Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Subaru Outback modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Készen áll mindenre, amit az élet hoz, és arra is, amit ön pakol bele

Bármely évszakban, bármilyen céllal is induljon útnak, az Ön Subaruja minden úttal megbirkózik, s megfelel mindennek, amiben Ön is örömét leli. Az új Outback átgondoltan tervezett autó, hogy alkalmazkodni tudjon Önhöz – bármerre megy és bármit szállít.

DESIGN

Subaru Outback

Bemutatkozik a megújult, hatodik generációs Subaru Outback. A megújult külső egy prémium kialakítású, akár 5 felnőtt számára is bőséges helyet kínáló utasteret rejt.

Sokoldalúságát kiválóan tükrözik az olyan külső elemek, mint például a hosszanti tetősin
kihajtható kereszttartókkal, a 18 colos könnyűfém keréktárcsák és a LED fényszórók és ködlámpák. Az első és hátsó lökhárítókba épített betétek kiegészítő védelmet és tekintélyes megjelenést biztosítanak. Továbbá, az Outback modellt körülölelő masszív burkolat nemcsak robusztus megjelenést nyújt, hanem az apróbb sérülések ellen extra védelmet is kínál.

BELSŐ TÉR

A merevebb karosszéria határozottan sokoldalúbb utasteret rejt.
Az Outback átformált, ideális nagyságú karosszériája nemcsak erősebb, hanem kényelmesebb is. Tágasabb. A sokféleképpen állítható első és hátsó üléseknek, az okos részleteknek és a tér ügyesebb kihasználásának köszönhetően sokoldalúbb. S a tetszetősebb, gazdagabb formaterv révén sokkal mutatósabb is.
Subaru Outback

Az Outback már most is készen áll az Ön életére. A tágas utastér többcélú kialakítása több mint elegendő helyet kínál egy család, a barátok és a szabad gondolatok számára. Az áttervezett hátsó felfüggesztés pedig több helyet hagy a csomagtartóban, így az Outback ugyanúgy elemében van nagy tárgyak szállításakor, mint kanyargós utakon.
Subaru Outback

Mindegy, milyen a zenei ízlése, mindegy, merre vezetik az érzékei, s mindegy, hogyan vezet, az Outback megkülönböztetett kényelmet nyújt Önnek, és megteremti a kellemes közérzethez szükséges környezetet.
Subaru Outback

Az Outback éppen olyan élvezetesen használható, mint amilyennek látszik és érződik. Elviszi Önt távoli kalandokra, ám kifinomult műszerfala révén a kezelőszerveket és a funkciókat mindig ott találja majd, ahol egyébként is keresné.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az utaskabin védelme

Az utaskabin védelme

Ha az Ön biztonsága a tét, a Subaru nem elégszik meg a hagyományos megoldásokkal. Frontális ütközés esetén a SUBARU BOXER erőforrás és a sebességváltó az utasok maximális védelme érdekében leválik és eltávolodik az utascellától.
Kiváló manőverezhetőség

Kiváló manőverezhetőség

A szimmetrikus összkerékhajtásnak, az alacsony tömegközéppontnak, a fejlett felfüggesztésnek és a merev szerkezetnek köszönhetően a vészhelyzetek elkerülése érdekében tett hirtelen manőverek is biztonságosan végrehajthatók az Outbackben.
Automatikus járműmegtartó rendszer (AVH)

Automatikus járműmegtartó rendszer (AVH)

Az AVH helyben tartja a járművet, ha pl. piros lámpánál megáll, és leveszi a lábát a fékpedálról. Ha rálép a gázpedálra, az automatikus fékezés kiold, és máris folytathatja az útját.
Aktív nyomatékvezérlés

Aktív nyomatékvezérlés

Kanyarodás közben az aktív nyomatékvezérlő rendszer lefékezi a belső íven haladó kerekeket, amelyekre kevesebb forgatónyomatékot továbbít; ezzel egy időben több nyomatékot küld a külső kerekekre, ezért az autó határozottabban és precízebben kanyarodik.

TECHNOLÓGIA

A természetesen kiegyensúlyozott, erős és szinte hihetetlenül finom járású SUBARU BOXER motor ideális alap a dízeltechnológiához. Ha ehhez hozzávesszük a tiszta, Euro–5–ös emissziós értékeket, akkor láthatjuk, hogy a világ első, személyautóba szerelt boxerdízele olyan csillogó teljesítményt nyújt, amilyet egyik átlagos dízelmotor sem érhet el.
Subaru Outback

Lineartronic: teljesen új, fokozatmentes váltómű
A SUBARU BOXER motor kifinomult ereje és a Subaru szimmetrikus AWD rendszer magabiztos úttartása között az új Lineartronic váltó teremt ideális kapcsolatot. Ez az első olyan fokozatmentes váltó, amelyet hosszában építettek be egy összkerékhajtásos rendszerbe, és amelyben szíj helyett láncot alkalmaztak. Így a jobb teljesítmény és a nagyobb hatékonyság érdekében szélesebb lehet a használt áttételek tartománya, a váltómű gyorsabban reagál a gázpedál lenyomására, sőt még a dizájn is kompaktabb maradhatott, hogy nagyobb tér maradjon az Outback utastere számára. A Lineartronic révén a motor minden sebesség mellett a legkedvezőbb fordulatszám tartományban dolgozhat, azaz elérhető a teljesítmény és a gazdaságosság egyensúlya. Speciális hangolásának köszönhetően a váltómű a gázpedál minimális lenyomására is agilisan reagál, s természetesebb érzetet kelt. A végeredmény igazi Subaru: egyensúly és harmónia mozgás közben.
Subaru Outback

SI–DRIVE: olyan intelligens, mintha három motor lenne egyben.
Az Outback rugalmas sokoldalúsága olyan Subaru–erény, ami messze túlmutat az összkerékhajtás képességein, illetve az úttartás és a kényelem példa nélkül álló egyensúlyán. Az SI–DRIVE révén az Outback 3.6 modellek hajtásláncainak reakciója hozzáigazítható az Ön vezetési stílusához, az útviszonyokhoz, illetve bármilyen forgalmi körülményhez. Ha megnyomja vagy elfordítja a középen elhelyezett gombot, az SI–DRIVE háromféle különböző elektronikus programja közül választhat. Ezek az előre beállított programok szabályozzák a gázpedál reakcióit, az automatikus váltómű váltási algoritmusát, s így az Outback dinamikus karaktere ideálisan alkalmazkodik az Ön pillanatnyi hangulatához.

A Subaru mérnökeinek innovatív megoldásai egyensúlyba hozzák az úttartás precizitását, az utasvédelmet és a vezetés iránti szenvedélyt. A Subaru Dinamikus Karosszéria Koncepciója ezeket az erényeket alacsony tömegközépponttal és az AWD rendszer stabilitásával egészíti ki az Outback teljesítményében.
Subaru Outback

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT?


Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4000
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!