Megújult a SKODA SUPERB

 

Ne adjon le igényeiből, utazzon stílusosan!

 

DESIGN

Elegáns és modern

Csúcsminőséget és kényelmet kínál az új Superb. A kristály alakú LED-Mátrix fényszóróival és nyolcszögletű hűtőrácsával kitűnik a tömegből. A lapos tetővonalak, az aerodinamikus visszapillantók és a többféle kivitelben elérhető 19 colos kerekek hangsúlyozzák a karcsú és modern formatervet. Keskeny LED hátsó lámpák élénkített indexei és az új Skoda logó határozza meg a modell hátsó részét.

Belső tér

A Superb tágas belső résszel rendelkezik. Az Isofix rögzítések a hátsó külső szélső üléseken rendelkezésre állnak, opcionálisan az első ülésekhez is felszerelhetők. A Superb hatalmas, 645 liter térfogatú csomagtartója 1795 literre bővíthető, ezzel kategóriájának egyik legnagyobb csomagterét biztosítja. A beltér anyaghasználatát a környezetbarát eljárások és a minőség kombinálásával gondolták újra. A jól bevált, hasznos kiegészítők pedig továbbra is helyet kaptak a járműben, mint például az ajtóba rejthető esernyő.

TECHNOLÓGIA

Tele korszerű és kényelmes technológiával

  • Motor: többféle benzines, diesel és hibrid hajtáslánccal rendelhető
  • DSG váltóval szerelt minden modell
  • Intelligens összkerékhajtás a fokozott biztonság érdekében
  • Adaptív lengéscsillapítás-szabályzás (DCC Plus)
  • Progresszív kormányzás

Biztonság

A Superb a legmodernebb asszisztens rendszerekkel van felszerelve, így nem csak Önt és utasait védi, hanem a forgalom többi résztvevőjét is. Ütközés esetén robosztus karosszéria védi az utasokat gyűrődési zónákkal és akár 10 légzsákkal, valamint a Proaktív biztonságirendszer új generációjával. Ezen felül minden Superb rendelkezik az eCall+ segélyhívó rendszerrel, ami manuálisan aktiválható a tetőgomb segítségével. Ennek köszönhetően balesetet követően olyan információkat továbbít, mint például a pontos helyzet, az utasok száma vagy az autó állapota.

Jöjjön el márkakereskedésünkbe és vigye el egy tesztkörre!

Keresse Skoda szakértőinket!

További kérdés és ajánlatkérés esetén keresse értékesítő kollégáinkat!

Práger Tamás értékesítési tanácsadó
Máté Csaba értékesítési tanácsadó
Molnár Mariann értékesítési vezető

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.