A modell csak készletről érhető el, rendelés nem lehetséges!

 

Design

A Superb modellek megjelenését a ŠKODA új formanyelve határozza meg, mely az alapelveknek – egyszerűség, precizitás és letisztultság – köszönhetően azonnal felismerhető. Az orr-rész domináns eleme a krómozott hűtőrács felett elhelyezkedő, új ŠKODA embléma és a fényszórók, melyek egyenes vonalai kompakt, de egyúttal dinamikus külsőt kölcsönöznek az autónak.

Belső tér

Ha utazásról van szó, akkor a Superb kiváló választás. Hatalmas terei és elegáns design-ja igazán kényelmessé teszi a rövid- és hosszútávú használatát egyaránt. 

Csomagtér

Ahogy a korábbi modellek, ennek is lehet a csomagtér ajtaját a hátsó szélvédővel egyben nyitni a kényelmes pakolás érdekében

Kényelem

A hatalmas belsővel minden ülés teljes értékű és a komfort lehető legmagasabb szintjét biztosítja.

A minőség alapfelszereltség

A választható színű LED háttérvilágítás és a kiváló minőségű anyaghasználat garantálja a luxust, amit beülve már csak élvezni kell.

Biztonsági funkciók

Led mátrix fényszórók, hogy Ön és a szembe jövők is biztonságban közlekedhessenek. Prediktív tempomat képes látni és reagálni az 1-2 km-en belül található veszélyforrásokra és üzemanyagot is spórolhat. A közlekedési torlódásasszisztens felveszi a környezet közlekedésének ritmusát és szükség esetén fékezéssel és kormányzással is korrigál. A parkoló asszisztens segítségével még a szűk helyekre történő beállás sem jelenthet gondot.

Felszereltségi szintek

4 féle felszereltség közül választhatnak leendő ügyfeleink

Style

Könnyűfém felnik 17", fűthető első és hátsó ülések, elektromosan állítható első ülések, elektromosan nyitható/zárható csomagtérajtó, stb.

Sportline

Könnyűfém keréktárcsák 18", LED Mátrix fényszóró, Elektromosan nyitható/zárható csomagtérajtó, sportülések elől, elektromosan állítható vezetőülés, sport lengéscsillapítás, KESSY - Keyless Access, alcantara üléshuzat, LED világítás az utastérben, SunSet árnyékolás, stb.

L&K

Könnyűfém keréktárcsák 18", klímaberendezés "Climatronic" (3-zónás), LED hangulatvilágítás az utastérben, 12 hangszórós "Canton" Sound System, bőr üléshuzat, adaptív lengéscsillapítás szabályozás (DCC), SunSet árnyékolás, stb.

iV

Plug-in Hybrid, akár 55 km megtétele emissziós kibocsátás nélkül, E-zaj hanggenerátor teljesen elektromos üzemmódban, rekuperáció (fékezésből adódó energia visszanyerése), rejtett töltőcsatlakozó

SKODA SZAKÉRTŐINK

Jöjjön el márkakereskedésünkbe és vigye el egy tesztkörre!
További kérdés és ajánlatkérés esetén keresse értékesítő kollégáinkat!

Práger Tamás értékesítési tanácsadó
Máté Csaba értékesítési tanácsadó
Molnár Mariann értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Skoda Superb B8 modelljeink

    Skoda

    SUPERB Combi Selection 2.0 TDI DSG SCR- ÚJ MODELL -TESZTAUTÓ

    Listaár: 19 882 742 Ft 15 999 000 Ft
    Megnézem