Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Skoda Új Kodiaq
modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

TESZTVEZETÉS

Első ránézésre azonnal felismerhető, de mégis feltűnik, hogy van benne valami, ami izgalmassá teszi. Talán az új, full-LED fényszórók? A karakteres hűtőrács?  A megújult utastér?  Ugyanakkor a már jól bevált dolgokhoz nem nyúltak:  az összkerékhajtás, a 7 üléses változat, és a tágas tér is a megújult modell részei.

És mi teszi még különlegesebbé a megújult Kodiaq-ot? A 245 lóerős KODIAQ RS is visszatért!

DESIGN

Skoda Új Kodiaq
Megújult design

Megújult design

Markáns, krómhatású hűtőrács, dizájnos lökhárító, mely új légbeömlő nyílásokkal lett felszerelve, hogy elősegítse az optimalizált légellenállást. De a megújult KODAIQ akár dinamikus irányjelzőkkel és üdvözlőfénnyel is rendelhető.
Full LED-Matrix fényszórók

Full LED-Matrix fényszórók

A KODIAQ modellnél elsőként most már az alapváltozat is LED-fényszórókkal érkezik, de felár ellenében intelligens, Full LED-Matrix fényszórókat is kérhetünk.

Optimalizált légellenállás

Optimalizált légellenállás

A karakteres hátsó rész jellegzetes darabja lett a LED lámpa. A légörvények optimalizásása érdekében a hátsó légterelő is megújult, ami design elemként se utolsó.

Új keréktárcsák

Új keréktárcsák

A megújult könnyűfém keréktárcsák most először aerodinamikailag optimalizált kivitelben is rendelhetőek19 és 20 colos méretben.

 
Skoda Új Kodiaq

BELSŐ TÉR

Kifinomult dizájn

Kifinomult dizájn

A megújult műszerfal elegánsabb megjelenést kelt köszönhetően az új kontrasztos díszítővarrásnak és a dekorbetétnek.

Digitális műszerfal

Digitális műszerfal

Sok információt szeretne látni, vagy csak a legszükségesebbeket? A műszerfal kinézetét teljes mértékben a saját igényeire szabhatja.

Kényelmes, egészséges és szép

Kényelmes, egészséges és szép

A minősített ergonomikus bőrülések a leghosszabb utakon is maximális kényelmet biztosítanak.

Akár egy medve is elférne benne

Akár egy medve is elférne benne

Hogy könnyedén megtaláljunk mindent ebben a hatalmas - 835 literes - csomagtérben, bátran használjuk a csomagtér rendezőt és a hálórendszert.

7 üléses változat

7 üléses változat

A KODIAQ az egyetlen ŠKODA modell, amely akár 7 üléssel is rendelhető, így jogosult a nagycsaládos állami támogatásra is. A részletekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Érdekli a ŠKODA legnépszerűbb SUV-je? Kérjen ajánlatot most!

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek a márkakereskedésben. A ŠKODA KODIAQ modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5-12,1 l/100km, CO2 kibocsátása: 118-274 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.


Munkatársaink

Práger Tamás - értékesítési tanácsadó

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Szatmári Zoltán - értékesítési tanácsadó

Szatmári Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Molnár Mariann - szalonvezető

Molnár Mariann

szalonvezető
Telefon: +36 1 801 4244
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!