Új generációs Skoda Superb Combi

Design

A LED Mátrix fényszórók és a hűtőrács elegáns, káprázatos megjelenést kölcsönöz a modellnek. Az aerodinamikailag optimalizált hátsó, meghosszabbított tetőkialakítás kiemeli a Superb Combi markáns sziluettjét. A modern design-t éles vonalak, lágy ezüst tetősinek és akár 19"-os kerekek jellemzik. Keskeny LED hátsó lámpák élénkített indexekkel és az új Skoda logóval jellemzik a Combi hátsó részét.

Belső tér

A Superb Combi tágas belső résszel rendelkezik. Az Isofix rögzítések a hátsó külső szélső üléseken rendelkezésre állnak, opcionálisan az első ülésekhez is felszerelhetők. A Superb hatalmas, 690 liter térfogatú csomagtartója 1920 literre bővíthető, ezzel kategóriájának egyik legnagyobb csomagterét biztosítja. A modell nem csak méreteivel, de hangulatával is kiemelkedő, amit a panorámatető tesz világosabbá és kellemesebbé. A beltér anyaghasználatát a környezetbarát eljárások és a minőség kombinálásával gondolták újra.

Technológia

  • Motor: többféle benzines, diesel és hibrid hajtáslánccal rendelhető
  • DSG váltóval szerelt minden modell
  • Intelligens összkerékhajtás a fokozott biztonság érdekében
  • Adaptív lengéscsillapítás-szabályzás (DCC Plus)
  • Progresszív kormányzás

Biztonság

A Superb a legmodernebb asszisztens rendszerekkel van felszerelve, így nem csak Önt és utasait védi, hanem a forgalom többi résztvevőjét is. Ütközés esetén robosztus karosszéria védi az utasokat gyűrődési zónákkal és akár 10 légzsákkal, valamint a Proaktív biztonságirendszer új generációjával. Ezen felül minden Superb rendelkezik az eCall+ segélyhívó rendszerrel, ami manuálisan aktiválható a tetőgomb segítségével. Ennek köszönhetően balesetet követően olyan információkat továbbít, mint például a pontos helyzet, az utasok száma vagy az autó állapota.

Jöjjön el márkakereskedésünkbe és vigye el egy tesztkörre!

Keresse Skoda szakértőinket!

További kérdés és ajánlatkérés esetén keresse értékesítő kollégáinkat!

 

Práger Tamás értékesítési tanácsadó
Máté Csaba értékesítési tanácsadó
Molnár Mariann értékesítési vezető

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.