Készen áll mindenre, amit az élet hoz, és arra is, amit ön pakol bele


Bármely évszakban, bármilyen céllal is induljon útnak, az Ön Subaruja minden úttal megbirkózik, s megfelel mindennek, amiben Ön is örömét leli. Az új Outback átgondoltan tervezett autó, hogy alkalmazkodni tudjon Önhöz – bármerre megy és bármit szállít.

DESIGN

Bemutatkozik a megújult, hatodik generációs Subaru Outback. Sokoldalúságát kiválóan tükrözik az olyan külső elemek, mint például a hosszanti tetősin kihajtható kereszttartókkal, a 18 colos könnyűfém keréktárcsák és a LED fényszórók és ködlámpák. Az első és hátsó lökhárítókba épített betétek kiegészítő védelmet és tekintélyes megjelenést biztosítanak.

BELSŐ TÉR

A merevebb karosszéria határozottan sokoldalúbb utasteret rejt. Az Outback átformált, ideális nagyságú karosszériája nemcsak erősebb, hanem kényelmesebb is. Tágasabb. A sokféleképpen állítható első és hátsó üléseknek, az okos részleteknek és a tér ügyesebb kihasználásának köszönhetően sokoldalúbb. S a tetszetősebb, gazdagabb formaterv révén sokkal mutatósabb is.

Az Outback már most is készen áll az Ön életére. A tágas utastér többcélú kialakítása több mint elegendő helyet kínál egy család, a barátok és a szabad gondolatok számára. Az áttervezett hátsó felfüggesztés pedig több helyet hagy a csomagtartóban, így az Outback ugyanúgy elemében van nagy tárgyak szállításakor, mint kanyargós utakon.

Mindegy, milyen a zenei ízlése, mindegy, merre vezetik az érzékei, s mindegy, hogyan vezet, az Outback megkülönböztetett kényelmet nyújt Önnek, és megteremti a kellemes közérzethez szükséges környezetet.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az utaskabin védelme

Ha az Ön biztonsága a tét, a Subaru nem elégszik meg a hagyományos megoldásokkal. Frontális ütközés esetén a SUBARU BOXER erőforrás és a sebességváltó az utasok maximális védelme érdekében leválik és eltávolodik az utascellától.

Kiváló manőverezhetőség

A szimmetrikus összkerékhajtásnak, az alacsony tömegközéppontnak, a fejlett felfüggesztésnek és a merev szerkezetnek köszönhetően a vészhelyzetek elkerülése érdekében tett hirtelen manőverek is biztonságosan végrehajthatók az Outbackben.

Automatikus járműmegtartó rendszer (AVH)

Az AVH helyben tartja a járművet, ha pl. piros lámpánál megáll, és leveszi a lábát a fékpedálról. Ha rálép a gázpedálra, az automatikus fékezés kiold, és máris folytathatja az útját.

Aktív nyomatékvezérlés

Kanyarodás közben az aktív nyomatékvezérlő rendszer lefékezi a belső íven haladó kerekeket, amelyekre kevesebb forgatónyomatékot továbbít; ezzel egy időben több nyomatékot küld a külső kerekekre, ezért az autó határozottabban és precízebben kanyarodik.

TECHNOLÓGIA

A természetesen kiegyensúlyozott, erős és szinte hihetetlenül finom járású SUBARU BOXER motor ideális alap a dízeltechnológiához. Ha ehhez hozzávesszük a tiszta, Euro–5–ös emissziós értékeket, akkor láthatjuk, hogy a világ első, személyautóba szerelt boxerdízele olyan csillogó teljesítményt nyújt, amilyet egyik átlagos dízelmotor sem érhet el.

Lineartronic: teljesen új, fokozatmentes váltómű

A SUBARU BOXER motor kifinomult ereje és a Subaru szimmetrikus AWD rendszer magabiztos úttartása között az új Lineartronic váltó teremt ideális kapcsolatot. Ez az első olyan fokozatmentes váltó, amelyet hosszában építettek be egy összkerékhajtásos rendszerbe, és amelyben szíj helyett láncot alkalmaztak. Így a jobb teljesítmény és a nagyobb hatékonyság érdekében szélesebb lehet a használt áttételek tartománya, a váltómű gyorsabban reagál a gázpedál lenyomására, sőt még a dizájn is kompaktabb maradhatott, hogy nagyobb tér maradjon az Outback utastere számára. A Lineartronic révén a motor minden sebesség mellett a legkedvezőbb fordulatszám tartományban dolgozhat, azaz elérhető a teljesítmény és a gazdaságosság egyensúlya. Speciális hangolásának köszönhetően a váltómű a gázpedál minimális lenyomására is agilisan reagál, s természetesebb érzetet kelt. A végeredmény igazi Subaru: egyensúly és harmónia mozgás közben.

SI–DRIVE: olyan intelligens, mintha három motor lenne egyben.

Az Outback rugalmas sokoldalúsága olyan Subaru–erény, ami messze túlmutat az összkerékhajtás képességein, illetve az úttartás és a kényelem példa nélkül álló egyensúlyán. Az SI–DRIVE révén az Outback 3.6 modellek hajtásláncainak reakciója hozzáigazítható az Ön vezetési stílusához, az útviszonyokhoz, illetve bármilyen forgalmi körülményhez. Ha megnyomja vagy elfordítja a középen elhelyezett gombot, az SI–DRIVE háromféle különböző elektronikus programja közül választhat. Ezek az előre beállított programok szabályozzák a gázpedál reakcióit, az automatikus váltómű váltási algoritmusát, s így az Outback dinamikus karaktere ideálisan alkalmazkodik az Ön pillanatnyi hangulatához.

A Subaru mérnökeinek innovatív megoldásai egyensúlyba hozzák az úttartás precizitását, az utasvédelmet és a vezetés iránti szenvedélyt. A Subaru Dinamikus Karosszéria Koncepciója ezeket az erényeket alacsony tömegközépponttal és az AWD rendszer stabilitásával egészíti ki az Outback teljesítményében.

SUBARU SZAKÉRTŐINK

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT? KÉRJEN AJÁNLATOT MÉG MA!

Fehér Attila értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Subaru Outback modelljeink

    Subaru

    OUTBACK 2.5 Platinum CVT

    Listaár: 19 675 000 Ft 19 480 000 Ft
    Megnézem