsak erősebb, hanem kényelmesebb is. Tágasabb. A sokféleképpen állítható első és hátsó üléseknek, az okos részleteknek és a tér ügyesebb kihasználásának köszönhetően sokoldalúbb. S a tetszetősebb, gazdagabb formaterv révén sokkal mutatósabb is.

Mindig kéznél van. De soha nincs útban.

Az Outback éppen olyan élvezetesen használható, mint amilyennek látszik és érződik. Elviszi Önt távoli kalandokra, ám kifinomult műszerfala révén a kezelőszerveket és a funkciókat mindig ott találja majd, ahol egyébként is keresné.

Minden érzékét kiszolgálja. Szenzációsan.

Mindegy, milyen a zenei ízlése, mindegy, merre vezetik az érzékei, s mindegy, hogyan vezet, az Outback megkülönböztetett kényelmet nyújt Önnek, és megteremti a kellemes közérzethez szükséges környezetet.

Több ok arra, hogy spontán legyen.

Az Outback már most is készen áll az Ön életére. A tágas utastér többcélú kialakítása több mint elegendő helyet kínál egy család, a barátok és a szabad gondolatok számára. Az áttervezett hátsó felfüggesztés pedig több helyet hagy a csomagtartóban, így az Outback ugyanúgy elemében van nagy tárgyak szállításakor, mint kanyargós utakon.

Rakodás és rugalmasság.

Az átgondolt mérnöki megoldások mindenhol nyilvánvalók az Outback utasterében. A tágas konzolban a 12 voltos elektromos aljzat mellett párnázott kartámasz is található. Vannak zsebek az első ülések hátulján, négy pohártartó, tágas zsebek az első és a hátsó ajtókon, s mindegyikhez palacktartó is jár.

Sokoldalúság és biztonság.

Az Outback elhúzható csomagtérrolója eltakarja a csomagokat, s megvédi őket a napsugárzástól is. A roló kis tömegű, ám mégis strapabíró alumínium rúdja könnyen kiszerelhető, hogy nagyobb rakomány is beférjen, ha elfektette a 65:35 arányban osztottan dönthető hátsó üléseket.

Alacsonyabb tömegközéppont. sokkal több öröm.

A Subaru mérnökeinek innovatív megoldásai egyensúlyba hozzák az úttartás precizitását, az utasvédelmet és a vezetés iránti szenvedélyt. A Subaru Dinamikus Karosszéria Koncepciója ezeket az erényeket alacsony tömegközépponttal és az AWD rendszer stabilitásával egészíti ki az Outback teljesítményében.

Lineartronic: teljesen új, fokozatmentes váltómű

A SUBARU BOXER motor kifinomult ereje és a Subaru szimmetrikus AWD rendszer magabiztos úttartása között az új Lineartronic váltó teremt ideális kapcsolatot. Ez az első olyan fokozatmentes váltó, amelyet hosszában építettek be egy összkerékhajtásos rendszerbe, és amelyben szíj helyett láncot alkalmaztak. Így a jobb teljesítmény és a nagyobb hatékonyság érdekében szélesebb lehet a használt áttételek tartománya, a váltómű gyorsabban reagál a gázpedál lenyomására, sőt még a dizájn is kompaktabb maradhatott, hogy nagyobb tér maradjon az Outback utastere számára. A Lineartronic révén a motor minden sebesség mellett a legkedvezőbb fordulatszám tartományban dolgozhat, azaz elérhető a teljesítmény és a gazdaságosság egyensúlya. Speciális hangolásának köszönhetően a váltómű a gázpedál minimális lenyomására is agilisan reagál, s természetesebb érzetet kelt. A végeredmény igazi Subaru: egyensúly és harmónia mozgás közben.

SI–DRIVE: olyan intelligens, mintha három motor lenne egyben.

Az Outback rugalmas sokoldalúsága olyan Subaru–erény, ami messze túlmutat az összkerékhajtás képességein, illetve az úttartás és a kényelem példa nélkül álló egyensúlyán. Az SI–DRIVE révén az Outback 3.6 modellek hajtásláncainak reakciója hozzáigazítható az Ön vezetési stílusához, az útviszonyokhoz, illetve bármilyen forgalmi körülményhez. Ha megnyomja vagy elfordítja a középen elhelyezett gombot, az SI–DRIVE háromféle különböző elektronikus programja közül választhat. Ezek az előre beállított programok szabályozzák a gázpedál reakcióit, az automatikus váltómű váltási algoritmusát, s így az Outback dinamikus karaktere ideálisan alkalmazkodik az Ön pillanatnyi hangulatához.


Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4000
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!